Mikro Yazılımevi Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v12.xx programları
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Yıl sonu işlemleri
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yıl sonu işlemleri

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Ayarları Konu Ayarları
salihakyol Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2008
Bulundugu Yer: şanlıurfa
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı salihakyol Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yıl sonu işlemleri
    Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2009 Saat 21:25
arkadaslar ben acemiyi mikro da 2009 devir işlemlerini nasıl yapa bılırız
ve ytl den tl  nasıl yapılır ??şimdiden tşk ler nerden girilecek onları yaz sanız memnun olurum herkese tşk
 
Yukarı Dön
kga70 Açılır Menü Göster
Senior Member
Senior Member
Simge

Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2005
Bulundugu Yer: Bursa
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 898
  Alıntı kga70 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 Saat 09:07
Yine mi aynı soru Shocked Önce arama yapın, sizden önce yazılanlara bakın.
Yukarı Dön
makbuz Açılır Menü Göster
Senior Member
Senior Member
Simge

Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2008
Bulundugu Yer: İstanbul
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 146
  Alıntı makbuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 Saat 11:42
Teşekkür Ederim
Yukarı Dön
koraygunca Açılır Menü Göster
Senior Member
Senior Member
Simge

Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 113
  Alıntı koraygunca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2009 Saat 15:57
Arkadaşlar her sorana bu kısayolu yapıştırıyorsunuz ama ben açıkça çok anlamadığımı itiraf etmeliyim bayiden destek istedik oda şimdilik Mali yıl parametre kayıtlarının devir işlemleri (098484) programı çalıştırılman yeterli olacak dedi sonuç ; çuvalladık yeni yılda bilgi girişi yapamıyorum kdv oranları silindi ve yeniden tanımlayıp kayıt etmiyor + veri tabanı tablo yükseltme (bakım) yapamıyorum hata veriyor her seferinde ve kilitlenip kalıyor makina bu tarz bir sorunla karşılaşan varmı acaba ?

Gerçekleri Tarih Yazar Tarihide GALATASARAY!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,062 Saniyede Yüklendi.