![]() |
Client kurulumu win7'de neden hata veriyor ? |
Post Reply ![]() |
Author | |
optimus-prime ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 08 Eylül 2011 Status: Offline Points: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 08 Eylül 2011 at 16:22 |
sql state 42000 sql server hatası 18452 hatası alıyorum xp de problem çıkarmıyor fakat win 7 ultimate yükledim sql hatası veriyor yardım edebilirmisiniz.
|
|
![]() |
|
optimus-prime ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 08 Eylül 2011 Status: Offline Points: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevaplayaak kimse yokmu ?
|
|
![]() |
|
Cenk Bilgisayar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Mayıs 2011 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 1941 |
Client Setup programını sağ tuşla yönetici olarak çalıştır diyerek çalıştırın. Yönetici haklarına sahip bir hesapla oturum açmış olsanız bile buna bazen ihtiyaç duyulabiliyor. |
|
![]() |
|
denedim olmadı bu kodun o yüzden çıktığını sanmıyorum. başka bi nedeni olabilirmi ?
|
|
![]() |
|
Adda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12 Nisan 2011 Status: Offline Points: 628 |
Hatayı veren terminal kullanıcı herhalde
|
|
Ben buraya; niye geldim,!! niçin geldim,!! nasıl geldim,!! işte gördünüz çıktım geldim.Ben buraya geldimde Gelmedimmi dedim. Bunlar birtakım uydurma laflar
Cevap çözümlerinde muhakkak dönüş yapınız |
|
![]() |
|
Cenk Bilgisayar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Mayıs 2011 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 1941 |
bu hata kurulum sırasındamı yoksa mikroyu çalıştırırkenmi
|
|
![]() |
|
evet hatayı veren terminal pc ve win 7 yüklü hata kurulumda değil programı açarken mikro kur ekranında bağlanamıyorum. xp lerde sorun çıkarmıyor.
|
|
![]() |
|
msvcr71.dll eksik hatası verdi o dosyayı bulup sistem 32 ye attım kurulum sorunsuz gerçekleşti fakat sql state 4200 hatası veriyor şimdide.
|
|
![]() |
|
ozaman W7 ile ana bilgisayar arasında ağ bağlantısında güvenlik ayarlarında eksiklik var. W7 de farklı bir kullanıcı ismi ile kullanıcı açın. aynı ismi ana bilgisayarda tanımlayın.Şifre verin ve şifrelerde aynı olsun. Sonrada SQL e tanıtın. Ağ bağlantılarında bir sorun yoksa çalışacaktır.
|
|
![]() |
|
kullanıcı ismini ana bilgisayara nasıl tanımlarım ? sql de nasıl tanımlama yaparım ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
xp lerde bu şekilde tanımlamalar yapmadan çalıştırdım.
|
|
![]() |
|
Adda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12 Nisan 2011 Status: Offline Points: 628 |
doğrudur xp lerde böyle birşey sormaz ama win7 olduğundan dolayı sıkıntılar burdan başlıyor enerji ana kullanıcı olan bilgisayarda microsoft sql server management studia dosyasını açıyorsunuz security sonra logins bölümü var ordan sağ tıklayıp new login yazarak kullanıcıyı sql e tanıtırsınız: veya şunuda yapabilirsiniz mikro programı çalışan bir bilgisayarın kullanıcının ismini win7 ye tanıtırsın ve win7 ye clienti kurarsınız sonrada çözülmüş olur:)) |
|
Ben buraya; niye geldim,!! niçin geldim,!! nasıl geldim,!! işte gördünüz çıktım geldim.Ben buraya geldimde Gelmedimmi dedim. Bunlar birtakım uydurma laflar
Cevap çözümlerinde muhakkak dönüş yapınız |
|
![]() |
|
olmuyor sql de kullanıcı tanımladım yinede olmuyor çünkü zaten sql i görmüyor pc tüm ayarlar doğru olsada ileetişim hatası var donanımların hepsi düzgün çalışıyor sadece win 7 de yapılması gereken bi ayar var sanırım. ? ağ bağlantılarında pc ler birbirini görüyor dosya paylaşımı yapılıyor fakat sql bağlantısı bi şekilde başarısız. ağ ve paylaşım ayarlarında tüm izinleri verdim yinede çözemedim yardım edecek biri yokmu.?
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |