Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v12.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Fatura tasarımında % işareti nasıl ?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Fatura tasarımında % işareti nasıl ?

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tayron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Fatura tasarımında % işareti nasıl ?
    Posted: 19 Haziran 2009 at 10:52

Merhaba,

mikro miktop kullanıyorum v12, fatura tasarımını yaptık herşey tamam fakat, şurda takıldım, vergi yüzdesini ürünlerin yanında gösteriyorum, yani ürünlerin yanında 8 - 18 diye yüzdeler çıkıyor fakat; 8 ve 18 rakamlarının yanında % işaretini basamıyorum, ne yapmam gerekiyor acaba?

bu arada, eski tipe göre fatura dizaynı yaptık

Şimdiden teşekkürler & saygılar
www.tayron.com.tr ... bilişim adına herşey
Back to Top
ceceyp_ceceyp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ceceyp_ceceyp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Haziran 2009 at 13:46
iyi çalışmalar,

sql bilginiz varsa ve kısa ismi kullanmıyorsanız kısa isimlere % update sorgusu hazırlarsınız.

sonra verginin yanına stok kısa ismini eklersiniz.

(UPDATE STOKLAR SET sto_kisa_isim = '%')

kolay gelsin.
Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın

Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.

email : [email protected] Tel: 02623213495

fax: 02623223400
Back to Top
ceceyp_ceceyp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ceceyp_ceceyp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Haziran 2009 at 13:48
iyi çalışmalar,

sql update sorgusu yanlış yazmışım yukarda doğrusu

UPDATE STOKLAR SET sto_kisa_ismi ='%'

kolay gelsin.
Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın

Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.

email : [email protected] Tel: 02623213495

fax: 02623223400
Back to Top
Tayron View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tayron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Haziran 2009 at 12:06
merhabalar, yanıt için teşekkürler ama malesef sql bilgim sıfır,
benim anlamadığım neden eski tip faturada % işaretini kolayca istediğim yere ekleyemiyorum, dün o kadar uğraştık ne yaptıysak olmadı :(

yeni tip fatura tasarımında % işaretini sorunsuzca koymayı başardık fakat yeni tip faturada da atıyorum bir faturada, 8 parça ürün satılmışsa, alt alta yazmıyor, 8 ürünü ayrı ayrı sayfalarda basıyor, buda çok büyük sıkıntı oluşturdu bir türlü, 8 ürünüde 1 faturada alt alta basamadık, bunun ayarı nerden yapılıyor bilenler lütfen yardımcı olabilirlermi acaba?

Saygılar
Back to Top
yusufucar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote yusufucar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Haziran 2009 at 12:48
mesaj eklemeyı denermısınız
İzmir Mikroset Bilgisayar
Back to Top
Tayron View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tayron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Haziran 2009 at 01:12
eski fatura tasarımında mesaj alanı 1 satır halinde gözüküyor, belirlenen alana komple basamıyorum, ayrıca her faturada ürün adedi farklı olduğundan bu mesajı adede göre sürekli yazmakmı gerekir?

bu arada yeni tip fatura tasarımında neden faturadaki ürünleri farklı sayfalarda basıyor? hala cevap alamadım bu konuda? yani atıyorum 5 adet ürün var faturada ayrı ayrı bu 5 adet ürünü 5 sayfada basıyor, alt alta basamadım gitti,

bunun bir yolu yokmu acaba?

Saygılar
Back to Top
mahmut53 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mahmut53 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Haziran 2009 at 11:16
merhaba kolay gelsin.
form tasarım ekranını açtığınızda mesaj alanlarına ayrılan alan ne kadar. veya ürünlere ayrdığınız alan ne kadar. bu önemli siz 1 mesaj alanı bırakırsanız baskı eranında gelen sayfalarca mesaja ne jazarsanız yazın sadece 1 satır yazar. bence size canlı destek verecek birine ihtiyacınız var.
kolay gelsin
Arkanıza yaslanın ve mis gibi Rİze çayını yudumlayın. İşler yetişir.
Back to Top
kemalglt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kemalglt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Haziran 2009 at 12:47
Eski tip faturada mesaj ile sorununuzu çözemezsiniz, Stok kartlarından bir alanı bu iş için kullanmanız gerekir.

Yeni tip dizaynda sayfa atlama sorununuz ise, verileri yanlış yere koymanız veya dinamik alan boyutunu fazlaca tutmuş olmanız. Çözemezseniz eğer, dizayn görüntüsünü koyabilirseniz daha iyi yardımcı oluruz.
Back to Top
Tayron View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tayron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Haziran 2009 at 20:33
merhaba,

yanıtlar için teşekkürler, 

3 ay'lık telefon'la arama destek imkanım yeni bitti, mikro'yu arayamıyorum yani :)

3 ayda anca programı öğrendik, ufak tefek yerlerde takılıyoruz, allahtan forumdan yararlanabiliyoruz, bunada şükür

yeni tip tasarım fatura form ektedir, yanlışlık yaptığımız bir yer varmı acaba?

Saygılar & teşekkürler

Back to Top
kemalglt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kemalglt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Haziran 2009 at 23:37

Sayfa başlığı(header) - Detay (Detail)

arasını çok açmışsınız. Bir satırlık alan olarak belirleyin. Miktar, stok adı... gibi bilgileri bu şekilde uzattığınız için sayfa atlıyor, bunları bir satıra çekin.

Back to Top
Tayron View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tayron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Haziran 2009 at 00:14
yanıt için teşekkürler, yarın ilk iş hemen deniycem, sonucu yazarım,

saygılar
Back to Top
kemalglt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kemalglt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Haziran 2009 at 00:18
Back to Top
suatyildirim View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote suatyildirim Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Haziran 2009 at 14:11
kemal bey
bu fatura tasaramını  gönderebilir misiniz eğer sizin için bi sakıncası yoksa

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.742 seconds.