Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Genel Tartışma Odaları > Nasıl Yaparım?
  New Posts New Posts RSS Feed - Format hakkında, acil
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Format hakkında, acil

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gideral_Tic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Format hakkında, acil
    Posted: 22 Aralık 2016 at 13:07
Arkadaşlar Merhaba Foruma Yeni Kayıt Oldum 

Sizlere Bi Sorum Olacak Konuyu Doğru Yere Açtım mı Bilemedim Hatam varsa Affola

Sorunum Şu 

Benim Mikro Kurulu Olan Bilgisayarıma Format Atmak İstiyorum Ama Formattan Önce Neler yapmam Gerekiyor ve Formattan Sonra Neler Yapmam Gerekiyor. Bilgisayar Teknisyenim Yanlız Mikro Olan Sistemlere Hiç Bakmadım 
Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Kurulu Olan Sistemin Özellikleri 

İntel Pentium 4 CPU 3,20 Ghz.
1,50 GB RAM
Windows XP

Back to Top
Zennube View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zennube Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Ocak 2017 at 13:51
Tüm ihtimalleri göz önünde bulundurun ve cobian backup programını indirip Mikronun yedeğini alın.
Mikronun kurulu olduğu klasörü aynen kopyalayıp bir flash belleğe atın.
Daha sonra Mikro kurulumu yapın ve mikronun kurulu olduğu dosyadaki veritabanını yedeğini aldığınız veya flasha attığınız veriyle değiştirin.
Bu işlemi yaparken kurulduktan sonraki ilk dosyanında bir kopyasını flasha atın olmadığı takdirde geri dönüş sağlayarak eksik yaptığınız işlemi tekrar gözden geçirirsiniz.

ha birde o pcyi değiştirin artık :)

Mikro konusunda her türlü desteği vermek için bildiklerimi paylaşırım. (Azda olsa :) Sadece bende kalacaksa bilgi israf olur.
Back to Top
muba View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote muba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Ocak 2017 at 13:16
Mikro klasörlerini yedeklemeden önce SQL in mutlaka durdurulmasi gerek, SQL calisirken alinan yedekler hatali olur. SQL Server Configuration Manager programindan SQL i durdurun onadan sonra mikro ve ilgili firma klasörlerini baska biryere kopyalayabilirsiniz, ayni sekilde format sonrasi sql i ve mikroyu kurun ilgili firma kodlarini acin ondan sonra SQL i DURUDURDUKSAN SONRA yedeklerinizi geri  yükledikten sosnra tekrar sql i calistirip mikroya giris yaparak bilgilerinizi kontrol edin.
Back to Top
Gideral_Tic View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gideral_Tic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Ocak 2017 at 13:56
Teşekkür Ederim İşlermleri Yaptınız Bi Sıkıntı Yoktur Saolun

Bu Arada Pc Değiştirdim. :D
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.703 seconds.