![]() |
Mutabakat e-Posta adresi |
Post Reply ![]() |
Author | |
ahmedcoban ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 04 Ekim 2016 Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 04 Ekim 2016 at 11:17 |
Merhabalar,
Cari Tanıtım Kartında yer alan Mutabakat E-Posta Adresi bölümüne çalışmış olduğumuz müşteri ve satıcıların mutabakat yaptığımız kişilere ait mail adreslerini kaydettim. Bunları aynı cari fihrist veya cari adres fihristini toplu olarak görebildiğim gibi nasıl görebilirim ? İşin kısası toplu olarak excele aktarma yapacağım. Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim. Teşekkürler. Ahmet ÇOBAN
|
|
![]() |
|
hasan79 ![]() Senior Member ![]() Joined: 28 Ocak 2012 Location: Türkiye Status: Offline Points: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Satış Yönetimi / Listeler / Kartlar / Cari Hesaplar bölümü altında raporlar bulunmakta. Burada kullanabileceğiniz raporları kendi kriterlerinize göre düzenleyip seçebilirsiniz..
|
|
____________________________________ Herşeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter...! |
|
![]() |
|
ahmedcoban ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 04 Ekim 2016 Status: Offline Points: 3 |
Hasan79 merhaba,
Yardım için teşekkürler öncelik ile kendi kriterlerimize göre nasıl düzenleme yapabilirim. Çünkü burada çekmiş olduğum raporlar da e-posta var ama Mutabakat E-Posta Adresi diye bir kısım yok. |
|
![]() |
|
hasan79 ![]() Senior Member ![]() Joined: 28 Ocak 2012 Location: Türkiye Status: Offline Points: 159 |
Merhaba,
O ayrıntıya dikkat etmemişim. O kısım fihristlerde çıkmıyor, yazılımcınız var ise o bölüme bir rütuş yapmak gerekiyor. Benim de o kadar bilgim yok malesef. Farklı bir alternatif olarak şunu deneyebilir misiniz ? Mutabakat adresi yazacağınız yere e-mail adresini yazsanız sıkıntı oluyor mu ? E-mail adresini kullanıyorsanız, bu bölümü de web alanına kaydırabilirseniz her iki kısımı da görüntüleyebilirsiniz. benim aklıma gelen bir tercih ve alternatif. Yada fihrist ekranına bir rütuş, deneyin sonucuna bakalım.
|
|
____________________________________ Herşeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter...! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |