![]() |
Enerji personel modülü hakkında |
Post Reply ![]() |
Author | |
ender1 ![]() Groupie ![]() Joined: 16 Mart 2009 Location: türkiye Status: Offline Points: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 23 Kasım 2011 at 11:24 |
Merhaba,
v12 den v14 enerji 14.34b' ye geçiş yaptık. Daha önce mikro harici başka bir programın personel modülünü kullanıyorduk. Personel bilgilerini Enerjiye sıfırdan giriş yapmamız ve personel modülünü yeniden oluşturmamız gerekli. Bununla ilgili elinde modülün kullanımı ile ilgili yazılı döküman olan varsa yardımlarını bekliyorum. Kendim bişeyler yapmaya çalıştım ama ssk hesaplamadı vs. problemler çıktı. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Adda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12 Nisan 2011 Status: Offline Points: 628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Personel modülündeyken her bir menünün yardımı var burdan inceleyerek sonuca ulaşırsınız
Personel modulündeyken sistem parametreleri var ordan da ssk ayarlarını yaparsınız. Belki oyüzden ssk hesaplamamış olabilir Menüye gildiğiniz zaman F1 yapın size gerekli bilgileri verir.Veya Bayinizden destek alınız.Burda nedesem genede boş olur
İyi çalışmalar
|
|
Ben buraya; niye geldim,!! niçin geldim,!! nasıl geldim,!! işte gördünüz çıktım geldim.Ben buraya geldimde Gelmedimmi dedim. Bunlar birtakım uydurma laflar
Cevap çözümlerinde muhakkak dönüş yapınız |
|
![]() |
|
ender1 ![]() Groupie ![]() Joined: 16 Mart 2009 Location: türkiye Status: Offline Points: 42 |
Sayın adda,
İlginize teşekkür ederim. Ancak sorun şu ki ; 1- F1 e bastığımda dosya bulunamadı uyarısı veriyor. Sanırım yardım menüsü bir şekilde yüklenmemiş. 2- sistem parametrelerinden ssk ayarlarınıda yaptım. sonuç olumsuz. 3-Bayi desteği istedim.Benden daha fazla bilgileri yok sanırım..) Belki yazılı döküman alabilirim diye düşünmüştüm yinede teşekkürler. iyi çalışmalar |
|
![]() |
|
tatlıcadı35 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10 Haziran 2005 Location: İZMİR/KSK Status: Offline Points: 2339 |
help setup yükleyin
|
|
![]() |
|
Cenk Bilgisayar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Mayıs 2011 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 1941 |
ayarları değiştirdikten sonra güncelleme için puantaj yenileme yapmanız gerekiyor.
|
|
![]() |
|
Adda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12 Nisan 2011 Status: Offline Points: 628 |
Sayın ender1 Rica ederim Bir link atıyorum ordan indirebilirsiniz valla ben okurken sıkıldım inşallah siz sıkılmazsınız.Burda gerekli bilgiler var
İYi çalışmalar
|
|
Ben buraya; niye geldim,!! niçin geldim,!! nasıl geldim,!! işte gördünüz çıktım geldim.Ben buraya geldimde Gelmedimmi dedim. Bunlar birtakım uydurma laflar
|
![]() |
|
Sayın adda,
İlgi ve yardımınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Dökümanları inceliyorum. iyi çalışmalar |
|
![]() |
|
1.KAHRAMAN ![]() Groupie ![]() Joined: 01 Aralık 2011 Status: Offline Points: 50 |
bu linkteki ek den üretim için olan da varmıdır acaba
|
|
![]() |
|
Vardır bir ara atarım
|
|
|
![]() |
|
1.KAHRAMAN ![]() Groupie ![]() Joined: 01 Aralık 2011 Status: Offline Points: 50 |
atarsan sevinirim adda
|
|
![]() |
|
Linki Aşşağıdadır. İyi çalışmalar
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar üretim için bir kaç arkadaş çağırdım ben ama eğttim için
onlar da pek yardımcı olamadılar bunun video su varmıdır |
|
![]() |
|
Yok |
|
|
![]() |
|
şimdi ben üretim için recete olusturmak amaçlı excell de kodlarını ve bilgilerini yazıyorum
bu kodları ve bilgileri yazarken nelerini yazmalıyım örnek kodu ym 0001.01 ürün cinsi yansap siyah birim adet alış fiyatı 1.25 bu şekilde açtığım zama yeterlimidr yoksa başak a bilgi eklenmelimidir saygılar birde excelde oluşturduğum dosyayı veri tabanına nasıl aktarırım |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |