Forum Anasayfa Forum Anasayfa > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v12.xx programları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS Besemesi - Sorgu ekleme
  SSS SSS  Forum Araması   Etkinlikler   Foruma Kayıt Olun Foruma Kayıt Olun  Giriş Giriş

Sorgu ekleme

 Cevap Yaz Cevap Yaz
Yazar
Mesaj
  Başlık Arama Başlık Arama  Konu Ayarları Konu Ayarları
dilay Sürükle bırak
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt tarihi: 24 Temmuz 2009
Durum: Çevrimdışı
Puan: 16
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilay Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Başlık: Sorgu ekleme
    Gönderildi: 01 Mart 2010 saat 12:11

Arkadaşlar merhaba ben dilay,

 
cari hesap bazında dagılım raporu (032581) bu alana sorgu eklemek istiyorum
 
Sorgu ekleme ile ilgili bilgi bulamadım sorguya adres içindeki il bilgisini eklemek istiyorum
 
teşekkürler şimdiden
Başa dön
kemalglt Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 20 Eylül 2004
Konum: İstanbul
Durum: Çevrimdışı
Puan: 4712
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kemalglt Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 01 Mart 2010 saat 21:22
Forumda var, ayarlar ve kriterler ekranına girdiğinizde sorgu ekleme menüs var.
Başa dön
dilay Sürükle bırak
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt tarihi: 24 Temmuz 2009
Durum: Çevrimdışı
Puan: 16
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilay Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 02 Mart 2010 saat 08:54
Teşekkürler,
 
Burda ayarları biliyorum ama bir türlü sorguyu ekleyemiyorum hata veriyor burdaki kural nedir. bunu anlayamıyorum
 
Başa dön
MikrocuK Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 31 Ekim 2008
Konum: İstabul
Durum: Çevrimdışı
Puan: 192
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MikrocuK Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 02 Mart 2010 saat 09:18
Sorgu eke dediğinizde hemen yanda beliren beyaz ekranda mausun sağ tuşuna basarsanız önünüze bir lise gelicektir ordan istediğiniz alanı seçiyorsunuz araya (çarpma,bölme,çıkarma,toplama vb.) işareteri koyup tekrar sağ klik yapıyorsunuz diğer alanı seciyorsunuz bu şekilde yapıp daha sonrada dosya işlemlerinden saklamanız yeterli.İyi çalışmalar
Senden İyilere Daima Yerini Vermesini Bil
Başa dön
kemalglt Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 20 Eylül 2004
Konum: İstanbul
Durum: Çevrimdışı
Puan: 4712
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kemalglt Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 02 Mart 2010 saat 10:37
MAdem sorgu yapmayı biliyorsunuz;
Kural şu, sorgu ile çağırdığınız veri ile, soldaki listedeki ana veriler eşitlenmeli (kod alanı mesela).
 
Select .......
 
Where (çekilen sorgu tablosundaki kod) = soldaki kod alanı (#1# gibi)
Başa dön
dilay Sürükle bırak
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt tarihi: 24 Temmuz 2009
Durum: Çevrimdışı
Puan: 16
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilay Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 09 Mart 2010 saat 12:02
arkadaşlar ben bu olayı cözemedim bana bu tabloyu yapıp gönderebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Başa dön
cemfaoptik Sürükle bırak
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt tarihi: 18 Eylül 2008
Konum: Türkiye
Durum: Çevrimdışı
Puan: 35
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemfaoptik Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 09 Mart 2010 saat 16:16
merhaba arkadaşlar, bende 084116 raporuna temsilci kodu eklemek istiyorum ve bunun için sorgu cümleside yazdım aşağıda görebilirsiniz, sorgu doğru diyor ama rapor içinde 0 şeklinde çıkıyor. Nerede hata var anlamış değilim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Buarada bu # # aradaki rakamı tam olarak neye göre vereceğiz? acaba onumu yanlış yapıyorum?!

< ="-" ="text/; =utf-8">< name="ProgId" ="Word.">< name="Generator" ="Microsoft Word 12">< name="Originator" ="Microsoft Word 12"> SELECT CARI_PERSONEL_TANIMLARI.cari_per_kod FROM CARI_PERSONEL_TANIMLARI CARI_PERSONEL_TANIMLARI WHERE (CARI_PERSONEL_TANIMLARI.cari_per_kod = '#22#' )
Başa dön
cemfaoptik Sürükle bırak
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt tarihi: 18 Eylül 2008
Konum: Türkiye
Durum: Çevrimdışı
Puan: 35
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemfaoptik Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 09 Mart 2010 saat 16:17
< ="-" ="text/; =utf-8">< name="ProgId" ="Word.">< name="Generator" ="Microsoft Word 12">< name="Originator" ="Microsoft Word 12"> SELECT CARI_PERSONEL_TANIMLARI.cari_per_kod FROM CARI_PERSONEL_TANIMLARI CARI_PERSONEL_TANIMLARI WHERE (CARI_PERSONEL_TANIMLARI.cari_per_kod = '#22#' )
Başa dön
dilay Sürükle bırak
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt tarihi: 24 Temmuz 2009
Durum: Çevrimdışı
Puan: 16
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilay Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 09 Mart 2010 saat 18:25
sayın cempa
cari hesap bazında dagılım raporu (032581) bu alana adreslerden il bilgisini nasıl getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Başa dön
kemalglt Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 20 Eylül 2004
Konum: İstanbul
Durum: Çevrimdışı
Puan: 4712
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kemalglt Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 09 Mart 2010 saat 21:53
O rapora il getirmek mantıksız, başka bir rapora isteyin.
Başa dön
kemalglt Sürükle bırak
Senior Member
Senior Member
Avatar

Kayıt tarihi: 20 Eylül 2004
Konum: İstanbul
Durum: Çevrimdışı
Puan: 4712
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kemalglt Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 09 Mart 2010 saat 22:17

SELECT CARI_HESAPLAR.cari_temsilci_kodu

FROM dbo.CARI_HESAPLAR CARI_HESAPLAR

WHERE ( CARI_HESAPLAR.cari_kod = '#13#' )

Başa dön
cemfaoptik Sürükle bırak
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt tarihi: 18 Eylül 2008
Konum: Türkiye
Durum: Çevrimdışı
Puan: 35
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemfaoptik Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 10 Mart 2010 saat 09:47
çok teşekkür ederim.
şimdi bu sorgu cümlesi ekleme mantığını daha iyi anlamış bulunmaktayım, gerçekten teşekkürler.
Başa dön
sertacali Sürükle bırak
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt tarihi: 17 Ağustos 2021
Durum: Çevrimdışı
Puan: 1
Mesaj Ayarları Mesaj Ayarları   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sertacali Alıntı  Cevap YazCevap Bu mesaja direkt link Gönderildi: 17 Ağustos 2021 saat 08:50
Merhabalar, 
Bir Sosyal Yardımlaşma kurumunda Gıda bankacılığı kapsamında sosyal marketimiz var ve ürünlerin SKT tarihleri bizim için çok önemli, sizden ricam eğer müsaitseniz 013661 numaralı raporlamaya girdiğimiz parti lot kaydındaki SKT tarihlerini ekleyebilir miyiz.
Aşama aşama anlatabilirseniz sevinirim .

NOT: Parti lot kaydı takip edilmiyor.
Başa dön
 Cevap Yaz Cevap Yaz
  Konuyu Paylaş   

Foruma Atla Forum Yetkileri Sürükle bırak

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd.

Bu sayfa 0,078 saniyede yüklenmiştir.