![]() |
Kasalarda kısıtlama nasıl olur ? |
Post Reply ![]() |
Author | |
MrsArcheroes ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 21 Nisan 2011 Location: Türkiye Status: Offline Points: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 18 Mayıs 2011 at 07:58 |
Arkadaşlar Merhaba.Benim Mikro İle İlgili Şöyle Bi Sorunum Var.Ben Şubelerimin Mikroda Yapılan Kasa İşlemlerinin Bazılarını Görmelerini İstemiyorum.Yani Şöyle Örneğin ; "Denizli deki Şubem Sadece Kendi Yaptığı Kasa Hareketlerini Görebilsin Benim (Yani Merkezin) ve Diğer Şubelerin Yaptığı Kasa Hareketlerini Göremesin.Sadece Kasaların İsimlerini Görebilsin.Bu Da Ara Sıra Yapılan Kasalar Arası Para Transferi İçin Olacak.Yani Para Transferinin Haricinde Kasalar Birbirini Görmeyecek.Böyle Bişey Mümkünmüdür Acaba Herhangi Bi Fikri Olan Varmı Acaba ? Stok_Choose ,
|
|
Bilen Bilir Bilmeyen Susar Dinler Öğrenir. . .
|
|
![]() |
|
Cenk Bilgisayar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Mayıs 2011 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 1941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MikroKur kuruluş programı içinde Kullanıcı Hak Tanımlamaları yönetimi var. Bu menü altından istediğiniz hak tanımlamalarını yapabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
MrsArcheroes ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 21 Nisan 2011 Location: Türkiye Status: Offline Points: 26 |
İlginize Teşekkür Ederim Fakat Bahsettiğiniz Bölümde Kısıtlama Yaptığım Zaman Ya Tamamen Herşeyi Kısıtlıyorum Ya Da Hiç Birşeyi Kısıtlayamıyorum.Benim Anlatmak İstediğim şey bundan biraz daha farklı zannediyorum bir SQL sorgusu kullanmak gerekicek ama nasıl bir sorgu onu bilmiyorum . . . :S
|
|
|
|
![]() |
|
Cenk Bilgisayar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Mayıs 2011 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 1941 |
Bahsettiğim yerde ilgili kullanıcıyı seçtikten sonra allta CARI HESAP HAREKETLERİ tablosunu seçip diğer kayıtları okuyamaz derseniz istediğinize ulaşırsınız. Bu şekilde denemişmiydiniz.
|
|
![]() |
|
stok_choose ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01 Şubat 2006 Status: Offline Points: 1627 |
Kullanabileceği kayıtlar bölümü var kullanıcı haklarında ne rapor alabilir ne de f10 listesinde görür o kasaları. Bence şubeler için de en ideali budur. Hem de sorgu istemez her an değiştirilebilir. |
|
Yavuz
[email protected] |
|
![]() |
|
stok_choose ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01 Şubat 2006 Status: Offline Points: 1627 |
Kendi arlarındaki virmanı da sen yaparsın. Veya evrak seri no ve hak tanımlamalarında diğerlerinin girdiği evrakları görmemesi için parametreler var. Bi de raporlayabileceği kasalar bölümüne sql sorgusu eklenirse sadece kendi girdiği evrakları görebilir. Bu da diğer bir çözüm...
|
|
Yavuz
[email protected] |
|
![]() |
|
eywallah hocam teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
leeryanamylee1 ![]() Senior Member ![]() Joined: 25 Mart 2010 Status: Offline Points: 559 |
aynı bölümde şube kayıtları ile ilgili kısımlar var şubelerim kayıtlarımı görmesin diyebilirsiniz hak tanımlarını iyice inceleyin
|
|
![]() |
|
Adda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12 Nisan 2011 Status: Offline Points: 628 |
Soruda benim Adımda geçti Bende Boş geçmeyim Benimde çorbada tuzum bulunsun Her şubeye depo ve sorumluluk merkezi uyguyalayın Herkes kendi sorumluluğunda Ve Kendi deposuyla alakalı işlerini görsün Evrak hak tanımlamalarından Depo ve sorumluluk bazıda Kısıtlama var Ordan yapabilirsiniz.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |