![]() |
Hesap açılış fişi |
Post Reply ![]() |
Author | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
erdal ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 15 Ekim 2008 Location: adana Status: Offline Points: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 16 Eylül 2010 at 12:38 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
herkese merhaba hesap açılış fişinden ctrl+n ile txt dosyadan bilgi okuyarak borç ve alacak bakiyelerini aktarmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
kemalglt ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20 Eylül 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 4712 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ctrl + n ye basınca excel formatını alt tarafda sıralıyor.
Excel de hazırlayıp CSV kayıt edeceksiniz.
|
![]() |
erdal ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 15 Ekim 2008 Location: adana Status: Offline Points: 55 |
ctrl + n dosya yolu soran yerin altında yazan formata göre hazırlamaya çalıştım ama başarılı olamadım. formata uygun dosya örneği tek satırlık yazarsanız sevinirim. iyi çalışmalar. ilginize teşekkürler. |
![]() |
potemkin ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 03 Temmuz 2010 Status: Offline Points: 5 |
excell sayfasında ilk sütuna hesabın kodunu ikinci sütuna açıklama üçüncü stüna sor.merkezi dördüncü sütunada borç yada alacağı yazacaksınız borç için rakamı normal yazarken alacak kaydetmek için ise rakamın karşısına eksi işareti koyarak hazırlıyorsunuz. ardından dosyayı farklı kaydet deyip virgülle ayrılmış csv formatında kaydedin ve dosyayı ctrl-n ekranından çağırarak çekin. kolay gelsin. |
![]() |
dediğiniz gibi excell sayfasında hazırladım dosyayı hesap kodu açıklama sor.merk. ve borç rakamını yazdım virgülle ayrılmış csv olarak kaydedip hesap açılış fişinden ctrl + n ile dosyayı çağırıyorum 1. satır aktarılmadı 2.satır aktarılmadı diye bir txt dosyasına log yazıyor ama istediğim veriler gelmiyor. nerede hata yapıyorum çözemedim. excel 2007 kullanıyorum retail 9000 v.14.31 başka çözüm yolu sunabilirseniz deneyebilirim ilginize teşekkürler. herkese iyi çalışmalar. |
![]() |
dogadeposu ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 28 Nisan 2011 Location: türkiye Status: Offline Points: 6 |
Arkadaşlar buna yokmu bir yol bana da acil lazım.
|
![]() |
crazysun ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 18 Mayıs 2016 Status: Offline Points: 1 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |