![]() |
Evrak no değiştirme işlemi |
Post Reply ![]() |
Author | |
TANOGLU42 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 03 Mart 2016 Location: KONYA Status: Offline Points: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 29 Haziran 2017 at 11:21 |
Shift+ctrl+d tuş kombinasyonu ile evrak no değiştirme ekranı açılıyor istediğim evrak noyu yazabiliyorum kapatmaya çalışıyorum işlemi srv üzerinden yapmama rağmen kaydedip çıkmama müsade etmiyor ekran tekrar açılıyor ben nerde hata yapıyorum arkadaşlar..
|
|
SAÇLAMAK DOĞRU YOLA GİDEN İKİNCİ YOLDUR.
|
|
![]() |
|
bltsvn ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 28 Kasım 2013 Status: Offline Points: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kilitli evrak üzerinden yapıyo olabilirsin sağ üst köşede yuvarlak var kırmızı ise onu açarak dene, server üzerinden yapmana gerek yok, yetkin varsa mikro üzerinden değiştirebilirsin.
|
|
![]() |
|
TANOGLU42 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 03 Mart 2016 Location: KONYA Status: Offline Points: 12 |
Farkındayım ctrl+a ile kilidi acıyorum belki yetkide sorun vardır diye srv üzerinden yaptım lakın shift+ctrl+d ile ekran acılıyor eski evrak no üzerine yenı evrak noyu yazıyorum devam et değince evrak no değişiyor ama eski halıne getırmez isem kayıt edip cıkmama izin vermiyor
:)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
halilkurtulus ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 29 Haziran 2017 Location: MALATYA Status: Offline Points: 1 |
ekran görüntüsü göndermeniz mümkün mü?
|
|
![]() |
|
hasan79 ![]() Senior Member ![]() Joined: 28 Ocak 2012 Location: Türkiye Status: Offline Points: 159 |
Mikro kur / kuruluş / firma tanıtım kartı / mali yıl genel parametreleri
bu alandaki kullanım tarihleri alanı o evrağı kapsıyor ise önce buradaki tarihi düzeltmeniz gerekir. Daha sonra mikrodan çıkıp tekrar girip ctrl+shift+d ile evrak numarasını değiştirebilirsiniz. Eğer yine olmuyor ise; Kullanıcı hak tanımlamadan, veritabanı haklarındaki 27. sıradaki parametreyi açmanız gerekir. yada bu işlemi srv ile yapıp kurdaki tarih parametrelerini tekrar aktif edebilirsiniz.
|
|
____________________________________ Herşeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter...! |
|
![]() |
|
halilkurtulus örneğin 1 yapıyorum düzeliyor fakat kayıt edip cıkamıyorum eski numarayı yazıyorum tekrar eskiye dönünce kayıt edebiliyorum
|
|
![]() |
|
malesef srv ile yaptım işlemleri fakat bi gelişme olmadı evragı kayıt edip cıkamadım :)
|
|
|
|
![]() |
|
bay_s ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 173 |
Değişiklik yaptığın ekranda enter basmadan f2 tuşuna bas onsan sonra saklayınız.
|
|
Serdar KARGIN Mikro Yetkili Satıcısı Bate Bilişim Yazılım Hizmetleri San.Tic.Ltd.Şti. K.Maraş CEP : 0536 622 64 90 0536 622 64 90 Her ilim sahibinin üstünde daha iyi bir bilen vardır. |
|
![]() |
|
tanoglu42 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 05 Nisan 2016 Location: KONYA Status: Offline Points: 10 |
serdar bey teşekkürler f2 işlevi işe yaradı durum çözüldü :)
|
|
Bir Garip Muhasebeci
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |