![]() |
Stok giriş-çıkış raporu |
Post Reply ![]() |
Author | |
mhmzkn ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 04 Haziran 2021 Status: Offline Points: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 04 Haziran 2021 at 18:26 |
Merhaba,
Elle stok güncellememiz gereken bir sistemiz var. Çok fazla kalem ürün olduğu için bu işlem bazen günleri bulabiliyor. Sorum; Mikro üzerinden günlük olarak hangi üründe kaç birim giriş ya da çıkış olmuş, toplam stok adeti ne kadar kalmış şeklinde bir raporu nasıl alabileceğim? 013525 ile denedim ancak bugün yapılan girişleri göstermiyor. Bu alanda dikkat etmem gereken veya farklı bir rapor üzerinden öneri sunabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
stok_choose ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01 Şubat 2006 Status: Offline Points: 1627 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
030200 küp üzerinden giriş çıkışı alırsınız ama satok ne kadar kalmış bu başka rapordan
|
|
Yavuz
[email protected] |
|
![]() |
|
mhmzkn ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 04 Haziran 2021 Status: Offline Points: 10 |
Merhaba,
Mikro'da yeni kullanıcı olduğum için küp üzerinden beceremedim. istediğim alanlarla uygun başlıkları bulamadım maalesef. Bununla ilgili başka bir rapor yoksa SQL kodları ile böyle bir rapor alabilir miyim peki?
|
|
![]() |
|
Semmih ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 20 Haziran 2021 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 10 |
Merhaba
Deyatlı Stok Hareket Raporu 013302 Dönemsel satış analizi (039896) Mal kabul raporu (025200) Bu raporları deneyebilirsiniz. Bunlarda istediğiniz sonucu vermez ise SQL kodları ile daha gelişmiş bir raporda hazırlayabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Cevabınız için teşekkürler. İsteklerimi kısmi olarak olsa da karşıladı bu raporlar. Kalan kısımları excel'e aktarıp oradan filtre ve formüller aracılığı ile hallettim.
Benzer ihtiyacı olan bir arkadaş olursa eğer; Detaylı stok hareket raporu üzerinden aldığı raporu istediği verilere göre sıralayıp, arkasından excelde çokluetoplam formülü ile satış kalemlerini birleştirerek sonuç alabilir.
|
|
![]() |
|
mustafaali ![]() Senior Member ![]() Joined: 23 Ağustos 2017 Status: Offline Points: 223 |
bu tip ihtiyaçlarınızı 1-2 gün içinde istediğiniz format ve dizaynda halledip teslim edebilirim. detaylar için imzamdaki linke tıklayabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Cenk Bilgisayar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Mayıs 2011 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 1941 |
014310 denediniz mi?
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |