![]() |
İş emri malzeme planlama fişi |
Post Reply ![]() |
Author | |
ender1 ![]() Groupie ![]() Joined: 16 Mart 2009 Location: türkiye Status: Offline Points: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 09 Kasım 2015 at 14:11 |
Merhaba.
Hazır beton üreticisi bir firmayız.İş emri malzeme planlama fişi oluştururken iş emri kodunu seçtikten sonra f7 tuşu ile reçeteyi çağırıyorum.Miktar ekranına 0,5 yazdığım zaman reçeteye göre iş emri hesaplamıyor.1 yazdığımda sorun yok. Miktar alanı tanımı 1 den küçük kabul etmiyor olabilirmi? Eğer öyleyse düzeltmesini nerden yapabilirim? Bu arada miktar 0,5 nasıl oluyor demeyin :) Hazır beton 0,5 m3 olarak üretilebiliyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
ceceyp_ceceyp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 2192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi çalışmalar,
stok kartında birimler kısmında verilen katsayılara bakıp, reçetedeki miktar ve birime göre hesaplama yapmaktadır. eğer miktarsal değerin 2. birim veya 3. birime göre reçetede tanımlama yaptıysanız. ve katsayıları yüksek ise 0 (sıfır gibi görünüyor. fakat üzerine geldiğinizde hesaplanmış değerleri görürsünüz. Kolay gelsin.
|
|
Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın
Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. email : [email protected] Tel: 02623213495 fax: 02623223400 |
|
![]() |
|
muratakduman ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04 Ekim 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın ender1
Stok tanıtım kartı 011300 \ Detaylar \ Ondalıklı üretim/tüketim parametresini ilk madde malzeme , Yarı mamul , mamul vb. kartlarda işaretleyiniz. Üretim adımlarını ondalıklı olarak takip edebilirsiniz. İyi çalışmalar. |
|
Forum Mikro Yazılım bilgisi olan kişilerin paylaşım ortamıdır. Çağrınızın yanıtlanması ve takibi için, iletinizi https://mikrocrm.force.com/MikroBuluo/s/ adresinden ve 0850 225 1010 iletiniz.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |