![]() |
Ürün reçetesi |
Post Reply ![]() |
Author | |
tatlıcadı35 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10 Haziran 2005 Location: İZMİR/KSK Status: Offline Points: 2339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Haziran 2005 at 17:28 |
Herkese selam arkadaşlar Bana menemen yapımı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Yalnız halley de nasıl yani demeyin kısa ve net olarak Müşterim benden üretim programı olan halley, mınımal, mıkrotım de menemen yapmamı istiyor + bu yetmiyormuş gibi birde yazar kasalarla haberleştirilmesini istiyor şu şekilde; Lütfen yardımcı olun çunkü ben nasıl yaparım diye kafayı kırmak üzereyim. kolay gelsin. |
|
![]() |
|
eydief ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03 Ocak 2005 Location: Balıkesir Status: Offline Points: 1338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
profilinde "mikro satış eğitim destek sorumlusu" yazan bir insan bu soruları sormaz diye düşünüyorum. ama siz bence mikro dan eğitim alın derim size.
|
|
<font color=BLUE>mazeret değil. çözüm üretin !!!
[/COLOR] |
|
![]() |
|
kemalglt ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20 Eylül 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 4712 |
Menemene Yardım edim, severim de |
|
![]() |
|
kemalglt ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20 Eylül 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 4712 |
Eydief Beyefendi,
Mikro Satış Destek Sorumlusu olmak herşeyi bilmek demek değil, Mikro nun çeşit çeşit programları var, programlar içinde alanlar var... Belirgin ayırım Muhasebe zaten, muhasebe bilmeyen çok sayıda bayi ve bayi destek elemanı var. Bayi içinde alan uzmanları var. Bakmayın Siz profile, yermeyin hemen öyle. İyi çalışmalar Siz e. |
|
![]() |
|
LuiSchiffer ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Ekim 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 1332 |
Eğitimin sırasında ilk öğrendiklerimden biri, mühendislikte, bilmenin değil, bu bilgiyi nerede bulabileceğini bilmenin önemiydi. Herşeyi bildiğini iddia etmek kimsenin harcı değil. Yıllarını muhasebe mesleğine vermiş forum kullanıcılarının bile, an gelip "Mevzuata bir bakalım" dediklerinden eminim. Ama Sayın Eydief de haklı, muhtemelen bir bayi çalışanının bu soruyu yönelteceği yer forum olmamalı. Menemen konusunu Sayın Kemalglt açmış, ben ilk mesajdan anladığım kadarıyla kasa kısmına yorum yapmaya çalışayım. Aklıma üretim ve yazar kasa deyince, iki olasılık geliyor. Birincisi restoran, kafeterya gibi bir işletme ve orada satılan menemn, pizza gibi üretilen nihai ürünler, ikincisi de market ve örneğin kasap reyonunda dana karkastan üretilen kıyma, bonfile, antrkot gibi ürünler. Kanımca, bu iki örnekte de kapsamlı bir üretime ihtiyaç yok (ilk mesajdan aldığım fikre göre söylüyorum). Daha önce forumda tartışılmış olan stok reçetesi ve otomatik virman (+ dönemsel maliyetlendirme) ile bu iş çözülür gibi. Tabi yazarkasa tarafındaki istekleri bilsek, ortaya daha somut bir çözüm önerisi çıkartabilirdik. Yoksa yazarkasa haberleşmesi atla deve değil, stokları gönder, hareketleri al, satışa (ve tanımladığımız reçeteye) göre virmanı yap, maliyetlendir. Bu akış tamam olmalı sanki. |
|
![]() |
|
eydief ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03 Ocak 2005 Location: Balıkesir Status: Offline Points: 1338 |
tüm arkadaşlara teşekkür ederim. benim kimseyi yermek gibi bir düşüncem asla olmaz. benim ordaki tavrım sadece mikro eğitim elemanı olduğunu söyleyen bir insana normal kullanıcı.dan daha hızlı mikro destek den yardım alabileceği yönünde idi. yoksa kullanıcı menemen yapmayı bilmiyor diye bir eleştirim yok. Sayın Kemalgt Beyfendi.nin menemen ile ilgili yapılacaklar konusuna katılıyorum. sonuç olarak beraatimi istiyorum. teşekkürler.
|
|
<font color=BLUE>mazeret değil. çözüm üretin !!!
[/COLOR] |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |