Forum Anasayfa Forum Anasayfa > Genel Tartışma Odaları > Kullanıcı Çözümleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS Besemesi - Kendi yazdığım özel fonksiyon ve prosedürler
  SSS SSS  Forum Araması   Etkinlikler   Foruma Kayıt Olun Foruma Kayıt Olun  Giriş Giriş

Kendi yazdığım özel fonksiyon ve prosedürler

 Cevap Yaz Cevap Yaz Sayfa  <1 678
Yazar
Mesaj
  Başlık Arama Başlık Arama  Konu Ayarları Konu Ayarları
vito-irak Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 16 Mayıs 2011
Konum: Irak
Durum: Çevrimdışı
Puan: 116
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vito-irak Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 05 Ocak 2017 saat 12:52
sagol dostum, baska bir problem varmis. cozuldu. dedigin gibiymis.
tesekkurler.
Başa dön
sedatay Sürükle bırak
Groupie
Groupie


Kayıt tarihi: 20 Ekim 2012
Konum: gaziantep
Durum: Çevrimdışı
Puan: 78
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedatay Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 06 Ağustos 2017 saat 16:31
mikroda 45110 nolu raporda kapanmayan faturalar raporlanıyor
ödeme vadesi kriteri olmadan sadece son faturadan geriye kalan faturaların 
dökümünü listelemek istiyorum 

nasıl bir sorgu ile gerçekleştirebilirim


yardımlarınız için teşekkürler


not ödemleri faturaları kapatarak düşmüyoruz
verilen her ödeme geriden gelen faturayı kapatıyor
istemiş olduğum 
cari borç tutarı kadar son faturadan geriye kalan faturaların dökümü
Başa dön
vito-irak Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 16 Mayıs 2011
Konum: Irak
Durum: Çevrimdışı
Puan: 116
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vito-irak Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 07 Ağustos 2017 saat 08:51
yani sunu mu demek istiyorsunuz ? son fatura kesilmemis gibi, ondan onceki faturalarin dokumu yapilsin. son fatura gozukmesin. oylemi ?
Başa dön
sedatay Sürükle bırak
Groupie
Groupie


Kayıt tarihi: 20 Ekim 2012
Konum: gaziantep
Durum: Çevrimdışı
Puan: 78
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedatay Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 07 Ağustos 2017 saat 08:56
izah edeyim

45110 raporun verdiği sonucun aynısını istiyorum.

sedat ay müşterisinin 5000 tl hesabı var bu hesaba denk gelen 6 fatura var diyelim
sadece bu 6 faturayı göstermesi
Başa dön
desa_camlica18 Sürükle bırak
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt tarihi: 22 Kasım 2017
Durum: Çevrimdışı
Puan: 24
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı desa_camlica18 Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 03 Aralık 2017 saat 01:10
Yavuz bey fonksiyonu nasıl kullanacağını bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz
desacamlica18
Başa dön
eydief Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 03 Ocak 2005
Konum: Balıkesir
Durum: Çevrimdışı
Puan: 1285
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eydief Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 21 Aralık 2017 saat 15:27
Borç yaşlandırma raporu hata veriyor. daha önce kullanıyordum. ama şimdi hata veriyor. sql de çalıştırdığım zaman
 

Msg 245, Level 16, State 1, Line 96

Conversion failed when converting the nvarchar value '600.02.003' to data type smallint.

 

hatası veriyor ????

 

 

<font color=BLUE>mazeret değil. çözüm üretin !!!

[/COLOR]
Başa dön
eydief Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 03 Ocak 2005
Konum: Balıkesir
Durum: Çevrimdışı
Puan: 1285
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eydief Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 21 Aralık 2017 saat 15:29
Aslen tarafından gönderildi SQL Master SQL Master yazdı:



/* Borç Yaşlandırma Raporu

Sorgu aşağıdaki kabulleri alarak yazılmıştır, kabullerde bir farklılık durumunda hatalı sonuç verebilir. 

1.Kabul: Dış Ticaret Türü(cha_ticaret_turu) 2,3,4 ve 5 olan Faturalarda  KDV(cha_vergi4) değeri 0 olarak dikkate alınmaktadır.
2.Kabul: Hareket Tipi (cha_tip) 0: Borç, 1 :Alacak olarak dikkate alınmıştır, başka bir değerin olması durumunda hatalı sonuç üretecektir.
3.Kabul Aralıklar 30 gün şeklinde set edilmiştir. Değiştirmek istenildiğinde "cha_tarihi)))/30)+1" olan yerlerde 30 değeri değiştirilmelidir.


Dış Ticaret Türü Değer ve Açıklamaları
0:Toptan Yurt İçi Ticaret 
1:Perakende Yurt İçi Ticaret 
2:İhraç kayıtlı Yurt İçi Ticaret 
3:Yurt Dışı Ticaret 
4:Yurt Dışı Nitelikli İhraç Kayıtlı Ticaret 
5:Yurt Dışı Nitelikli Yurt İçi Ticaret

*/


if exists (SELECT name 
FROM tempdb..sysobjects 
WHERE xtype = 'U' 
 and name like '#tmp_yaslandirma%')
begin
drop table #tmp_yaslandirma
end

  
declare @tarih smalldatetime,
@kirilim smallint,
@cari_temsilci_kod varchar(25),
@alacaklilar smallint,
@cari_kod varchar(25)

select @tarih= '2014-01-01'
select @kirilim=0  -- sorumluk merkezi kırılımı var mı yok mu? 0:yok , 1 var, 
select @cari_temsilci_kod='___'
select @alacaklilar='0' -- 0: Sadece Borçluları Göster, 1: Hepsini göster
select @cari_kod = '%' -- cari kod kriteri.


select K.[Satış Temsilcisi],
  K.cari_kod as [Cari Kod],
  K.[Ünvan] ,
  K.cha_srmrkkodu AS [Sorumluluk Merkezi], 
  K.[Borç],
  K.[Alacak],
  0 as [Borç Bakiye],
  0 as  [Alacak Bakiye],
  MikroDB_V14.dbo.fn_DovizIsmi(K.cha_d_cins) as [Para Birimi],
  isnull(J.[0 30],0) as [0 30 Gün],
  isnull(J.[31_60],0) as [31 60 Gün],
  isnull(J.[61_90],0) as [61 90 Gün],
  isnull(J.[91_120],0) as [91 120 Gün],
  isnull(J.[121_150],0) as [121 Gün ve Üzeri]
  Into #tmp_yaslandirma
 from ( select CH.cari_kod,  
  min(CH.cari_unvan1 + ' - ' + CH.cari_unvan2) as [Ünvan],
min(CH.cari_temsilci_kodu) as [Satış Temsilcisi],
CHH.cha_srmrkkodu * @kirilim as cha_srmrkkodu, 
round(sum((CHH.cha_meblag-(CHH.cha_vergi4* sign(floor(cha_ticaret_turu/2))))*(1-cha_tip)),2) as [Borç],
round(sum((CHH.cha_meblag-(CHH.cha_vergi4* sign(floor(cha_ticaret_turu/2))))*(cha_tip)),2) as [Alacak],
CHH.cha_d_cins
  from CARI_HESAP_HAREKETLERI CHH,  
  CARI_HESAPLAR CH
 Where CHH.cha_kod  = CH.cari_kod 
   and CH.cari_kod like @cari_kod
   and CHH.cha_tarihi >= @tarih
   and (CH.cari_temsilci_kodu= @cari_temsilci_kod or '___'= @cari_temsilci_kod)
group by CH.cari_kod,CHH.cha_srmrkkodu * @kirilim, CHH.cha_d_cins,CHH.cha_d_cins) K LEFT JOIN  (
select cha_kod,cha_d_cins,CHH.cha_srmrkkodu * @kirilim as cha_srmrkkodu,
sum((1-sign(abs(1-(floor(((-1*datediff(day,getdate(),cha_tarihi)))/30)+1)))) * (CHH.cha_meblag -(CHH.cha_vergi4* sign(floor(cha_ticaret_turu/2)))) ) as [0 30],
sum((1-sign(abs(2-(floor(((-1*datediff(day,getdate(),cha_tarihi)))/30)+1)))) * (CHH.cha_meblag -(CHH.cha_vergi4* sign(floor(cha_ticaret_turu/2)))) ) as [31_60],
sum((1-sign(abs(3-(floor(((-1*datediff(day,getdate(),cha_tarihi)))/30)+1)))) * (CHH.cha_meblag -(CHH.cha_vergi4* sign(floor(cha_ticaret_turu/2)))) ) as [61_90],
sum((1-sign(abs(4-(floor(((-1*datediff(day,getdate(),cha_tarihi)))/30)+1)))) * (CHH.cha_meblag - (CHH.cha_vergi4* sign(floor(cha_ticaret_turu/2))))) as [91_120],
0 as [121_150]
  from CARI_HESAP_HAREKETLERI CHH 
 where CHH.cha_tip=0
 group by cha_kod,cha_d_cins,CHH.cha_srmrkkodu * @kirilim) J
ON K.cari_kod = J.cha_kod and K.cha_d_cins = J.cha_d_cins and  K.cha_srmrkkodu = J.cha_d_cins
where K.[Borç] - K.[Alacak]>0 or @alacaklilar=1

update #tmp_yaslandirma
set [Borç Bakiye] = [Borç] - [Alacak]
where [Borç] > [Alacak]

update #tmp_yaslandirma
set [Alacak Bakiye] =  [Alacak] - [Borç]
where  [Alacak] >[Borç] 

update #tmp_yaslandirma
set [0 30 Gün] = [Borç Bakiye]
where [0 30 Gün] > [Borç Bakiye]

update #tmp_yaslandirma
set [31 60 Gün] = [Borç Bakiye] - [0 30 Gün]
where [31 60 Gün] > [Borç Bakiye]- [0 30 Gün]

update #tmp_yaslandirma
set [61 90 Gün] = [Borç Bakiye] - [0 30 Gün] - [31 60 Gün]
where [61 90 Gün] > [Borç Bakiye]- [0 30 Gün] - [31 60 Gün]

update #tmp_yaslandirma
set [91 120 Gün] = [Borç Bakiye] - [0 30 Gün] - [31 60 Gün] - [61 90 Gün]
where [91 120 Gün] > [Borç Bakiye]- [0 30 Gün] - [31 60 Gün] - [61 90 Gün]

update #tmp_yaslandirma
set [121 Gün ve Üzeri] = [Borç Bakiye] - [0 30 Gün] - [31 60 Gün] - [61 90 Gün] - [91 120 Gün]

select * from #tmp_yaslandirma

 
Borç yaşlandırma raporu hata veriyor. daha önce kullanıyordum. ama şimdi hata veriyor. sql de çalıştırdığım zaman
 

Msg 245, Level 16, State 1, Line 96

Conversion failed when converting the nvarchar value '600.02.003' to data type smallint.

 

hatası veriyor ????Ouch

<font color=BLUE>mazeret değil. çözüm üretin !!!

[/COLOR]
Başa dön
stok_choose Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 01 Şubat 2006
Durum: Çevrimdışı
Puan: 1502
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı stok_choose Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 02 Nisan 2019 saat 14:05


SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO

ALTER FUNCTION [dbo].[fnCreatePassword] (@Length INT)
RETURNS VARCHAR(100)
 
AS
 
BEGIN
DECLARE @Password VARCHAR(50),
     @CharSet VARCHAR(75),
     @initialpw VARCHAR(5),
     @CharPick INT,
     @Counter INT
 
SET @initialpw = ''
SET @CharSet='[email protected]#_$'
SET @Counter = 1
SET @Password = @initialpw
 
WHILE @Counter <= @Length
BEGIN
SELECT @CharPick = ABS(CAST(
  CAST([UniqueID] AS VARBINARY) AS INT)) %LEN(@CharSet) + 2
FROM [dbo].[CreatePassword]
 
SET @Password = @Password + SUBSTRING(@CharSet, @CharPick, 1)
SET @Counter= @Counter + 1
 
END
RETURN @Password
END



Başa dön
vito-irak Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 16 Mayıs 2011
Konum: Irak
Durum: Çevrimdışı
Puan: 116
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vito-irak Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 16 Kasım 2021 saat 15:13
Arkadaslar, bir ricam olacakti.
(025960) nolu rapora, stoklarin belli bir tarih araligindaki net cirosunu eklemek istiyorum. ama sadece faturalasmis cirolari. mumkunse alternatif para birimi ile de olursa cok iyi olur.
simdiden cok tesekkurler.


Başa dön
vito-irak Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 16 Mayıs 2011
Konum: Irak
Durum: Çevrimdışı
Puan: 116
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı vito-irak Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 23 Kasım 2021 saat 16:21
Ben cozumu soyle buldum. belki birilerine yarar diye burada paylasiyorum.
bir kupteki datayi istenen rapora sorgu olarak eklemem gerekiyordu.

1-istenen kupun sorgusu bulunur. orn.
Select * from dbo.STOK_MUSTERI_GRUP_SATIS_KARLILIK_KUPU('20211101','20211130',1,0)
burada, sondaki (0) irsaliyeler harictir. bir onceki ise para birimidir. (0= ana para birimi , 1= alternatif para)

2-bu sorgu tarihli olarak db. analizde acilir, ve kaydedilir. orn
aylik_ciro_11

Select * from dbo.STOK_MUSTERI_GRUP_SATIS_KARLILIK_KUPU('20211101','20211130',1,0)

3-rapora sorgu eklenir.
SELECT         SUM(aylik_ciro_11.msg_S_1219)    
SUM_aylik_ciro_11_msg_S_1 FROM dbo.aylik_ciro_11   
aylik_ciro_11 WHERE ( aylik_ciro_11."STOK KOD" = '#1#'   ) GROUP BY aylik_ciro_11."STOK KOD"   
Başa dön
vito-irak Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 16 Mayıs 2011
Konum: Irak
Durum: Çevrimdışı
Puan: 116
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vito-irak Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 05 Ocak 2022 saat 16:40
Merhaba arkadaslar, bir sorguya ihtiyacim var. yardimci olabilirseniz memnun olurum.
025960 no lu rapora, belirli donemlerde, cari bolge bazli , stok cikis adetlerini getirmek istiyorum.
bu donem hem ay hemde yil olursa cok iyi olur. cari bolge olarakta; ornegin bolge kodu TR olan, bolgeye yapilan cikis adetlerini (miktarsal) istiyorum.

yardimci olabilirseniz memnun olurum.


Başa dön
vito-irak Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 16 Mayıs 2011
Konum: Irak
Durum: Çevrimdışı
Puan: 116
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vito-irak Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 05 Ocak 2022 saat 16:45
Aslen tarafından gönderildi stok_choose stok_choose yazdı:

Satılan miktar fonksiyonu iki tarih arasında çalışır. Depolar tırnak içerisinde virgülle ayrılarak alınabilir.


SET ANSI_NULLS ON

GO

SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO

create FUNCTION [dbo].[fn_SatilanMiktar]
(@stok_kodu nvarchar(25),
@depolarstr nvarchar(MAX) = '',
@ilktarih datetime,
@sontarih datetime)
RETURNS float
AS
BEGIN
DECLARE @VAL As Float
SELECT @VAL=SUM(CASE
WHEN sth_tip =1 THEN sth_miktar
WHEN sth_tip=0 THEN (-1) * sth_miktar
ELSE 0
END
)
FROM dbo.STOK_HAREKETLERI WITH (NOLOCK, INDEX = NDX_STOK_HAREKETLERI_04)
WHERE ([email protected]_kodu) AND
((sth_tarih<[email protected]) OR (@sontarih<='1900-1-1') OR (@sontarih is NULL)) AND
((sth_tarih>[email protected]) OR (@ilktarih<='1900-1-1') OR (@ilktarih is NULL)) AND
(
((sth_tip=1) and (sth_normal_iade=0) and (dbo.fn_no_ok(sth_cikis_depo_no,@depolarstr)=1)) OR
((sth_tip=0) and (sth_normal_iade=1) and (dbo.fn_no_ok(sth_giris_depo_no,@depolarstr)=1)) OR
((sth_tip=2) AND (dbo.fn_no_ok(sth_cikis_depo_no,@depolarstr)=1) AND (sth_giris_depo_no<>sth_cikis_depo_no))
)
AND not (sth_cins in (9,3,15))


--(dbo.fn_DegerFarki_mi(sth_cins)=0)
IF @VAL is NULL SET @VAL=0
RETURN @VAL
END
GO

aslinda bu sorgunun depo detayli degilde, cari bolge ayrimlisini ariyorum.
Başa dön
eydief Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 03 Ocak 2005
Konum: Balıkesir
Durum: Çevrimdışı
Puan: 1285
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eydief Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 05 Ocak 2022 saat 17:11
Mal Sevkiyat Raporu (036400)   raporunda ayarlardan bölgeyi de işaretleyin.

<font color=BLUE>mazeret değil. çözüm üretin !!!

[/COLOR]
Başa dön
vito-irak Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 16 Mayıs 2011
Konum: Irak
Durum: Çevrimdışı
Puan: 116
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vito-irak Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 05 Ocak 2022 saat 19:25
Aslen tarafından gönderildi eydief eydief yazdı:

Mal Sevkiyat Raporu (036400)   raporunda ayarlardan bölgeyi de işaretleyin.

geliba net anlasilmadi ricam. Bu raporu bircok yerden alabilirim, kuplerdende alabilirim. Ama bana gerekli olan, 025960 kodlu rapordan, sorgu ile veya bir trigger ile alabilmek. 

Başa dön
eydief Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 03 Ocak 2005
Konum: Balıkesir
Durum: Çevrimdışı
Puan: 1285
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eydief Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 06 Ocak 2022 saat 17:54
istediğiniz ücret karşılığı yapılacak bir şey. sitede yapan arkadaşlar var (stok_choose) onlara sorun.
<font color=BLUE>mazeret değil. çözüm üretin !!!

[/COLOR]
Başa dön
MYERP Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member


Kayıt tarihi: 06 Mayıs 2014
Durum: Çevrimdışı
Puan: 1184
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MYERP Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 06 Ocak 2022 saat 21:39
Bu tarz kritik raporlar ücretsiz yapıp paylaşan yok. O yüzden de ne istediğinizi örnekleyen bir excel görselde paylaşın. Ona göre dönüş yapılır.
Başa dön
vito-irak Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 16 Mayıs 2011
Konum: Irak
Durum: Çevrimdışı
Puan: 116
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vito-irak Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 13 Ocak 2022 saat 19:04
Arkadaslar cozumu buldum, isene yarayan olursa diye paylasiyorum, ustelik ucretsiz. :)
----------------------------------------------------------------------

USE [MikroDB_V15_25]
GO
/****** Object:  UserDefinedFunction [dbo].[fn_SatilanBolgeMiktar]    Script Date: 01/13/2022 17:57:20 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO

ALTER FUNCTION [dbo].[fn_SatilanBolgeMiktar]
(@stok_kodu nvarchar(25),
@CariBolgeIsmi nvarchar(45),
@depolarstr nvarchar(MAX) = '',
@ilktarih datetime,
@sontarih datetime)
RETURNS float
AS
BEGIN
DECLARE @VAL As Float
SELECT @VAL=SUM(CASE
WHEN sth_tip =1 THEN sth_miktar
WHEN sth_tip=0 THEN (-1) * sth_miktar
ELSE 0
END
)
FROM dbo.STOK_HAREKETLERI WITH (NOLOCK, INDEX = NDX_STOK_HAREKETLERI_04)
WHERE ([email protected]_kodu) AND dbo.fn_CariBolgeIsmi(sth_cari_kodu)[email protected] AND
((sth_tarih<[email protected]) OR (@sontarih<='1900-1-1') OR (@sontarih is NULL)) AND
((sth_tarih>[email protected]) OR (@ilktarih<='1900-1-1') OR (@ilktarih is NULL)) AND
(
((sth_tip=1) and (sth_normal_iade=0) and (dbo.fn_no_ok(sth_cikis_depo_no,@depolarstr)=1)) OR
((sth_tip=0) and (sth_normal_iade=1) and (dbo.fn_no_ok(sth_giris_depo_no,@depolarstr)=1)) OR
((sth_tip=2) AND (dbo.fn_no_ok(sth_cikis_depo_no,@depolarstr)=1) AND (sth_giris_depo_no<>sth_cikis_depo_no))
)
AND not (sth_cins in (9,3,15))
 group by dbo.fn_CariBolgeIsmi(sth_cari_kodu)


--(dbo.fn_DegerFarki_mi(sth_cins)=0)
IF @VAL is NULL SET @VAL=0
RETURN @VAL
END



----------------------------------------------------------------------------------------
Bu fonsiyonu ekledikten sonra, 
raporda soyle bir sorgu olusturabilirsiniz.

SELECT    dbo.fn_SatilanBolgeMiktar (#1#, N'ANKARA',                   NULL, '2022-01-01','2022-01-31')

             
Başa dön
 Cevap Yaz Cevap Yaz Sayfa  <1 678
  Konuyu Paylaş   

Foruma Atla Forum Yetkileri Sürükle bırak

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd.

Bu sayfa 0,063 saniyede yüklenmiştir.