![]() |
16 - nakil kodu ile işçi çıkışları |
Post Reply ![]() |
Author | |
mustafazorlu ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Düzce Status: Offline Points: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Ağustos 2017 at 11:38 |
Arkadaşlar işten ayrılış nedeni 16 kodu ile işçi çıkışı Mikroda nasıl yapılıyor?
işe girişlerde SGK sitesinde istisnai durum bildirimi var. Fakat işçi çıkışında işyeri sicil numarası alanı gelmiyor. Ben mi yanlış yapıyorum? Anlayamadım. Mikrodan 16 kodu ile işçi çıkışında aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bir sonuçla karşılaştım. Onay ekranına kadar gittim. Gideceği işyeri dosya numarası çıkmıyor. |
|
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir
|
|
![]() |
|
hasan79 ![]() Senior Member ![]() Joined: 28 Ocak 2012 Location: Türkiye Status: Offline Points: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Bu mikro ile ilgili bir sorun değil galiba, sistem zaten 16 kodla sizi çıkış verdiriyor, (işlem bu kadar) Aynı anda giriş yapamıyorsunuz SGK izin vermiyor sistem değişmiş. İşe giriş yaptığınızda Nakden ve hizmet akdi ilişkisi sona ermeden........ çalışan sigortalı (ekranın en altındaki sekme) seçerek yeni girişi tamamlamalısınız. deneyebilir misiniz.
|
|
____________________________________ Herşeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter...! |
|
![]() |
|
mustafazorlu ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Düzce Status: Offline Points: 104 |
Evet bu sorun Mikro ile alakalı değil. Bugün diğer mali müşavir arkadaşlar bana deneme görüntüleri attılar. Bende denedim. 16 sayısının altında mausu tıklayınca rakamları girebiliyoruz. Fakat explorerden midir bilemiyorum 16 rakamının altında bir çerçeve görünmediği için ilk etapta farkedemedim. Bugün denediğimde 16 sayısının altında mouse tıklayınca işyeri numarası girilebiliyor. Fakat anlamadığım sol tarafta işyeri sicil nosu diye bir yazı çıkmıyor...
|
|
|
|
![]() |
|
mkutlu ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04 Mart 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 609 |
Mustafa bey geçen aynı durum bende de oldu.
Sgk sisteminde sicil numarayı yazacak bir bölüm bulamadım. Kurumu aradım bilen yok. 170 aradım onlarda bilmiyor.
Sizin ekran görüntüsünü görünce tekrar deneme yaptım hala yok. Bu sorun ya sistemsel bir arıza yada bu sistem adam seçiyor. Mustafa bey en son eklediğiniz ekran görüntüsünü siz mi aldınız yoksa Sgk nın örnek olarak verdiği ekran görüntülerimi ? |
|
MK
|
|
![]() |
|
ilk gönderdiğim benim ekran görüntüsü.
ikinci gönderdiğim resimler internette bulduğum resimler. Örnek olsun diye verdim. Başka bir proğramdan gönderen arkadaşlarda bu bölüm görünüyor. Bana örnek videosunu da attılar
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mkutlu ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04 Mart 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 609 |
O zaman sgk adam seçiyor yada proğram seçiyor.
Manüel girdiğimde de çıkmıyor bende nedenini bulamadım. Teşekkürler...
|
|
MK
|
|
![]() |
|
cengur ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 28 Ekim 2016 Location: istanbul Status: Offline Points: 10 |
bir ay önce bendede çıkıyordu artık sgk sayfasında işyeri numarası çıkmıyor
|
|
![]() |
|
eftalyilmaz ![]() Groupie ![]() Joined: 09 Ocak 2014 Status: Offline Points: 72 |
Öyle sanıyorumki, SGK bu işi tam anlamı ile oturtamadı. 16-Nakil kodu ile yapılan işlemlerde dediğiniz gibi SSK işyeri numarası soruluyordu. Ama sessiz sedasız bu işi şuan için SGK kaldırmış durumda.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |