Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > Retail Programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Müşteri indirim kartı
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Müşteri indirim kartı

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote astek2840 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Müşteri indirim kartı
    Posted: 09 Mayıs 2013 at 13:44
Merhaba,
şirketimizde RTL9000 v12xx programını kullanıyoruz ve  müşteri indirim kartı (puan kartı vs..) kullanmak istiyoruz.. Yazarkasa olarak IBMSurePos ve Genıus Office v.2.27 yazılımını kulanıyoruz..

1- genıus yazılımındaki promasyonlardan bunu yapabilirmiyim ? eğer yapabilirsem sadece bana kart bastırmak mı düşüyor ?
2-yoksa tamamen  ekstra bir yazılımla mı entegre edilecek ? 

Back to Top
Metin Oktay POLAT View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Metin Oktay POLAT Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mayıs 2013 at 14:45
Genius size bu imkanları tanıyor, Müşteri özel fiyatı, Alışveriş tutarına indirim, Ürün indirimi vs. vs. gibi gider. Sadece kodlamasını bulmak mesele bende vardı ama kaybettim sanırım. Tekrar arşive bakayım bulursam paylaşırım.
Back to Top
astek2840 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote astek2840 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mayıs 2013 at 15:07
Ayrıca  şu linkde de kullanma kılavuzunu buldum http://www.possistem.com.tr/SUPPORT/DOC/POSSISTEM_GeniusPromosyon.pdf 

retail9000 ile entegreli nasıl çalışabilirim ?

ilginiz için teşekkürler
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Metin Oktay POLAT Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mayıs 2013 at 15:14
Ben dediğiniz sistemin aynı şeklini Winmar Hipermarket'te çalışırken sorunsuz kullanıyordum fakat aradan çok uzun zaman geçti ve IBM ile ilgili epey bi ara vermişliğim var. Bu nedenle kesin diyemeden şu mantığı önerebiliyorum; Mikro'da ürünlerinize 2. fiyat belirlemeniz gerekiyor. Tamamına mı yoksa belirli ürünleremiydi o kısmı tam hatırlamıyorum fakat siz işinizi sağlama almak için stok sayınız fazla değil ise hepsine 2. fiyat belirleyin. Devamında ise bunları Genuis'e aktarmak yeterli oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam zaten Mikro da 2. fiyat belirlediğinizde stok kartı aktarımında Genuis otomatik olarak 2. fiyatlarıda alıyor. 

Tekrar söylüyorum aradan 2 yıldan fazla geçti IBM kasa bile görmedim. Siz destek aldığınız firma ile bir görüşün yine.
Back to Top
astek2840 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote astek2840 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mayıs 2013 at 15:35
Teşekürler metin bey incelemeye devam ediyorum..
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Metin Oktay POLAT Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Mayıs 2013 at 15:38
Genuis Crack hariç Genuis ile ilgili herşeyi silmişim. Birazdan Genuis kurarım pc'e kontrol ederim tekrar net bi sonuç alabilirsem yazarım buraya.
Back to Top
astek2840 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote astek2840 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Mayıs 2013 at 14:56
genius hk. önceden satın aldığımız fima hakkında puan konusunda görştüm, genius lisansı var ama puanlamanın kullanılması için kasalarda puan lisansı olması  gerktiğini söyledi ? bu modül ayrı ayrımı satılıyor. ben genıus'un içnde promosyon bölümünün aktif olduğunu görebliyorum..
Back to Top
hayrubaba View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hayrubaba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Ağustos 2013 at 13:32
geniusun bu konuyla ilgili uygulamaları mevcut ve herbiri için ayrı lisanslama ücreti almaktadır. bu sistemi müşteri kart uygulamalarını kullanmaktayız.online olarak limit değişimleri tek merkezden yapılabilmektedir. 
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.752 seconds.