![]() |
Format hakkında, acil |
Post Reply ![]() |
Author | |
Gideral_Tic ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 22 Aralık 2016 Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 22 Aralık 2016 at 13:07 |
Arkadaşlar Merhaba Foruma Yeni Kayıt Oldum
Sizlere Bi Sorum Olacak Konuyu Doğru Yere Açtım mı Bilemedim Hatam varsa Affola Sorunum Şu Benim Mikro Kurulu Olan Bilgisayarıma Format Atmak İstiyorum Ama Formattan Önce Neler yapmam Gerekiyor ve Formattan Sonra Neler Yapmam Gerekiyor. Bilgisayar Teknisyenim Yanlız Mikro Olan Sistemlere Hiç Bakmadım Yardımcı Olursanız Sevinirim. Kurulu Olan Sistemin Özellikleri İntel Pentium 4 CPU 3,20 Ghz. 1,50 GB RAM Windows XP |
|
![]() |
|
Zennube ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 18 Ocak 2017 Status: Offline Points: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tüm ihtimalleri göz önünde bulundurun ve cobian backup programını indirip Mikronun yedeğini alın.
Mikronun kurulu olduğu klasörü aynen kopyalayıp bir flash belleğe atın.
Daha sonra Mikro kurulumu yapın ve mikronun kurulu olduğu dosyadaki veritabanını yedeğini aldığınız veya flasha attığınız veriyle değiştirin. Bu işlemi yaparken kurulduktan sonraki ilk dosyanında bir kopyasını flasha atın olmadığı takdirde geri dönüş sağlayarak eksik yaptığınız işlemi tekrar gözden geçirirsiniz. ha birde o pcyi değiştirin artık :) |
|
Mikro konusunda her türlü desteği vermek için bildiklerimi paylaşırım. (Azda olsa :) Sadece bende kalacaksa bilgi israf olur.
|
|
![]() |
|
muba ![]() Senior Member ![]() Joined: 16 Ekim 2005 Location: Rize (Germany) Status: Offline Points: 463 |
Mikro klasörlerini yedeklemeden önce SQL in mutlaka durdurulmasi gerek, SQL calisirken alinan yedekler hatali olur. SQL Server Configuration Manager programindan SQL i durdurun onadan sonra mikro ve ilgili firma klasörlerini baska biryere kopyalayabilirsiniz, ayni sekilde format sonrasi sql i ve mikroyu kurun ilgili firma kodlarini acin ondan sonra SQL i DURUDURDUKSAN SONRA yedeklerinizi geri yükledikten sosnra tekrar sql i calistirip mikroya giris yaparak bilgilerinizi kontrol edin.
|
|
![]() |
|
Gideral_Tic ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 22 Aralık 2016 Status: Offline Points: 5 |
Teşekkür Ederim İşlermleri Yaptınız Bi Sıkıntı Yoktur Saolun
Bu Arada Pc Değiştirdim. :D
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |