Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v12.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Detaylı mikronom demo kurulumu
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Detaylı mikronom demo kurulumu

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZENCAR70 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Detaylı mikronom demo kurulumu
    Posted: 07 Temmuz 2008 at 14:28

Arkadaşlar.. Mikro DEMO nun özellikle v12 serilerinden mikronom .. mikrobüro vs. olsun. kurulum yapınca sadece mikrokur a giriş yapıyoruz,fakat esas bu diğer versiyonalra giremiyoruz.. BU önemli bizim için detaylı olarak anlatılmasını istiyoruz.. Hepinize şimdiden başarılar diliyoruz...Bunları ister bayiiden veya ister mye.com sitesinin arşivinden indirdiğimiz DEMO da olsa (mesela e*a gibi) telefon ile parametre almamız gereklimi? Yani A dan Z ye anlatımların yapılmasını bekliyoruz.. Haydi uzmanım diyen arkadaşlar.. Sizleri davet ediyoruz ve bekliyoruz...

abdullah
Back to Top
ceceyp_ceceyp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ceceyp_ceceyp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Temmuz 2008 at 23:08
iyi çalışmalar

programı kuruduktan sonra standart seri programları diye bir klasörü masaüstüne atar. mikrokur programında şirket oluşturduktan sonra klasör içindeki istediğiniz programa mikrokur programına girer gibi girebilirsiniz. demo olarak görmek istediğiniz hangi program varsa yetkili satıcılardan, mikroyazılımevinden yada çözüm ortaklarınan gerekli demo için talepte bulunursunuz ve gerekli tüm desteği sağlayabilirsiniz.

kolay gelsin.
Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın

Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.

email : [email protected] Tel: 02623213495

fax: 02623223400
Back to Top
abcdefg View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote abcdefg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Temmuz 2008 at 21:18

arkadaslar, seniorler senatörler ben v12 demosu kurmak istiyorum arsivden v12xxmikbüroyu indiriyorum yeterli olurmu.. öncesinde yada sonrasında baska bi eklenti program vs kurmam gereklimi bi yardımcı olursanız sevine kalırım. simdiden tsk ler

MİNNET İLE KOKLAMA GÜLÜ AL ELİNE SÜSENİ GEÇME NAMERT KÖPRÜSÜNDEN KO SU APARSIN SENİ... YAVUZ SULTAN SELİM HAN
Back to Top
tatlıcadı35 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tatlıcadı35 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Temmuz 2008 at 23:07
slm önce sql 2000 veya 2005 ya da msde kurman gerekli çünkü programlar bu veritabanı 
 üzerinde çalışır

daha sonra da serversetup ve mikbüro setup kurman yeterli.
not:bütün işlemler bittikten sonra mikrokurdan yeni bir firma tanıt ve veri tab sürüm yüks bakım çalıştır.
Back to Top
abcdefg View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote abcdefg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Temmuz 2008 at 23:31

saolasın biraz karısık gibi gorunuyor ama halledebilirim sanırım.

MİNNET İLE KOKLAMA GÜLÜ AL ELİNE SÜSENİ GEÇME NAMERT KÖPRÜSÜNDEN KO SU APARSIN SENİ... YAVUZ SULTAN SELİM HAN
Back to Top
tatlıcadı35 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tatlıcadı35 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Temmuz 2008 at 00:08
bi sorun olursa bana ulaşWink
Back to Top
kemalimir View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kemalimir Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Ekim 2008 at 15:19

mikro demo kullamak istiyorum nerden yükleyeceğim

Back to Top
Maral Anadol View Drop Down
Yönetici
Yönetici

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Maral Anadol Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Ekim 2008 at 15:58
Back to Top
syhn_y View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote syhn_y Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Ekim 2008 at 14:47

bende demo istiyorum talepte bulundum fakat gelmedi. nasıl alabilirim?

syhn
Back to Top
MuratSakarya View Drop Down
Yönetici
Yönetici

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MuratSakarya Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Ekim 2008 at 14:52
Dikkat ederseniz, talebi girdiğiniz menünün adı "Yerinde demo talep". Ayrıca 14:39'da gönderdiğiniz talebe karşılık, 14:47'de "Gelmedi" demek kötü niyet değilse, fazla iyimserliktir. Ve ayrıca, yazacağınız rapor için yardim.mye.com.tr adresinde tüm bilgileri bulabilirsiniz.
Back to Top
syhn_y View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote syhn_y Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Ekim 2008 at 14:59

kusura bakmayın bilmiyodum. ama biz bizim şirkette böyle şeylerde otomatik msj atıyoruz. yani 10 dk yı bırakın 1 dk sürmez cevap. bende o yaptığımız programa benzettim kusura bakmayın. hıı ayrıca kötü niyetli olsaydım böyle olmazdı. neyse tekrardan kusura bakmayın çalışma yöntemlerinizi bilmediğimden kaynaklanıyor.

iyi çalışmalar...
syhn
Back to Top
syhn_y View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote syhn_y Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Ekim 2008 at 15:05
Originally posted by MuratSakarya MuratSakarya wrote:

Dikkat ederseniz, talebi girdiğiniz menünün adı "Yerinde demo talep". Ayrıca 14:39'da gönderdiğiniz talebe karşılık, 14:47'de "Gelmedi" demek kötü niyet değilse, fazla iyimserliktir. Ve ayrıca, yazacağınız rapor için yardim.mye.com.tr adresinde tüm bilgileri bulabilirsiniz.

"Yerinde demo talep" nedir acaba??
syhn
Back to Top
kga70 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kga70 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Ekim 2008 at 16:42
Back to Top
halim1966 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote halim1966 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Ekim 2008 at 19:12
Merhaba Serhan Bey.
Bursa'da faaliyet gösteren bir bayiiyiz.
[email protected] adresine talebinizi iletirseniz yardımcı olabilirz.
Ayrıca Mikro Yazılım Evi web sitesinde Bursa'da faaliyet gösteren mikro bayilerinin iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Saygılar.
İlkay Karadağlı
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.688 seconds.