![]() |
Faturalandırmanın senede dökümü |
Post Reply ![]() |
Author | |
knightf1 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 14 Şubat 2008 Location: kocaeli Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Şubat 2008 at 14:41 |
merheba arkadaşlar. ben henüz katıldım foruma. aranızda olmak güzel herkese selam.
öncelikle şunu söylemeliyim; ben şu an aktif bir mikro kullanıcısı değilim ama mikro kullanmayı düşünüyroum. sitede gördüğün en büyük eksik programın tanıtımının nerdeyse hiç olmaması. yalnızca bir reklam filmiyle geçiştirilmiş gibi geldi bana. programın arayüzlerini gösteren fotoğraflaar bile yok. sadece bilinirlikle yetinilmemeli bence. bilmeyenlere de ulaşılmaya çalışılmalı.
neyse.. aslında aklımda çok genel sorular var mikro hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığım için. daha önce kullandığım programlardaki yararlı özellikleri bu programda bulamamaktan korkuyorum açıkçası. o yüzden soracağım sorular size çok saçma gelebilir ama mikroyu hiç kullanmadığımı hesaba katmanızı rica ederim.
öncelikle mikro programı fatura bazlı bir program mıdır? şu an müşteri bazlı bir program kullanıyorum ve hiç memnun değilim.
ikincisi faturalandırmayla birlikte senet vadeleri, numaraları program hazırlayıp kağıda dökümünü çıkarabiliyor mu?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
|
|
![]() |
|
Shakesbeer ![]() Senior Member ![]() Joined: 30 Kasım 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında ben bir muhasebeciyim ve programın ticari yönünü kullanmıyorum ama bu söylediklerinizin çok daha fazlasını mikronun içinde bulacağınızı söyleyebilirim. sorduklarınız bir buzdağında kar tanesi.
|
|
![]() |
|
cuneytekti ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Kasım 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 278 |
forumdaki konularda versiyonları bulacasınız bir kaç konuyu inceleyin programın içeri ile alakalı bilgi sahibi olacaksınız zaten gerisi size kalmış mikroya geçtiğiniz anda bayiniz site başlangıç eğitmi verecektir alacağınız modüle göre mikbüro rtl erp gibi çeşitli versiyonlar var ihtiyaca göre yazılmış programlardır.
takıldığınız konular içinde forumlarda yeterince cevap bulacaksınız ;) |
|
![]() |
|
@thlon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03 Aralık 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 544 |
http://www.turgutyilmaz.com/mye.pps den sunuyu indirirseniz. Size az çok mikro hakkında bilgi verecektir.
|
|
megahertz is nothing performance is every thing
Turgut YILMAZ @thlon MCP,MCTS |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |