![]() |
Nakit kasa kodu |
Post Reply ![]() |
Author | |
ekocak ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 08 Aralık 2002 at 15:54 |
Merhaba.Ben miknom 9.0 kullanıcısıyım. Programı yeni almam dolayısıyla henüz anlayamadığım noktalar var.
İlk olarak şunu sormak istiyorum.Toptan satış faturası yazarken benden bir nakit kasa kodu istiyor bu nedir anlamadım.Ve nasıl çözerim bu problemi.Haneye tıkladığımda kayıt yok diyor. Bir de şunu sormak istiyorum.Acaba hazır irsaliye ve fatura formu bulabileceğim bir yer var mı? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
hasancoskun ![]() Moderatör ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Kapalı Toptan Satış Faturasında size sormuş olduğu Nakit Kasa Kodunu Finans, Kartlar, Kasa Tanıtım Kartından Kasa Tipi 'nakit' olan nakit kasalarınızı açabilirsiniz. Kesmek istediğiniz fatura açık fatura ise 'Müşteriye açık toptan satış faturası' evrağını kullanınız. Fatura evrak düzeni her kullanıcımızda farklı olacağından hazır dizayn sizin işinize yaramayacaktır. İyi çalışmalar. |
|
![]() |
|
ekocak ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |