![]() |
Detaylı mikronom demo kurulumu |
Post Reply ![]() |
Author | |
ZENCAR70 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 07 Temmuz 2008 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 07 Temmuz 2008 at 14:28 |
Arkadaşlar.. Mikro DEMO nun özellikle v12 serilerinden mikronom .. mikrobüro vs. olsun. kurulum yapınca sadece mikrokur a giriş yapıyoruz,fakat esas bu diğer versiyonalra giremiyoruz.. BU önemli bizim için detaylı olarak anlatılmasını istiyoruz.. Hepinize şimdiden başarılar diliyoruz...Bunları ister bayiiden veya ister mye.com sitesinin arşivinden indirdiğimiz DEMO da olsa (mesela e*a gibi) telefon ile parametre almamız gereklimi? Yani A dan Z ye anlatımların yapılmasını bekliyoruz.. Haydi uzmanım diyen arkadaşlar.. Sizleri davet ediyoruz ve bekliyoruz... |
|
abdullah
|
|
![]() |
|
ceceyp_ceceyp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 2192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi çalışmalar
programı kuruduktan sonra standart seri programları diye bir klasörü masaüstüne atar. mikrokur programında şirket oluşturduktan sonra klasör içindeki istediğiniz programa mikrokur programına girer gibi girebilirsiniz. demo olarak görmek istediğiniz hangi program varsa yetkili satıcılardan, mikroyazılımevinden yada çözüm ortaklarınan gerekli demo için talepte bulunursunuz ve gerekli tüm desteği sağlayabilirsiniz. kolay gelsin. |
|
Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın
Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. email : [email protected] Tel: 02623213495 fax: 02623223400 |
|
![]() |
|
abcdefg ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 12 Temmuz 2008 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 3 |
arkadaslar, seniorler senatörler ben v12 demosu kurmak istiyorum arsivden v12xxmikbüroyu indiriyorum yeterli olurmu.. öncesinde yada sonrasında baska bi eklenti program vs kurmam gereklimi bi yardımcı olursanız sevine kalırım. simdiden tsk ler |
|
MİNNET İLE KOKLAMA GÜLÜ AL ELİNE SÜSENİ GEÇME NAMERT KÖPRÜSÜNDEN KO SU APARSIN SENİ... YAVUZ SULTAN SELİM HAN
|
|
![]() |
|
tatlıcadı35 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10 Haziran 2005 Location: İZMİR/KSK Status: Offline Points: 2339 |
slm önce sql 2000 veya 2005 ya da msde kurman gerekli çünkü programlar bu veritabanı
üzerinde çalışır
daha sonra da serversetup ve mikbüro setup kurman yeterli.
not:bütün işlemler bittikten sonra mikrokurdan yeni bir firma tanıt ve veri tab sürüm yüks bakım çalıştır.
|
|
![]() |
|
abcdefg ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 12 Temmuz 2008 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 3 |
saolasın biraz karısık gibi gorunuyor ama halledebilirim sanırım. |
|
MİNNET İLE KOKLAMA GÜLÜ AL ELİNE SÜSENİ GEÇME NAMERT KÖPRÜSÜNDEN KO SU APARSIN SENİ... YAVUZ SULTAN SELİM HAN
|
|
![]() |
|
tatlıcadı35 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10 Haziran 2005 Location: İZMİR/KSK Status: Offline Points: 2339 |
bi sorun olursa bana ulaş
![]() |
|
![]() |
|
kemalimir ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 07 Ekim 2008 Location: istanbul Status: Offline Points: 1 |
mikro demo kullamak istiyorum nerden yükleyeceğim
|
|
![]() |
|
Maral Anadol ![]() Yönetici ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 773 |
![]() |
|
syhn_y ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 10 Ekim 2008 Location: bursa Status: Offline Points: 4 |
bende demo istiyorum talepte bulundum fakat gelmedi. nasıl alabilirim? |
|
syhn
|
|
![]() |
|
MuratSakarya ![]() Yönetici ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye, Isyanb Status: Offline Points: 1919 |
Dikkat ederseniz, talebi girdiğiniz menünün adı "Yerinde demo talep". Ayrıca 14:39'da gönderdiğiniz talebe karşılık, 14:47'de "Gelmedi" demek kötü niyet değilse, fazla iyimserliktir. Ve ayrıca, yazacağınız rapor için yardim.mye.com.tr adresinde tüm bilgileri bulabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
syhn_y ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 10 Ekim 2008 Location: bursa Status: Offline Points: 4 |
kusura bakmayın bilmiyodum. ama biz bizim şirkette böyle şeylerde otomatik msj atıyoruz. yani 10 dk yı bırakın 1 dk sürmez cevap. bende o yaptığımız programa benzettim kusura bakmayın. hıı ayrıca kötü niyetli olsaydım böyle olmazdı. neyse tekrardan kusura bakmayın çalışma yöntemlerinizi bilmediğimden kaynaklanıyor. iyi çalışmalar...
|
|
syhn
|
|
![]() |
|
"Yerinde demo talep" nedir acaba??
|
|
syhn
|
|
![]() |
|
kga70 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 26 Ağustos 2005 Location: Bursa Status: Offline Points: 1119 |
![]() |
|
![]() |
|
halim1966 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 08 Mayıs 2008 Location: Bursa - Tempo B Status: Offline Points: 13 |
Merhaba Serhan Bey.
Bursa'da faaliyet gösteren bir bayiiyiz.
[email protected] adresine talebinizi iletirseniz yardımcı olabilirz.
Ayrıca Mikro Yazılım Evi web sitesinde Bursa'da faaliyet gösteren mikro bayilerinin iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Saygılar.
İlkay Karadağlı
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |