Mikro Yazılımevi Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v12.xx programları
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Fatura dizayn
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Fatura dizayn

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Ayarları Konu Ayarları
whoami Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2008
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 12
  Alıntı whoami Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fatura dizayn
    Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 13:51
form tasarımı  bölümünde  Program  menüsü altındaki  dinamik  sorgu düzenle  kısmına 
 
Select sip_aciklama,sip_aciklama2 from SIPARISLER
where sip_recno=
(select sth_sip_recid_recno from STOK_HAREKETLERI where @DNO=sth_RECno)
Yukarı Dön
kemalglt Açılır Menü Göster
Senior Member
Senior Member
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2004
Bulundugu Yer: İstanbul
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4703
  Alıntı kemalglt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 14:00
Denedim geliyor. Sorguyu tamamladıktan sonra Tasarım alanına basın, sağda verilerin olduğu yerde sorgunuzu ve içindekileri göreceksiniz. Yapmanız gereken yerlerine koymak.
Yukarı Dön
cemfaoptik Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 33
  Alıntı cemfaoptik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 14:11
çok teşekkür ederim ama sağda bulamıyorum bir türlü?
Yukarı Dön
cemfaoptik Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 33
  Alıntı cemfaoptik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 14:17
Dinamik sorgu alanları altında uldum fakat açıklamayı göstermiyor, neden olabilir acaba?
Yukarı Dön
kemalglt Açılır Menü Göster
Senior Member
Senior Member
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2004
Bulundugu Yer: İstanbul
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4703
  Alıntı kemalglt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 14:56

Herşey aynı iken, neden gelmiyor yorumunu yapmak biraz zor, belkidesizin yapınızı incelemek gerek.

Yukarı Dön
cemfaoptik Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 33
  Alıntı cemfaoptik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 15:22
bu sorgu cümlesindeki Stok hareketleri ne için? ondan kayaklanabilir mi?
benim istediğim sadece .db SIPARISLER tablosundaki sip_aciklama ve sip_aciklama2 alanlarda yazanları almak.
Yukarı Dön
kemalglt Açılır Menü Göster
Senior Member
Senior Member
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2004
Bulundugu Yer: İstanbul
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4703
  Alıntı kemalglt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 15:36
Orjinalini yazan: whoami

form tasarımı  bölümünde  Program  menüsü altındaki  dinamik  sorgu düzenle  kısmına 
 
Select sip_aciklama,sip_aciklama2 from SIPARISLER
where sip_recno=
(select sth_sip_recid_recno from STOK_HAREKETLERI where @DNO=sth_RECno)
 
bunu yapmayı denediniz mi?
Yukarı Dön
cemfaoptik Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 33
  Alıntı cemfaoptik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 16:21
evet aslında olmuş ama dizayn ekranında göstermiyormuş. faturayı döküp denedim ve gözüküyor. süpersiniz çok teşekkür ederim.
birde bir faturada bir kaç sipariş dökebiliyoruz burada sipariş numaraları alt kısımda hepsi alt altta çıksın istiyorum fakat her kalem altında sipariş numarasını gösteriyor. onu nasıl düzeltebilirim bilginiz var mı?
bu arada tekrar teşekkürler.
Yukarı Dön
cemfaoptik Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 33
  Alıntı cemfaoptik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 16:35
evet bunuda buldum altta hepsini bir yerde yazdırabiliyorum ama yanyana, alt alta nasıl yazdırılıyor daha bulabilmiş değilim.
Yukarı Dön
cemfaoptik Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 33
  Alıntı cemfaoptik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 16:52
biraz kurcalayarak bunuda buldum sayılır.
arkadaşlar teşekkürler...
Yukarı Dön
kanarya38 Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2009
Bulundugu Yer: türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 34
  Alıntı kanarya38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 16:55
cemfa azımle ısı hallettın tebrıkler...
HaLiT ZiYa ÖzAkKaŞ
Yukarı Dön
cemfaoptik Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 33
  Alıntı cemfaoptik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 Saat 21:09
kanarya38 takıldığım bi iki nokta daha var.valla bunada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. :)
mesela bir faturada yukarıda bahsettiğim gibi birkaç sipariş birden dökebiliyorum ve tabiki her siparişin bir açıklaması var. azönce bir tane faturada iki sipariş dökmeyi denedim ve bana ancak ikinci kalemdeki siparişin açıklamasını verdi, birinci kalemdeki yok. kaç kalem sipariş varsa her kalem siparişin açıklamasını gösterme imkanı var mı?
ve birde yeni tip formda fatura ekranında dökerken her zaman baskı önizlemeyi açmak zorundamı onu kaldıramıyor muyuz?
Yukarı Dön
cemfaoptik Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 33
  Alıntı cemfaoptik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2009 Saat 10:49

merhabalar, her kalem altında sipariş açıklama işlemini hallettim fakat şu yazdırırken önizleme ekranı her seferinde açılıyor onu nasıl kaldırabilirim? bu çok gereksiz, devamlı ardarda faturalı kesildiği vakit zaman kaybı oluyor.

Yukarı Dön
cemfaoptik Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 33
  Alıntı cemfaoptik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2009 Saat 15:08
arkadaşlar, yeni tip fatura yazdırırken önizleme ekranı her seferinde açılıyor onu nasıl kaldırabilirim? lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Yukarı Dön
whoami Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2008
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 12
  Alıntı whoami Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2009 Saat 15:26
Evrak döküm parametreleri (091450)/30.Yeni tip evrak  dökümünde varsayılan ortam =Printer
Yukarı Dön
cemfaoptik Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 33
  Alıntı cemfaoptik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2009 Saat 15:34
bunun mikrokur tarafında olabileceği aklıma gelmemişti.
çok teşekkür ederim whoami.
Yukarı Dön
saylihop Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2009
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 29
  Alıntı saylihop Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2009 Saat 10:32

arkadaşlar eski tip fatura formatı varsa elinizde gönderirseniz sevinirim

Su-Sa Doğal Gaz Mühendislik Taahhüt Ltd.Şti.
Yukarı Dön
kemalglt Açılır Menü Göster
Senior Member
Senior Member
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2004
Bulundugu Yer: İstanbul
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4703
  Alıntı kemalglt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2009 Saat 10:49
Buradaki linkin içinde o da var.
Yukarı Dön
saylihop Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2009
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 29
  Alıntı saylihop Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2009 Saat 21:19
kemal bey sayfada sorun var sanırım link açılmıyor tekrar gönderirmisiniz
Su-Sa Doğal Gaz Mühendislik Taahhüt Ltd.Şti.
Yukarı Dön
kemalglt Açılır Menü Göster
Senior Member
Senior Member
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2004
Bulundugu Yer: İstanbul
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4703
  Alıntı kemalglt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2009 Saat 23:12
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,094 Saniyede Yüklendi.