Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v9.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Özel mahsup fişi oluşturma
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Özel mahsup fişi oluşturma

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MUSA ABACI Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Özel mahsup fişi oluşturma
    Posted: 30 Eylül 2004 at 15:17

merhabalar,

serbest meslek, kira gibi satandart giderler için oluşturulmuş olan otomatik mahsup fişi kısmında gerekli tanımlamaları yapmama rağmen  mahsup fişi oluşturamıyorum.önce parametrelerden özel mahsup fişi tanıtım işlemlerini yaptım. muhasebe/muhasebe fişi/özel mahsup fişi işlemleri/otomatik özel mahsup fişi oluştur kısmında işlem sonucunda mahsup fişi oluşturmuyor.

Back to Top
ceceyp_ceceyp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ceceyp_ceceyp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Ekim 2004 at 23:45

iyi çalışmalar,

mahsup fişi tanımlamanızda belirlediğiniz kriterlerde eksiklikler olabilir. mesela borç ve alacaklara ait girilmesi gereken değerler elle seçilmiş ise sadece ilgili hesaplara ait genel tanımladığınız kodlar gelecektir. veya şöyle diyeyim. belirlediğiniz özel mahsup tanımında ilgili hesaplara ait bakiyeler olmayabilir. ilgili tanımını yaptığınız hesaplara ait hareket föyünden bakiyelere bakarsanız oradan da kaynaklanabilir. onun haricinde sizin  yapmanız gereken tanımlamaya ait verdiğiniz parametreleri kontrol etmenizdir. verilen parametrelere ait tanımlar hakkında detay belirtirseniz daha sağlıklı sonuçlar çıkarılabilir.

kolay gelsin.

Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın

Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.

email : [email protected] Tel: 02623213495

fax: 02623223400
Back to Top
seyran View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote seyran Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Ekim 2004 at 15:49

ben bu konuda daha pritk bir çözüm ürettim.

en son kestiğiniz bir kira fişini alt+z (yaz) komutu ile kaydedin.

bir sonraki ay alt+u(oku) komutu ile fişi çağırın ve yeniden kaydedin

nasıl ama?

iyi çalışmalar

iyi çalışmalar

asla vazgeçme..
Back to Top
ceceyp_ceceyp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ceceyp_ceceyp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Ekim 2004 at 23:08

iyi çalışmalar,

en güzel çözüm yolu da eğer bu kişi bir muhasebe bürosu ise o zaman her mükellef için aynı işlevi uygulamak zorunda kalacaktır. fakat toplu işlemlerden otomatik olarak tüm şirketlere (mükelleflere) tek işlemle uygulama olanağı vardır. sizin öneriniz. tek şirkete ait olanıdır. çoklu ise her şirkete girmek zorunda kalır.

kolay gelsin.

Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın

Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.

email : [email protected] Tel: 02623213495

fax: 02623223400
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.719 seconds.