![]() |
Fatura Dizaynına Nasıl Cari Kodu Eklenir |
Post Reply ![]() |
Author | |
kayikcioglu ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 08 Ocak 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 26 Mayıs 2008 at 14:09 |
Micro 11.39g Microtop Programını Kullanmaktayım
Carilerin Faturalarını Keserken Ör: A101 - A102 - A103 - A104 Cari Kodlu Mağazaları Tek Tek Ana Carilerine Fatura Ediyorum. Bu Faturaların Çıktıları Haliyle AnaCari Olarak Geçiyor. Benim Yapmak İstediğim Faturada Ana Carinin Bilgileri Yer Alsın Ama Alt Kısımda Anacariye Fatura Ettiğim Cari Hesapların Ya İsimleri Yada Cari Kodlarının Yer Alması (Kodunun Yer Alması Daha Önemli) Fatura Dizaynında Bunu Nasıl Yapabilirim ? Yada Fatura Dizaynına Gerek Kalmadan Bu Sorunu Nasıl Halledebilirim ? |
|
![]() |
|
kemalglt ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20 Eylül 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 4712 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
micro da böyle bi çözüm yok galiba
|
|
![]() |
|
obje ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25 Mayıs 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 286 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inan ki tam anlamadım biraz daha ayrıntlı yazsan diyorum.. örnek vererek yazarsan ...
|
|
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır
Obje Bilgisayar Karaman |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |