![]() |
Yedekleme yapmıyor ! |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
unhur ![]() Groupie ![]() Joined: 01 Aralık 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 18 Mayıs 2010 at 11:44 |
mikro da db yedek den yedekleme yapmak istiyorum ama yedekleme yapamıyorum SQL sunucusu durdurulamadı ! erişilemiyor yada yetkiniz yok! işlem devam etmeyecek.... böyle bir şey çıkıyor ne yapmam gerekiyor acil yedek almam lazım. |
|
![]() |
|
Tayron ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 11 Mart 2009 Location: TÜRKİYE Status: Offline Points: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başlat > microsoft sql server 2005 > configuration tools > sql server configuration tool'dan sql server 'i durdurun sonrasında yedek alabilirsiniz, ardından yeniden başlatırsınız
|
|
www.tayron.com.tr ... bilişim adına herşey
|
|
![]() |
|
unhur ![]() Groupie ![]() Joined: 01 Aralık 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 44 |
bu dediklerinize progrmda mı yapmam gerekiyor yoksa bilgisayarın işletim sistemimindemi ? biraz daha net yardımcı olursanız sevinir minetdar olurum |
|
![]() |
|
kemalglt ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20 Eylül 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 4712 |
Bunlar windows ile ilgili ayarlardır.
|
|
![]() |
|
ama başlat dan sonra microsoft sol server 2005 yok bende göremedim nerden bakacam |
|
![]() |
|
kemalglt ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20 Eylül 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 4712 |
Bilgisayar saat inin orada ms sql server kutucuğu var mı peki?
|
|
![]() |
|
soundMAX Digital diye bişey var saatin yanında
|
|
![]() |
|
Bence bilgi işlem firmanızı arayın.
|
|
![]() |
|
onların gelmesi 2-3 günü bulur geç geliyorlar çözüm bulamıyorlar
|
|
![]() |
|
Başlat / Programlar / Microsoft SQL 2008 var mı ? |
|
![]() |
|
yok ben bakdım programlar da 2003 görünüyor 2008 de yok yani nasol olacak anlmadım |
|
![]() |
|
tatlıcadı35 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10 Haziran 2005 Location: İZMİR/KSK Status: Offline Points: 2339 |
slm bence engüzeli yedek.bat dosyası yapın mikronun bütün yedeklerini oraya alın
@ECHO OFF
NET STOP SQLSERVERAGENT NET STOP MSSQLSERVER XCOPY C:\MIKRO\v12xx D:\YEDEK /S /Y NET START SQLSERVERAGENT |
|
![]() |
|
mahmut53 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 148 |
Tatlıcadı kardeşim
arkadaş microsoft sql dosyalarının nerde olduğunu bulamıyor. Siz bat dosyası komutu gönderiyorsunuz.
Bence teknik destek aldığı arkadaşlardan yedekleme , yedek geri yükleme, güncelleme yükleme gibi çok ihtiyacı olan bilgilerin kısa eğitimini almasını önerelim kendisine. yoksa arkadaşın durumu çok iyi değil
|
|
Arkanıza yaslanın ve mis gibi Rİze çayını yudumlayın. İşler yetişir.
|
|
![]() |
|
başlat / programlar / 2005 microsoft sql diye bişey yok benim işletim sistemi 2003 ne yapmam lazım |
|
![]() |
|
mahmut53 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 148 |
senin işletim sistemin 2003 derken; microsoft server 2003 mü demek istedind heralde.
başlat Menüsünün en sağdaki kısayollarda saatin hemen solunda klasör dolabı görünümünde üzerinde sağa doğru bakan yeşil üçgen olması lazım. eğer o varsa sql 2000 veya msde kurulmuşltur. o yoksa sql 2005 veya üstü sürümler kurulmuştur. bunlardan hangisinden kurulduğunu bilmek lazım. ve bu konuda da uzaktan destek pek işe yaramaz. bence teknik destek yetkilisi çağırın ve güzelce sistemini oturtsun. server 2003 işletim sistemini sıradan biri kuruamaz size. mutlaka bilgisi olması lazım.
kolay gelsin
|
|
Arkanıza yaslanın ve mis gibi Rİze çayını yudumlayın. İşler yetişir.
|
|
![]() |
|
sayın mahmut53 ilginiz için tşk ederim sizin söylemiş olduğunuz saatin yanında olan klasör öyle bişey yok soundMAX Digital integrated audio diye bişey kurmuşlar herhalde ses sistemi ile ilgili bişey olması lazım
|
|
![]() |
|
Lütfen bilgisayarcınızı ve/veya mikro destek firmanızı arayınız!
|
|
![]() |
|
MİKROBİLİSİM ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 19 Nisan 2010 Status: Offline Points: 35 |
hizmetlerden mssql server a sa tıklayın özellikler oturum açmada hizmetin masaüstü ile etkileşimene izin ver tıklayın.sql restart yapın. |
|
Birşeyleri Değiştirmek İçin Yola Çıktık.
www.mikrodestekbilisim.com www.mikrodestekbilisim.com 0216 420 69 69 |
|
![]() |
|
be dedikleriniz nerde oluyor bulamadım..
|
|
![]() |
|
offfff neden mikrolu olduk ki ne teknik destek ne satıcı ne bayi desteği yaklaşık bir haftadır bekliyoruz. yardım cı olanda yok ki..... |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |