![]() |
Müşteri indirim kartı |
Post Reply
|
| Author | |
astek2840
Yeni Üye
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Müşteri indirim kartıPosted: 09 Mayıs 2013 at 13:44 |
|
Merhaba,
şirketimizde RTL9000 v12xx programını kullanıyoruz ve müşteri indirim kartı (puan kartı vs..) kullanmak istiyoruz.. Yazarkasa olarak IBMSurePos ve Genıus Office v.2.27 yazılımını kulanıyoruz.. 1- genıus yazılımındaki promasyonlardan bunu yapabilirmiyim ? eğer yapabilirsem sadece bana kart bastırmak mı düşüyor ? 2-yoksa tamamen ekstra bir yazılımla mı entegre edilecek ? |
|
![]() |
|
Metin Oktay POLAT
Senior Member
Joined: 06 Nisan 2012 Location: Ankara Status: Offline Points: 405 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09 Mayıs 2013 at 14:45 |
|
Genius size bu imkanları tanıyor, Müşteri özel fiyatı, Alışveriş tutarına indirim, Ürün indirimi vs. vs. gibi gider. Sadece kodlamasını bulmak mesele bende vardı ama kaybettim sanırım. Tekrar arşive bakayım bulursam paylaşırım.
|
|
![]() |
|
astek2840
Yeni Üye
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09 Mayıs 2013 at 15:07 |
|
Ayrıca şu linkde de kullanma kılavuzunu buldum http://www.possistem.com.tr/SUPPORT/DOC/POSSISTEM_GeniusPromosyon.pdf
retail9000 ile entegreli nasıl çalışabilirim ? ilginiz için teşekkürler |
|
![]() |
|
Metin Oktay POLAT
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09 Mayıs 2013 at 15:14 |
|
Ben dediğiniz sistemin aynı şeklini Winmar Hipermarket'te çalışırken sorunsuz kullanıyordum fakat aradan çok uzun zaman geçti ve IBM ile ilgili epey bi ara vermişliğim var. Bu nedenle kesin diyemeden şu mantığı önerebiliyorum; Mikro'da ürünlerinize 2. fiyat belirlemeniz gerekiyor. Tamamına mı yoksa belirli ürünleremiydi o kısmı tam hatırlamıyorum fakat siz işinizi sağlama almak için stok sayınız fazla değil ise hepsine 2. fiyat belirleyin. Devamında ise bunları Genuis'e aktarmak yeterli oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam zaten Mikro da 2. fiyat belirlediğinizde stok kartı aktarımında Genuis otomatik olarak 2. fiyatlarıda alıyor.
Tekrar söylüyorum aradan 2 yıldan fazla geçti IBM kasa bile görmedim. Siz destek aldığınız firma ile bir görüşün yine.
|
|
![]() |
|
astek2840
Yeni Üye
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09 Mayıs 2013 at 15:35 |
|
Teşekürler metin bey incelemeye devam ediyorum..
|
|
![]() |
|
Metin Oktay POLAT
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09 Mayıs 2013 at 15:38 |
|
Genuis Crack hariç Genuis ile ilgili herşeyi silmişim. Birazdan Genuis kurarım pc'e kontrol ederim tekrar net bi sonuç alabilirsem yazarım buraya.
|
|
![]() |
|
astek2840
Yeni Üye
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13 Mayıs 2013 at 14:56 |
|
genius hk. önceden satın aldığımız fima hakkında puan konusunda görştüm, genius lisansı var ama puanlamanın kullanılması için kasalarda puan lisansı olması gerktiğini söyledi ? bu modül ayrı ayrımı satılıyor. ben genıus'un içnde promosyon bölümünün aktif olduğunu görebliyorum..
|
|
![]() |
|
hayrubaba
Groupie
Joined: 18 Eylül 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14 Ağustos 2013 at 13:32 |
|
geniusun bu konuyla ilgili uygulamaları mevcut ve herbiri için ayrı lisanslama ücreti almaktadır. bu sistemi müşteri kart uygulamalarını kullanmaktayız.online olarak limit değişimleri tek merkezden yapılabilmektedir.
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |