Fly ürününde form hatası |
Cevap Yaz ![]() |
Yazar | |
MYERP ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Bu üyenin göndermiş olduğu mesajları bul
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() Kayıt tarihi: 06 Mayıs 2014 Durum: Çevrimdışı Puan: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderildi: 15 Eylül 2018 saat 12:32 |
Merhaba,
Cari Grubu Formu Dökümü ( 044514 ) Nolu menüden Mutabakat ve BA-BS formları için email gönderimi yapılıyor. v15xx ürününde iken sorunsuz çalışan formlar v16xx Fly a geçince "string or binary data would be truncated" hatası alıyor. Mikro destek ekibine CRM.MIKRO.COM.TR üzerinden yazdım. Konuyla ilgili örnek form gönderdiler o formlarda aynı hatayı veriyor. Şimdi destekle görüşüyorsun, güncel versiyona geçip deneyin diyorlar ya hani. Şuan güncel versiyona geçtim hala aynı. Peki ben bu hatayı neden alıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
stok_choose ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() ![]() Kayıt tarihi: 01 Şubat 2006 Durum: Çevrimdışı Puan: 1314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
text-string alanlarda gelen veri belirlenen alan genişliğinden fazla olunca bu hatayı verir.
|
|
Yavuz
yavuz@doktormikro.com |
|
![]() |
|
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Üstad selam,
Aynı form dizaynını GÖRSEL olarak Ekrana almak istediğimde sorun yok. Geliyor. V15xx ürününde sorun yok. Ancak v16xx Fly ürününde Görsel alıyorum sorun yokken email gönderimi seçtiğimde hataya dönüşüyor. |
|
![]() |
|
oxnxuxr ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Groupie ![]() ![]() Kayıt tarihi: 08 Ocak 2018 Konum: Gaziantep Durum: Çevrimdışı Puan: 96 |
Forumdan bulduğum bir tasarım vardı bende de V16'da çalışmadı sebebi Formda 'FİRMALAR' başlığı altında bir sorgu alanında Rec_id alanlarının olmasıydı. Tasarımda data bölümünden o sorguyu silince çalıştı. Benzer bir sorun olabilir diye ek bilgi olarak yazmak istedim. İnşallah sorununuzu çözer.
|
|
![]() |
|
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Düzelttim bende.
Evet dediğiniz gibi, ilave alan tanımları vardı. Ve alanlardan gelen verilere kızıyordu. |
|
![]() |
|
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Ayrıca, Cari Hesap Ünvan1 alanını 50 karakterden fazla kabul etmiyor. formlarda .
Ancak Kart yapısında 127 karaktere kadar uzatılmış. Bu durumda ilgili carilerin Ünvan1 alanları kısaltıldı düzeldi.
|
|
![]() |
Cevap Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Foruma Atla | Forum Yetkileri ![]() Sen yetkili değilsin forumda yeni konu oluşturma Sen yetkili değilsin forumda konulara cevap yazma Sen yetkili değilsin forumda mesajlarını silme Sen yetkili değilsin forumda mesajlarını değiştirme Sen yetkili değilsin forumda anket oluşturma Sen yetkili değilsin forumda ankete oy verme |