Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v14.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Enerji personel modülü hakkında
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Enerji personel modülü hakkında

Post Reply Post Reply
Author
Groupie
Groupie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ender1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Enerji personel modülü hakkında
    Posted: 23 Kasım 2011 at 11:24
Merhaba,
v12 den v14 enerji 14.34b' ye geçiş yaptık. Daha önce mikro harici başka bir programın personel modülünü kullanıyorduk. Personel bilgilerini Enerjiye sıfırdan giriş yapmamız ve  personel modülünü yeniden oluşturmamız gerekli. Bununla ilgili elinde modülün kullanımı ile ilgili yazılı döküman olan varsa yardımlarını bekliyorum. Kendim bişeyler yapmaya çalıştım ama ssk hesaplamadı vs. problemler çıktı. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Back to Top
Adda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Adda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Kasım 2011 at 11:46
Personel modülündeyken her bir menünün yardımı var burdan inceleyerek sonuca ulaşırsınız
Personel modulündeyken sistem parametreleri var ordan da ssk ayarlarını yaparsınız. Belki oyüzden ssk hesaplamamış olabilir Menüye gildiğiniz zaman F1 yapın size gerekli bilgileri verir.Veya Bayinizden destek alınız.Burda nedesem genede boş olur
İyi çalışmalar
Ben buraya; niye geldim,!! niçin geldim,!! nasıl geldim,!! işte gördünüz çıktım geldim.Ben buraya geldimde Gelmedimmi dedim. Bunlar birtakım uydurma laflar
Cevap çözümlerinde muhakkak dönüş yapınız
Back to Top
ender1 View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ender1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Kasım 2011 at 16:10
Sayın adda,
İlginize teşekkür ederim. Ancak sorun şu ki ;
1- F1 e bastığımda dosya bulunamadı uyarısı veriyor. Sanırım yardım menüsü bir şekilde yüklenmemiş.
2- sistem parametrelerinden ssk ayarlarınıda yaptım. sonuç olumsuz.
3-Bayi desteği istedim.Benden daha fazla bilgileri yok sanırım..)
Belki yazılı döküman alabilirim diye düşünmüştüm yinede teşekkürler.
iyi çalışmalar
Back to Top
tatlıcadı35 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tatlıcadı35 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Kasım 2011 at 16:26
help setup yükleyin
Back to Top
Cenk Bilgisayar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cenk Bilgisayar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Kasım 2011 at 10:34
ayarları değiştirdikten sonra güncelleme için puantaj yenileme yapmanız gerekiyor.
Back to Top
Adda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Adda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Kasım 2011 at 16:12
Sayın ender1 Rica ederim Bir link atıyorum ordan indirebilirsiniz valla ben okurken sıkıldım inşallah siz sıkılmazsınız.Burda gerekli bilgiler var
İYi çalışmalar
Ben buraya; niye geldim,!! niçin geldim,!! nasıl geldim,!! işte gördünüz çıktım geldim.Ben buraya geldimde Gelmedimmi dedim. Bunlar birtakım uydurma laflar
Back to Top
ender1 View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ender1 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Aralık 2011 at 14:53
Sayın adda,
İlgi ve yardımınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Dökümanları inceliyorum.
iyi çalışmalar
Back to Top
1.KAHRAMAN View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 1.KAHRAMAN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Aralık 2011 at 15:36
bu linkteki ek den üretim için olan da varmıdır acaba 

Back to Top
Adda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Adda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Aralık 2011 at 11:47
Originally posted by 1.KAHRAMAN 1.KAHRAMAN wrote:

bu linkteki ek den üretim için olan da varmıdır acaba 

Vardır bir ara atarım
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 1.KAHRAMAN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Aralık 2011 at 11:41
atarsan sevinirim adda 
Back to Top
Adda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Adda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Aralık 2011 at 09:42
Linki Aşşağıdadır. İyi çalışmalar
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 1.KAHRAMAN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Aralık 2011 at 15:58
arkadaşlar üretim için bir kaç arkadaş çağırdım ben ama eğttim için 
onlar da pek yardımcı olamadılar bunun video su varmıdır 

Back to Top
Adda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Adda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Aralık 2011 at 16:07

Yok

Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 1.KAHRAMAN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Aralık 2011 at 16:42
şimdi ben üretim için recete olusturmak amaçlı excell de kodlarını ve bilgilerini yazıyorum 
bu kodları ve bilgileri yazarken nelerini yazmalıyım  örnek 

kodu ym 0001.01
ürün cinsi   yansap siyah 
birim adet 
alış fiyatı    1.25

bu şekilde açtığım  zama yeterlimidr yoksa başak a  bilgi eklenmelimidir 
saygılar 

birde excelde oluşturduğum dosyayı veri tabanına nasıl aktarırım 

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.789 seconds.