![]() |
Sayım sonucu ve Envanter |
Post Reply ![]() |
Author | |
EYLÜL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 21 Aralık 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 22 Aralık 2004 at 16:47 |
İyi çalışmalar, Ben V10 sql'de sayım sonuçlrı ve envanter rakamlarını aynı anda girebilmenin mümkün olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlara duyurulur.şimdiden teşekkür ederim |
|
![]() |
|
MuratSakarya ![]() Yönetici ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye, Isyanb Status: Offline Points: 1919 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, Sanırım bir kavram karmaşası var. "Envanter" girilebilir bir bilgi değildir, stokların hareketleri sonucunda oluşmuş bir toplam bilgisidir. Yani bir açılışta bunu stok / evraklar / ambar fişi / Giriş menüsü altından devir girişi olarak açılışlarınızı yapar ve işlere devam edersiniz. Herhangi bir zaman sayım yaptığınızda, sayım sonuçlarını da girdiğinizde program sizin için gerekli sayım giriş/çıkış fişlerini oluşturarak, programın bildiği envanter ile, fiili envanteri eşitler. |
|
![]() |
|
EYLÜL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 21 Aralık 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 150 |
Merhaba murat bey, Ben 8.53'ü kullanıyorum,her yıl başında sayım yapıp adet ve envanter değerlerini kendimiz 8.53'de stok kartından hem adet hem de ort.env.değeri giriyorduk. yılbaşından sonra bunu v10 sql'den nasıl gireceğimi,bilmiyorum hem adet hem envanter rakamını.devir işleminde stoklar reel olmaya biliyor.bü yüzden reel stokları kendimiz giriyoruz. inşallah derdimi anlatabilmişimdir. |
|
![]() |
|
LuiSchiffer ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Ekim 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 1332 |
O zaman devir hiç yapmayın (yani sadece açılışı yapın). Stok / Evraklar / Ambar fişi / Giriş / Sayim girişi ambar fişi menüsünden (12250 nolu menü) stoklarınızı hem adet hem tutar olarak girin, olmuyor mu?
|
|
![]() |
|
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR, SAYIN, LuiSchiffer aynen dediğiniz gibi olacak. İşimi gördü.Size teşekkür ederim. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |