![]() |
Z raporu girişi |
Post Reply ![]() |
Author | |
bigmenasil ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23 Mart 2005 Location: bursa Status: Offline Points: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 05 Mart 2013 at 11:00 |
merhaba mikrocular ve mikro kullananlar.
mikro enerji ve mikbüro kullanıcısıyım. Z raporlarının girişi ile ilgili daha önce birçok arkadaş dile getirmiş olabilir ancak sıkıntı devam etiğinden bende dile getirmek istiyorum. günlük perakende satış yapan 5 şube 28 bayimiz var. malüm tüm satışlar perakende olduğundan yazar kasa ile satılmakta, her şubede 4-5 banka ya ait pos cıhazı bulunmakta. akşamları gün sonu mutabakatları ile yazarkasa z raporları gelmekte. satış çeşitleri arasında, veresiye, kuponlu satış, bedelsiz satış, nakit satış, kredi kartı satışlar var ve hepsi z raporunda çıkıyor. z raporunu girebilmem için her satış çeşidine göre kasa oluşturmam, her pos cıhazına ayrı kasa oluşturmam gerekliyor. oysaki pos satışları banka tanımlı olması gerekiyor ki banka hareketlerinde bunu görebileyim. her satış çeşidine göre ya faturadan giriş yapmam gerekiyor. birsi açık diğerleri kapalı , her kredi pos cıhazına ayrı evrak girmem gerekiyor. anlayacağınız 1 z raporunu işleyebilmem için en az nakit, pos (kaçtane pos varsa o kadar sayı ile), cari ve kupon olmak üzere 4 tane evrak girmem gerekiyor. bunu tek z raporu ile girmem ve tahsilat şekilleri seçeneği ile miktarları girebilmem gerekmekte iken bu eziyet niye. hadi muhasebeciye bu eziyet olsun diyorsun, peki enerji programını satın alan firmaya bunu deme hakkın nasıl oluyor. oysaki o firmaya giderken herşeyi her raporu almanız mümkün diye satıyorsun, sonra yok bu olmaz, onu n için ayrı birşey yapmanız gerekir, gerekir, gerekir... diye devam eden tavsiyeleriniz! sizce bu nasıl anlayış. ben 2005 den beri programınız sabırla kullanıyor ve çalıştığım firmalarada kullandırtmak istiyorum. çözün şu sorunları adam gib. sonrada çıkın evet kullanıcı ben seni dinledim ve anladım. işte çözümüm ver bana ... tl diyin. kimse ses çıkarmaz. helalinden verir. ama şu durumda ne yapalım demek bende o denilen helalindeni geri çevirir. şu kadar insan size birşeyler söylemek istedikleri, "biz sizi destekliyor ve sorunları size bildirerek kullanıcı çözüm ortağınız olmak istiyoruz, hemde ücretsiz" demek istiyorlar. dinleyin azcık, kulak verin. yoksa inanın tekere teker tüm kullanıcılarınız sizin kulağınıza kar suyu kaçıracaklar, ama siz bunun farkında olmayacaksınız, ta ki yalnız kalıncaya kadar. o zamanda çok ama çok geçmiş. olsun. kalın sağlıcakla.
|
|
kişi; hayatta güven veren olmalı güven sarsanı görmeli, ama güven sarsan olmamalı
|
|
![]() |
|
bigmenasil ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23 Mart 2005 Location: bursa Status: Offline Points: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuda cevap yazacak yada yorum yapacak kimse yokmu. bana söylenen perakende satış otomasyonu almam lazımmış mış mış..
oysaki ben ticari enerji alıyorum. aldığımda ilgili firmaya program seçebilmem konusunda alternatif sunmalarını istedim. hatta birkaç diğer programlarla (uluslar arası yazılımlar dahil) görüşme ve teklif almalarımız oldu. mikro bun programlardaki tüm işlevleri yerine getirebilecek orta ölçekli bir işletmeye yeterli olduğunu belirtiler. ben kullanıcı olarak, programı satın alan olarak ihtiyaçlarımın ve işletme yapımın ne olduğunu, kendilerininde analiz etmeleri ile belirlendi. şubelerimiz ve poslarımız o zamada vardı, şimdide var. şimdi bana bu olmuyor demelerini etik ve ahlaki olmadığını özellikle belirtmek istiyorum. |
|
kişi; hayatta güven veren olmalı güven sarsanı görmeli, ama güven sarsan olmamalı
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |