e-İrsaliye.ini hakkında |
Cevap Yaz ![]() |
Yazar | |
MYERP ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Bu üyenin göndermiş olduğu mesajları bul
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() Kayıt tarihi: 06 Mayıs 2014 Durum: Çevrimdışı Puan: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderildi: 09 Ocak 2021 saat 18:59 |
Merhaba,
STOK_HAREKETLERI_USER tablosuna yazılan PALET, PAKET, KOLI verilerini aşağıdaki sorgularla XSLT içine yazıyorum. ItemNode8 =Despatch/Despatchline/Note ItemData8 =%%SQL.SELECT SU.Paket FROM STOK_HAREKETLERI SH LEFT OUTER JOIN STOK_HAREKETLERI_USER SU ON SH.sth_Guid=SU.Record_uid WHERE SH.sth_Guid = @SGuid%% ItemNode9=Despatch/Despatchline/Note ItemData9=%%SQL.SELECT SU.Palet FROM STOK_HAREKETLERI SH LEFT OUTER JOIN STOK_HAREKETLERI_USER SU ON SH.sth_Guid=SU.Record_uid WHERE SH.sth_Guid = @SGuid%% ItemNode10=Despatch/Despatchline/Note ItemData10=%%SQL.SELECT SU.Koli FROM STOK_HAREKETLERI SH LEFT OUTER JOIN STOK_HAREKETLERI_USER SU ON SH.sth_Guid=SU.Record_uid WHERE SH.sth_Guid = @SGuid%% Daha sonra bunları da fatura XML içinde yazıyorum. <DespatchLine> <ID>1</ID> <Note>1111</Note> <Note>3333</Note> <Note>2222</Note> XSLT içinde ilgili tanımı yaptığımda sadece <Note>1111</Note> yazıyor. Digerlerini nasıl yazdırabilirim. |
|
![]() |
|
oxnxuxr ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() ![]() Kayıt tarihi: 08 Ocak 2018 Konum: Gaziantep Durum: Çevrimdışı Puan: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, emin değilim çünkü xslt tarafındaki işlemin detaylarını bilmiyorum ama mantık olarak şu şekilde çalışabilir diye düşünüyorum.
<DespatchLine> <ID>1</ID> <Note>1111</Note> <ID>2</ID> <Note>3333</Note> <ID>3</ID> <Note>2222</Note> Ayrıca sorgunuzun aşağıdaki gibi joinsiz çalışabileceğini düşünüyorum. Mevcut sorgularınız da zaten hatalı yazılmış gibi görülüyor. ItemNode8 =Despatch/Despatchline/Note ItemData8 =%%SQL.SELECT Paket FROM STOK_HAREKETLERI_USER WHERE Record_uid = @SGuid%% ItemNode9 =Despatch/Despatchline/Note ItemData9 =%%SQL.SELECT Palet FROM STOK_HAREKETLERI_USER WHERE Record_uid = @SGuid%% ItemNode10 =Despatch/Despatchline/Note ItemData10 =%%SQL.SELECT Koli FROM STOK_HAREKETLERI_USER WHERE Record_uid = @SGuid%% |
|
Onur
|
|
![]() |
|
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() ![]() Kayıt tarihi: 08 Ocak 2018 Konum: Gaziantep Durum: Çevrimdışı Puan: 165 |
Alternatif olarak, eğer illa o bilgilerin alt alta yazması gerekmiyorsa aşağıdaki sorguyu gönderin tüm bilgiler tek satıra gelir. Yinede bu sorguların hiçbiri yüzde yüz doğru çalışmaz. İrsaliyede birden fazla satır varsa muhtemelen sadece ilkini baz alır.
ItemNode8 =Despatch/Despatchline/Note ItemData8 =%%SQL.SELECT Paket + ' Paket / ' + Palet + ' Palet / ' + Koli + ' Koli / ' FROM STOK_HAREKETLERI_USER WHERE Record_uid = @SGuid%% |
|
Onur
|
|
![]() |
|
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Sql sorguları çalışıyor bir sıkıntı yok. Sorgu veriyi XML içine yazıyor onda da bir sorun yok. Sorun XML içindeki verinin XSLT de satıra dağıtılması.
|
|
![]() |
|
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
İstediğim gibi yaptım sonunda. XSLt ve biraz HTML e kafa yormak gerekiyor.
|
|
![]() |
|
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Nasıl yaptınız peki? O bağlantı mantığını bir türlü kuramadım.
|
|
Onur
|
|
![]() |
|
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Elimde bir iş yoğunluğu bitsin detayını yazarım
|
|
![]() |
Cevap Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Foruma Atla | Forum Yetkileri ![]() Sen yetkili değilsin forumda yeni konu oluşturma Sen yetkili değilsin forumda konulara cevap yazma Sen yetkili değilsin forumda mesajlarını silme Sen yetkili değilsin forumda mesajlarını değiştirme Sen yetkili değilsin forumda anket oluşturma Sen yetkili değilsin forumda ankete oy verme |