![]() |
Toplu barkod girişi |
Post Reply ![]() |
Author | |
irregular ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 27 Mart 2013 Status: Offline Points: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 02 Mayıs 2013 at 16:25 |
Toplu olarak barkod girmek istiyorum malum tek tek girmek dert.
aramalarım sonucunda 019577 buna ulaştım ama nasıl kullanılacağını çözemedim. anladığım kadarı ile atıyorum diyelim ki ürün kodu 40.01.001 buna barkod ver deyince 400 ile başlayan ratgele barkod veriyor. oysa ben code39 da 4001001 istiyorum bunu. import mimport yok mudur kolayca. |
|
http://kobibilgiislem.wordpress.com/
|
|
![]() |
|
yasar1988 ![]() Senior Member ![]() Joined: 22 Mart 2013 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu işlemi db eximden yapabilirsiniz. exelde 1.sütun stok kodu ikinci sütun barkod kodu olacak şekilde düzenleyip csv formatında kaydedin. db eximde barkod tablosunda text importdan ilk satır bar_stokkodu başlangıç 1 uzunluk 1 işlem sağ sol boşluk al 2. satırda bar_kodu ve başlangıç 2 uzunluk 2 sağ sol boşluk al diyin detaylardan oluşturduğunuz csv dosya yolunu verin ayraç tipi noktalı virgül kayıt mevcut ise alanları değiştir diyin import yapın olacaktır.
|
|
Y.OLGUN
|
|
![]() |
|
irregular ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 27 Mart 2013 Status: Offline Points: 58 |
teşekkürler. 19577 den de yapılabiliyormuş. oradan yaptım ama açıkçası çok basit olmasına rağmen bilmeden yapılacak bir şey de değil oradan.
|
|
|
|
![]() |
|
peki bunların hepsine master barkod belirlemek şart mı yoksa değil mi belirlemek şart derseniz o zaman bu master barkodları toplu tanımlama yolu var mı?
|
|
|
|
![]() |
|
ExpendabLes ![]() Senior Member ![]() Joined: 02 Nisan 2013 Status: Offline Points: 164 |
Verdiğimiz barkodları el terminalleri görmüyor. Bu yolla barkod verdim stoklara fakat el terminali üzerinden faturaya yansıtamadım.
Barkod kodunu el ile giriş yaptığımda ürün bilgisini getiriyor fakat terminal işe yaramıyor. Neden olabilir? |
|
![]() |
|
yasar1988 ![]() Senior Member ![]() Joined: 22 Mart 2013 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 160 |
yeni bir stok açıp ona yeni bir barkod tanımlayın. onu okutun el terminalinden onu okuyacakmı bakalım
|
|
Y.OLGUN
|
|
![]() |
|
ExpendabLes ![]() Senior Member ![]() Joined: 02 Nisan 2013 Status: Offline Points: 164 |
Sanırım başındaki ülke kodunu 869 olarak girmediğimden dolayı terminal ayarları görmüyor. Şimdi denicem tekrardan. |
|
![]() |
|
Evet sorun oymuş. Kodların başında 869 olmayınca terminal okumuyor. Şimdi aynı kodların 869 olanlarını import ettim fakat bi önceki kodlar duruyor.
Nasıl silebilirim? Stok kartlarındaki Barkod Kodlarını toplu şekilde nasıl silerim? |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |