Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v15.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Evrak no değiştirme işlemi
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Evrak no değiştirme işlemi

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TANOGLU42 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Evrak no değiştirme işlemi
    Posted: 29 Haziran 2017 at 11:21
Shift+ctrl+d tuş kombinasyonu ile evrak no değiştirme ekranı açılıyor istediğim evrak noyu yazabiliyorum  kapatmaya çalışıyorum işlemi srv üzerinden yapmama rağmen kaydedip çıkmama müsade etmiyor ekran tekrar açılıyor ben nerde hata yapıyorum arkadaşlar..
SAÇLAMAK DOĞRU YOLA GİDEN İKİNCİ YOLDUR.
Back to Top
bltsvn View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote bltsvn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Haziran 2017 at 12:38
kilitli evrak üzerinden yapıyo olabilirsin sağ üst köşede yuvarlak var kırmızı ise onu açarak dene, server üzerinden yapmana gerek yok, yetkin varsa mikro üzerinden değiştirebilirsin.

Back to Top
TANOGLU42 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TANOGLU42 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Haziran 2017 at 16:21
Farkındayım ctrl+a ile kilidi acıyorum belki yetkide sorun vardır diye srv üzerinden yaptım lakın shift+ctrl+d ile ekran acılıyor eski evrak no üzerine yenı evrak noyu yazıyorum devam et değince evrak no değişiyor ama eski halıne getırmez isem kayıt edip cıkmama izin vermiyor 
:) Ouch
Back to Top
halilkurtulus View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote halilkurtulus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Haziran 2017 at 22:41
ekran görüntüsü göndermeniz mümkün mü?
Back to Top
hasan79 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hasan79 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Temmuz 2017 at 08:29
Mikro kur / kuruluş / firma tanıtım kartı / mali yıl genel parametreleri
bu alandaki kullanım tarihleri alanı o evrağı kapsıyor ise önce buradaki tarihi düzeltmeniz gerekir.
Daha sonra mikrodan çıkıp tekrar girip ctrl+shift+d ile evrak numarasını değiştirebilirsiniz.

Eğer yine olmuyor ise;
Kullanıcı hak tanımlamadan, veritabanı haklarındaki 27. sıradaki parametreyi açmanız gerekir.

yada bu işlemi srv ile yapıp kurdaki tarih parametrelerini tekrar aktif edebilirsiniz.

Herşeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter...!
Back to Top
TANOGLU42 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TANOGLU42 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Temmuz 2017 at 10:08
halilkurtulus örneğin 1 yapıyorum düzeliyor fakat kayıt edip cıkamıyorum eski numarayı yazıyorum tekrar eskiye dönünce kayıt edebiliyorum
Back to Top
TANOGLU42 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote TANOGLU42 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Temmuz 2017 at 10:08
malesef srv ile yaptım işlemleri fakat bi gelişme olmadı evragı kayıt edip cıkamadım :)

Back to Top
bay_s View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote bay_s Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Temmuz 2017 at 12:06
Değişiklik yaptığın ekranda enter basmadan f2 tuşuna bas onsan sonra saklayınız.
Serdar KARGIN

Mikro Yetkili Satıcısı

Bate Bilişim Yazılım Hizmetleri San.Tic.Ltd.Şti.

K.Maraş

CEP : 0536 622 64 90

0536 622 64 90

Her ilim sahibinin üstünde daha iyi bir bilen vardır.
Back to Top
tanoglu42 View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tanoglu42 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Temmuz 2017 at 13:15
serdar bey teşekkürler f2 işlevi işe yaradı durum çözüldü :)
Bir Garip Muhasebeci
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.742 seconds.