![]() |
Hızlı Satış Mikro'dan veri almıyor |
Post Reply ![]() |
Author | |
emresahin ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 31 Aralık 2021 Location: ankara Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 25 Şubat 2022 at 14:51 |
Merhaba mikro hızlı satış modülünü kurmak istiyorum ama hızlı satış modülü mikrodan depo kasa vb. verileri çekmiyor port girdim nedeni ne olabilir.
|
|
emre
|
|
![]() |
|
Cenk Bilgisayar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Mayıs 2011 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 1941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SQL bağlantısını doğru yapılandırırsanız verileri çekmede sıkıntınız olmayacaktır.
|
|
![]() |
|
cash53 ![]() Groupie ![]() Joined: 24 Mayıs 2014 Status: Offline Points: 75 |
aşağıdaki linkteki dosyadan destek alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
petrichorerp ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 06 Nisan 2022 Location: İstanbul Status: Offline Points: 7 |
Merhaba Emre Bey, Data servis ayarları tam olarak yapılmamış olabilir, buna ek olarak SQL üzerinden data servis kullanıcının da oluşturulması gerekmektedir. Girmiş olduğunuz Api URL ise kullanmış olduğunuz programın (Rum/Jump) kurulu olduğu makineye ait olmalıdır. İşlem detayları ve uygulama adımları için bize ulaşabilirsiniz. Saygılar.
|
|
PETRİCHOR ERP Yazılım ve Danışmanlık
www.petrichorerp.com İletişim: 0535 248 04 96 |
|
![]() |
|
emresahin ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 31 Aralık 2021 Location: ankara Status: Offline Points: 4 |
teşekkürler sorunu çözdüm kullanıcı bazlı bir hataymış.
|
|
emre
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |