Yedek alma problemi |
Cevap Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
veyselveysel ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Bu üyenin göndermiş olduğu mesajları bul
Arkadaş listesine ekle
Groupie ![]() ![]() Kayıt tarihi: 05 Mayıs 2005 Konum: Turkey Durum: Çevrimdışı Puan: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam
sql server configiration maneger i açın sql server a çift tıklayın built in account un altındaki seçeneği local system yapın o kadar. |
|
SATA BİLİŞİM TEKNO.İLET.SİS.İTH.İHR.TUR.TİC.LTD.ŞTİ.
|
|
![]() |
|
daktan ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() ![]() Kayıt tarihi: 20 Eylül 2004 Konum: Turkey Durum: Çevrimdışı Puan: 331 |
Selamlar Özellikle üstadlar yorum yaparsa makbule geçer. 1-) Veritabanı dataları için veritabanı dosyasını ki benim veri tabanımın ismi DB011 ise aynı isimli klasörü, 2-) Genel firma verileri için MIKROPAR ve MIKROSYS klasörlerini zipleyerek yedekliyorum. Yeterli midir? Yoksa V14xx altında başka dosyalarıda yedeklerime ekliyeyim mi?
|
|
Ozer Ltd.
Kartal-Istanbul |
|
![]() |
|
cevahir ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() ![]() Kayıt tarihi: 14 Mayıs 2007 Konum: Turkey Durum: Çevrimdışı Puan: 120 |
merhaba,
sql 2014 express de Local sistem nasıl yapılır, yardımlarınızı rica ederim, DB Yedek sorunu bende de var,, syg.
|
|
cevahir
|
|
![]() |
|
slymn83 ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt tarihi: 01 Ağustos 2013 Durum: Çevrimdışı Puan: 4 |
bu yedekleme sıkıntısını bende yaşıyorum
sql server 2014 kullanıyorum denemediğim yol kalmadı arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen
|
|
![]() |
|
Cenk Bilgisayar ![]() Üyenin profil sayfası
Özel Mesaj Gönder
Arkadaş listesine ekle
Senior Member ![]() ![]() Kayıt tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı Puan: 1790 |
SQL i durdurup komple mikro dizinini kopyalayabilirsiniz. bunu denediniz mi?
|
|
Tavsiye Edilen İşlemleri Uygulamadan Önce Yedek Almayı İhmal Etmeyiniz.
Cenk Bilgisayar - Tolga ÇİNKA |
|
![]() |
Cevap Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Foruma Atla | Forum Yetkileri ![]() Sen yetkili değilsin forumda yeni konu oluşturma Sen yetkili değilsin forumda konulara cevap yazma Sen yetkili değilsin forumda mesajlarını silme Sen yetkili değilsin forumda mesajlarını değiştirme Sen yetkili değilsin forumda anket oluşturma Sen yetkili değilsin forumda ankete oy verme |