Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v11.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - V11 Kurulumu
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

V11 Kurulumu

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote atantolu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: V11 Kurulumu
    Posted: 19 Aralık 2005 at 13:09

Ben windows xp kullanıyorum programın ismini çok duyduğum için kurup denemek istedim daha önce biraz mikro 9 kullanmıştım ama kurulumunu beceremedim. Kuracağım programları sırasıyla ve sql li nasıl ayarlayacağımı anlatırsanız sevinirim. Tşk.

Back to Top
tevfik View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tevfik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Aralık 2005 at 13:15

Versiyon 11  Standart Seri Program paketlerinin Internet arşivinden indirilmesi için yapılması gereken işlemler

A-) Bütün program paketlerini indirmek için

http://www.mye.com.tr/support.asp?AURL=archive  linkinden Standart Seri/ V11xx dizinine ulaşılmalıdır. Bu bölümden aşağıda sıraladığımız dosyalar indirilmelidir.

• Standard_v11_Server_Setup.exe
  • Standard_v11_Client_Setup.exe
  • Help_v11_Setup.exe

B-) Sadece zorunlu oldukları program paketlerini indirip kurmak için, aşağıda sıraladığımız işlemler yapılmalıdır.

1.       http://www.mye.com.tr/support.asp?AURL=archive linkinden Standart Seri/ V11xx/ZIPSTD dizinine ulaşılmalıdır.

2.       Bu bölümden kullanılan program paketi ile birlikte zorunlu olan program paketleri indirilmelidir. Neler oldukları aşağıda belirtilmiştir.

• Zorunlu olarak indirilmesi gereken paketler;

ü    DOCBYF.ZIP  (Mikro programlarında bulunan bildirge, beyanname ve yazışma paketlerini içerir.)

ü    MIKROKUR.ZIP (Standart Seri Kuruluş Programı)

ü    RESOURCE .ZIP (Program çalışması için gerekli kaynak dosyaları içerir.)

• Kullanmakta olduğunuz uygulama program paketleri indirilmelidir. Aşağıda indirilebilecek program paketlerinin listesi yer almaktadır.         

ü    EXPO.ZIP (İhracat Otomasyonu)

ü    HALLEY.ZIP (Üretim Yönetimi Otomasyonu)

ü    IMPO.ZIP (İthalat Otomasyonu)

ü    MIKBURO.ZIP (Muhasebe Bürosu Otomasyonu)

ü    MIKROGEN.ZIP (Genel Muhasebe Programı)

ü    MIKRONOM.ZIP (Yönetim Otomasyonu)

ü    MIKROPER.ZIP (Personel ve Bordro Programı)

ü    MIKROPOS.ZIP (Satış Noktası Kontrol Programı)

ü    MIKROTIM.ZIP (Üretim Otomasyonu)

ü    MIKROTOP.ZIP (Ticari Otomasyon)

ü    OFEXIM.ZIP (Ofis Dış Ticaret Programı)

ü    OFIS.ZIP (Satış ve Yönetim Bilgi Sistemi Programı)

ü    SYS (Satış ve Yönetim Bilgi Sistemi Programı)

• İsteğe bağlı olarak indirilebilecek paketler;

ü    MYEDBA.ZIP (Veri tabanı sistemi yöneticisi)

ü    MYEDB.ZIP (Harici programlardan Mikro programlarına veri aktarımı yapar.)

ü    MIKROVIEW.ZIP (Mikro programlarından oluşturulmuş raporları görüntüler.)

ü    HELP.ZIP (Yardım dosyalarını içerir.)

ü    MIKROTRN.ZIP (Versiyon 8 datalarını Versiyon 11 a transfer programı)

• İndirilen dosyaların hangi dizinlere açılacağı aşağıda belirtilmiştir.

ü    Zorunlu olarak indirilmesi gereken paketler; yani DOCBYF.ZIP, MIKROKUR.ZIP ve RESOURCE .ZIP  dosyaları data dizinine (C:\MIKRO\v11xx) açılmalıdır.

ü    Zorunlu olarak indirilmesi gereken paketlerden MIKROKUR.ZIP program dizini içine açılmalıdır. (C:\Program Files\Mikro\v11xx)

ü    İsteğe bağlı olarak indirilen paketler  MYEDBA.ZIP dosyası data dizinine (C:\MIKRO\v11xx) açılmalıdır.

ü    Kullanmakta olduğunuz program paketlerini örneğin MIKROTIM.ZIP, MIKROTOP. ZIP vb dosyalar, program dizini içine  (C:\Program Files\Mikro\v11xx) dizinine açılmalıdır.

ü    İsteğe bağlı olarak indirilen paketlerden yani  MIKROTRN.ZIP ve RAPVIEW.ZIP dosyaları, program dizini içine açılmalıdır. (C:\Program Files\Mikro\v11xx) dizinine açınız.

ü    İsteğe bağlı olarak indirilen HELP.ZIP paketi data dizini içinde yer alan MIKROHLP dizini içine açılmalıdır. (C:\Mikro\v11xx\MIKROHLP)

Diğer dökümanlar için http://www.mye.com.tr/support.asp?AURL=archive linkini karıştırabilirsin.

Tevfik Dogan
SMMM-Antalya
Back to Top
atantolu View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote atantolu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Aralık 2005 at 13:31

ben bu yazanları okuyup hepsini kurdum ama programı başlatırken sql bir yer ayarı falan soruyor. sonra hata veriyor 08001diye ve ekliyor sql hatası 17 diyor bir şeyleri yanlış yaptım ama neyi onu bulamadım ve ya anlamadım

Back to Top
tevfik View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tevfik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Aralık 2005 at 13:54
Bundan daha geniş anlatımı kimse yapamaz. Yada senin nokta problem belirtmen lazım.
Tevfik Dogan
SMMM-Antalya
Back to Top
kemalglt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kemalglt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Aralık 2005 at 17:21
data yolu hatalı galiba. mikrokuru çalıştırıp arayüzde iken data yolunu doğru vermelisiniz.
Back to Top
kemalglt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kemalglt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Aralık 2005 at 17:22
arşivden MSDE yi indirip kurmalısınız bide?
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.719 seconds.