Cihaz satış karlılık raporuna sorgu ekleme |
Cevap Yaz ![]() |
Yazar | ||
taha006 ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Bu üyenin göndermiş olduğu mesajları bul
Arkadaş listesine ekle
Groupie ![]() ![]() Kayıt tarihi: 15 Ekim 2004 Konum: Turkey Durum: Çevrimdışı Puan: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderildi: 19 Eylül 2012 saat 15:26 |
|
Merhaba
Cihaz satış karlılık raporu (016845) nolu rapora Sorumluluk merkezi ve Depo eklemek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin, şimdiden teşekkür ederim.
|
||
taha006
|
||
![]() |
||
Adda ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() ![]() Kayıt tarihi: 12 Nisan 2011 Durum: Çevrimdışı Puan: 628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SELECT STOK_HAREKETLERI.sth_cikis_depo_no
FROM dbo.STOK_HAREKETLERI STOK_HAREKETLERI WHERE sth_stok_kod='#1#' SELECT STOK_HAREKETLERI.sth_stok_srm_merkezi
FROM dbo.STOK_HAREKETLERI STOK_HAREKETLERI WHERE sth_stok_kod='#1#' |
||
Ben buraya; niye geldim,!! niçin geldim,!! nasıl geldim,!! işte gördünüz çıktım geldim.Ben buraya geldimde Gelmedimmi dedim. Bunlar birtakım uydurma laflar
Cevap çözümlerinde muhakkak dönüş yapınız |
||
![]() |
||
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Groupie ![]() ![]() Kayıt tarihi: 15 Ekim 2004 Konum: Turkey Durum: Çevrimdışı Puan: 92 |
|
Faruk bey teşekkür ederim, elinize sağlık.
|
||
taha006
|
||
![]() |
||
mr.ugraskan ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() Kayıt tarihi: 10 Haziran 2010 Konum: turkiye Durum: Çevrimdışı Puan: 120 |
|
arkadaşlar
yukarıda olduğu gibi burada çeşitli sorgu kodları paylaşılıyor acemiliğimi bağışlayın ama bende öğrenmek istiyorum bu kodları, programda nereye yazacağız ki sonra ilgili raporda o sorgu çıksın bilge arkadaşların yardımlarını bekliyoruz selamlar |
||
![]() |
||
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
|
Hüseyin bey
Mikro programının sorgu yazmaya veya yeni rapor menüsü oluşturmaya elverişli bir alt yapısı var. Maalesef kendi İnternet sitesinde veya video paylaşım sitelerine puf noktalarını anlatan videoları koyarak son kullanıcılara ulaşma konusunda çok yetersiz. Bu konuda bir çözüm yolu bulunursa, bizim gibi son kullanıcılar forum sitesinde saatlerce kim yardımcı olacak diye beklemeyiz. |
||
taha006
|
||
![]() |
||
Adda ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() ![]() Kayıt tarihi: 12 Nisan 2011 Durum: Çevrimdışı Puan: 628 |
|
|
||
Ben buraya; niye geldim,!! niçin geldim,!! nasıl geldim,!! işte gördünüz çıktım geldim.Ben buraya geldimde Gelmedimmi dedim. Bunlar birtakım uydurma laflar
Cevap çözümlerinde muhakkak dönüş yapınız |
||
![]() |
||
MuratSakarya ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Yönetici ![]() ![]() Kayıt tarihi: 15 Haziran 2004 Konum: Türkiye, Isyanb Durum: Çevrimdışı Puan: 1919 |
|
Merhaba, Yukarıdaki sorgu, ilgili satırdaki stoğun herhangi bir hareketindeki sorumluluk merkezini getirir. Aynı durum depo sorgusu için de geçerlidir. Bu raporun mevcut haliyle sorgu ile bu kolonlar eklenemez, tüm satırlarda aynı değeri alacağınız gibi, bu değerin doğruluğundan da emin olamazsınız.
Merhaba, "Rapora sorgu kolonu nasıl eklenir?" sorusunun Mikro tarafından hazırlanacak videosu muhtemelen 10 saniye sürecektir. Parametrelerinizi girin, Ayarlar & Kriterler butonuna basın. Çıkan pencerede "sorgu ekle" tıklayarak, sağ taraftaki değerleri doldurup sorgunuzu girin. Sorgu içerisinde herhangi bir kolonun değerini kullanmak isterseniz, # işaretleri arasında (örneğin xyz = #12# gibi) kullanabilirsiniz. Bu kadar. Gerisi Mikro Yazılımevi'nin veritabanını ve SQL sorgulama dilini bilmenizle alakalı. (...ki başka herhangi bir yazılım firmasında bu kadar alenen yayınlandığını ben henüz görmedim ama http://www.mikro.com.tr/help/ adresinde veritabanı yapımızı da açıklamalarıyla yayınlıyoruz.)
|
||
|
||
![]() |
||
ayseecel ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Yeni Üye ![]() Kayıt tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
|
Merhaba,
Detaylı Cari hesap bakiye-ciro-risk-teminat karşılaştırma raporu (046355)numaralı rapora müşteri telefon numaralarını eklemek için sorgu girdim ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. |
||
![]() |
||
gumusyasin34 ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Yeni Üye ![]() Kayıt tarihi: 11 Eylül 2015 Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
|
Merhaba-
Mikro Kurumsal x15'e yeni geçtik. Genel amaçlı alınan siparişler için siparişi yazan kullanıcı ve yazma saatini rapor da görmek istiyoruz. Bununla ilgili yardım edebilir misiniz?? Bu isteklerimi rapora nasıl geçirebilirim yardımcı olur musunuz ?
|
||
![]() |
||
sdtgns ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt tarihi: 14 Mart 2017 Durum: Çevrimdışı Puan: 7 |
|
Merhaba
Cihaz satış karlılık raporuna Cihaz Alış Tarihi, Cihaz Alış Seri ve Sıra No, Alış Yevmiye No Cihaz Satış Tarihi, Cihaz Satış Seri ve Sıra No, Satış Yevmiye No eklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. |
||
![]() |
Cevap Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Foruma Atla | Forum Yetkileri ![]() Sen yetkili değilsin forumda yeni konu oluşturma Sen yetkili değilsin forumda konulara cevap yazma Sen yetkili değilsin forumda mesajlarını silme Sen yetkili değilsin forumda mesajlarını değiştirme Sen yetkili değilsin forumda anket oluşturma Sen yetkili değilsin forumda ankete oy verme |