![]() |
Böyle bir şey olmaz |
Post Reply ![]() |
Author | |
Kahin ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 24 Şubat 2015 Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 03 Mart 2015 at 18:17 |
1-Mikroda Hizmet alış kısmında Turkcell Faturasının kaydını yapacam ötv yi K.K.E.G. atmam lazım aynı fişte 950 - 951 çalıştırmam lazım ama sanırım olmuyor
2-Mikro da Teminat mektubu girişi yapmak istedim ama mikbüro da öyle modül yok dendi almanız lazım öyle şey olurmu ya
|
|
![]() |
|
MYERP ![]() Senior Member ![]() Joined: 06 Mayıs 2014 Status: Offline Points: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Sorunuzun cevabı mevcut.
Hizmet Masraf Yönetimi Kartlar Masraf Hesap Tanıtım Kartı üzerindeki ortalarda yer alan ÖİV ile ilgili alanları doğru tanımlayın. Sonra da Mikrokur Kuruluş Firma Tanıtım Kartı üzerinden Maliyıl Entegrasyon Hesap Kodları butonunu tıklayın. Açılan pencerede " Diğer Muhasebe Kodları " Sekmesindeki ALIŞ Ve SATIŞ ayrıca iade olmak üzere ÖİV gördüğünüz alanları doldurun. Ve kayıt esnasında otomatik geldiğini göreceksiniz. 2. sorunuzun cevabı ise Mikbüroda var mı yok mu bilmiyorum açıkcası. Menü olarak Ticari sistemlerde mevcut şuanda. Kahin, ve Mkutlu size özelden yazdığım mantıkla Teminat mektubu işlemi de yapabilirsiniz :))
|
|
![]() |
|
mkutlu ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04 Mart 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 609 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler..
![]() |
|
MK
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |