Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v15.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Mutabakat e-Posta adresi
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Mutabakat e-Posta adresi

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ahmedcoban Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Mutabakat e-Posta adresi
    Posted: 04 Ekim 2016 at 11:17
Merhabalar,

Cari Tanıtım Kartında yer alan Mutabakat E-Posta Adresi bölümüne çalışmış olduğumuz müşteri ve satıcıların mutabakat yaptığımız kişilere ait mail adreslerini kaydettim.

Bunları aynı cari fihrist veya cari adres fihristini toplu olarak görebildiğim gibi nasıl görebilirim ?

İşin kısası toplu olarak excele aktarma yapacağım.

Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler.

Ahmet ÇOBAN
Back to Top
hasan79 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hasan79 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Ekim 2016 at 14:02
Merhaba,

Satış Yönetimi / Listeler / Kartlar / Cari Hesaplar bölümü altında raporlar bulunmakta.
Burada kullanabileceğiniz raporları kendi kriterlerinize göre düzenleyip seçebilirsiniz..

Herşeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter...!
Back to Top
ahmedcoban View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ahmedcoban Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Ekim 2016 at 14:09
Hasan79 merhaba,

Yardım için teşekkürler öncelik ile kendi kriterlerimize göre nasıl düzenleme yapabilirim.
Çünkü burada çekmiş olduğum raporlar da e-posta var ama Mutabakat E-Posta Adresi diye bir kısım yok.

Back to Top
hasan79 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hasan79 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Ekim 2016 at 14:28
Merhaba,

O ayrıntıya dikkat etmemişim. O kısım fihristlerde çıkmıyor, yazılımcınız var ise o bölüme bir rütuş yapmak gerekiyor. Benim de o kadar bilgim yok malesef.

Farklı bir alternatif olarak şunu deneyebilir misiniz ?
Mutabakat adresi yazacağınız yere e-mail adresini yazsanız sıkıntı oluyor mu ? 
E-mail adresini kullanıyorsanız, bu bölümü de web alanına kaydırabilirseniz her iki kısımı da görüntüleyebilirsiniz. 

benim aklıma gelen bir tercih ve alternatif. Yada fihrist ekranına bir rütuş,

deneyin sonucuna bakalım.

Herşeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter...!
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.625 seconds.