![]() |
Satır rengi ve sütuna çarpan ekleme |
Post Reply
|
| Author | |
gyeltekin
Yeni Üye
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Satır rengi ve sütuna çarpan eklemePosted: 05 Nisan 2019 at 12:44 |
|
Merhaba, forumda yeniyim, umarım yanlış yere açmıyorumdur konuyu...
mikro jump 16.08a kullanıyoruz ve maalesef servis aldığımız yer yerine getiremedi bu talepleri ancak eskiden bu şekilde işlem yaptığımızı hatırlıyorum. 1.si alış faturası girerken aktif satırın rengini değiştirmek (takibin kolay olması açısından) devirli fatura girerken çok büyük zorluk oluyor. aktif olduğumuz satır zemin ya da font rengi değişirse ki dediğim gibi eskiden böyle kullanılmıştı, çok büyük rahatlık olarak. 2. ihtiyacımız ise fiyat değişikliği fişine stun eklemek. ürünün alışını faturadan zaten çekiyor fakat ben %20 ve %30 karla satmamız için gereken fiyatları bana göstersin ve ben fiyatı elle gireyim istiyorum 10 lira alış fiyatını faturadan çekiyorsa bana %20 yazan stunda 12 tl %30 yazan stunda 13 tl olarak fiyatları bana göstersin ve ben o değerleri referans alarak yeni fiyatı el ile manuel belirleyeyim(toplu değişiklik ya da kar oranı değiştirme değil istediğim) umarım ifade edebilmişimdir kendimi ilgilenecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla.
|
|
![]() |
|
tansu
Senior Member
Joined: 17 Temmuz 2010 Location: İzmir Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23 Temmuz 2019 at 12:50 |
|
Merhaba Hoşgeldin. 1. Zaten mevcut bir özellik sol üst pulldown menüden yapabilirsin 2. Teorik olarak yapılması mümkün değil. 031200 ekranı kullanıcı tarafından kolon eklenemez. Daha başka yerlere gelebilir. Raporlara operasyonlarına vs vs ama bu ekrana TEORİK olarak gelmez. Pratikte yapılır ama sürekli bakım ister.
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |