![]() |
V.12'de yedek yükleme |
Post Reply ![]() |
Author | |
HIZIR ![]() Senior Member ![]() Joined: 24 Şubat 2007 Location: Turks and Caicos Islands Status: Offline Points: 251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 30 Haziran 2009 at 14:06 |
mikbüro v.12 kullanıyorum yedek alırken v.12 klasörünün hepsini kopyalayarak yedeğimi alıyorum. şimdi yedeği nasıl yükleyeceğim konusunda yol gösterecek arkadaşlara şididen çok teşekkür ediyorum. saygılar
|
|
HIZIR
|
|
![]() |
|
tatlıcadı35 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10 Haziran 2005 Location: İZMİR/KSK Status: Offline Points: 2339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm mikrokurdan dbyedek de yedekten geri al yapın detayları forumda aratın.
|
|
![]() |
|
kga70 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 26 Ağustos 2005 Location: Bursa Status: Offline Points: 1119 |
SQL durdurup "kopyala" yaparak yedek aldığınız dosya kopyasını yine aynı şekilde sql durdurup kopyayı asıl olanın üzerine kopyalayarak.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ilbey ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 481 |
Arkadaşların bahsettiği gibi yedek alış şeklınıze göre değerlendirin ama kanımca en ıyı yedek alma seklı db yedekten almaktır.
|
|
Yararlı olamıyorsan hiç olmassa zararın olmasın
|
|
![]() |
|
MikrocuK ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 31 Ekim 2008 Location: İstabul Status: Offline Points: 192 |
Bende en iyi yedek şekli sql manuel olarak stop edip veritabanının yedeğini almaktır.çünkü db yedekkullanılınca tekrar programa girerken srv tarafından yedekleme işlemi yapılmaktadır diye uyarı veriyor tekrar kuruluşa girip işlem yapmak gerekiyor diğer türlü manuel yedek almak en güvenlisi.
|
|
![]() |
|
ilbey ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 481 |
|
|
Yararlı olamıyorsan hiç olmassa zararın olmasın
|
|
![]() |
|
Önder Cihan ACAR ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 23 Temmuz 2009 Location: Türkiye Status: Offline Points: 1 |
slm arkadaşlar ben yeni bir mikrocuyum... |
|
![]() |
|
kemalglt ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20 Eylül 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 4712 |
Selam.
|
|
![]() |
|
simge_ist ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28 Mayıs 2009 Location: Türkiye Status: Offline Points: 372 |
![]() |
|
![]() |
|
tatlıcadı35 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10 Haziran 2005 Location: İZMİR/KSK Status: Offline Points: 2339 |
slm hoşgeldin aramıza önder cihan takıldığın her noktada burdayız
![]() |
|
![]() |
|
hmr ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 14 Ağustos 2009 Location: türkiye Status: Offline Points: 3 |
peki manuel olarak yedek almak nasıl oluyor detaylı bir şekilde anlatırmısınız. bir de ben istiyorum ki sistem her akşam belirli bir saatte kendi otomatik olarak yedekleme işlemi başlatsın. böyle bir şey mümkünmüdür ?
|
|
![]() |
|
deniz.yaylagul ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 30 Temmuz 2009 Status: Offline Points: 2 |
slm sql simgesi benim pcde çıkmıyo nerden girip durdurucam.bilen varmı.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
deniz
|
|
![]() |
|
slm peki programlar kısmında yok mu sql2005 mi var ne kurulu biraz daha açıklaman gerek.
|
|
![]() |
|
deniz.yaylagul ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 30 Temmuz 2009 Status: Offline Points: 2 |
![]() |
|
deniz
|
|
![]() |
|
kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
ozback ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17 Kasım 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 401 |
manuel yedek aldırmak istiyorsan sistem araçlarından zamanlanmıs gorevler yapabilirsin. firma kapanısından bir iki saat sonrasına ayarlarsın artık dusunmezsin yedek almayı. hergun berlediğin klasore duzenli olarak atar.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |