Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v14.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Kasalarda kısıtlama nasıl olur ?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Kasalarda kısıtlama nasıl olur ?

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MrsArcheroes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Kasalarda kısıtlama nasıl olur ?
    Posted: 18 Mayıs 2011 at 07:58
Arkadaşlar Merhaba.Benim Mikro İle İlgili Şöyle Bi Sorunum Var.Ben Şubelerimin Mikroda Yapılan Kasa İşlemlerinin  Bazılarını Görmelerini İstemiyorum.Yani Şöyle Örneğin ; "Denizli deki Şubem Sadece Kendi Yaptığı Kasa Hareketlerini Görebilsin Benim (Yani Merkezin) ve Diğer Şubelerin Yaptığı Kasa Hareketlerini Göremesin.Sadece Kasaların İsimlerini Görebilsin.Bu Da Ara Sıra Yapılan Kasalar Arası Para Transferi İçin Olacak.Yani Para Transferinin Haricinde Kasalar Birbirini Görmeyecek.Böyle Bişey Mümkünmüdür Acaba Herhangi Bi Fikri Olan Varmı Acaba ? Stok_Choose ,
leeryanemylee1 ve adda hocalarım özellikle sizlerden şiddetle fikirlerinizi rica ediyorum :) Hepinize Şimdiden Teşekkür Ederim İyi Çalışmalar. . . .
Bilen Bilir Bilmeyen Susar Dinler Öğrenir. . .
Back to Top
Cenk Bilgisayar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cenk Bilgisayar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Mayıs 2011 at 10:37
MikroKur kuruluş programı içinde Kullanıcı Hak Tanımlamaları yönetimi var. Bu menü altından istediğiniz hak tanımlamalarını yapabilirsiniz.
Back to Top
MrsArcheroes View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MrsArcheroes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Mayıs 2011 at 10:56
İlginize Teşekkür Ederim Fakat  Bahsettiğiniz Bölümde Kısıtlama Yaptığım Zaman Ya Tamamen Herşeyi Kısıtlıyorum Ya Da Hiç Birşeyi Kısıtlayamıyorum.Benim Anlatmak İstediğim şey bundan biraz daha farklı zannediyorum bir SQL sorgusu kullanmak gerekicek ama nasıl bir sorgu onu bilmiyorum . . . :S
Back to Top
Cenk Bilgisayar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cenk Bilgisayar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Mayıs 2011 at 10:59
Bahsettiğim yerde ilgili kullanıcıyı seçtikten sonra allta CARI HESAP HAREKETLERİ tablosunu seçip diğer kayıtları okuyamaz derseniz istediğinize ulaşırsınız. Bu şekilde denemişmiydiniz.
Back to Top
stok_choose View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote stok_choose Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Mayıs 2011 at 11:26

Kullanabileceği kayıtlar bölümü var kullanıcı haklarında ne rapor alabilir ne de f10 listesinde görür o kasaları. Bence şubeler için de en ideali budur.  Hem de sorgu istemez her an değiştirilebilir.

Back to Top
stok_choose View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote stok_choose Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Mayıs 2011 at 11:29
Kendi arlarındaki virmanı da sen yaparsın. Veya evrak seri no ve hak tanımlamalarında diğerlerinin girdiği evrakları görmemesi için parametreler var. Bi de raporlayabileceği kasalar bölümüne sql sorgusu eklenirse sadece kendi girdiği evrakları görebilir. Bu da diğer bir çözüm...
Back to Top
MrsArcheroes View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MrsArcheroes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Mayıs 2011 at 12:00
eywallah hocam teşekkür ederim.
Back to Top
leeryanamylee1 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leeryanamylee1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Mayıs 2011 at 12:05
aynı bölümde şube kayıtları ile ilgili kısımlar var şubelerim kayıtlarımı görmesin diyebilirsiniz hak tanımlarını iyice inceleyin
Back to Top
Adda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Adda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Mayıs 2011 at 11:45
Soruda benim Adımda geçti Bende Boş geçmeyim Benimde çorbada tuzum bulunsun Her şubeye depo ve sorumluluk merkezi uyguyalayın Herkes kendi sorumluluğunda Ve Kendi deposuyla alakalı işlerini görsün Evrak hak tanımlamalarından Depo ve sorumluluk bazıda Kısıtlama var Ordan yapabilirsiniz.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.609 seconds.