![]() |
Benzin istasyonunda hangi mikro? |
Post Reply ![]() |
Author | |
NZor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20 Ağustos 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 1248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 18 Mayıs 2006 at 10:03 |
ben mikbüro kullanıyorum benzin istasyonu mükellefim olacak ve şimdiye kadar ön muhasebe programları yokmuş.bizimle hangi programı önermeliyim.bu çok büyük olmayan içinde marketi bulunan bir istasyon çok parada harcamadan entegreli hangi programı önerirsiniz.ve benim bilmem gereken özel bir durum varmı?
|
|
![]() |
|
@thlon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03 Aralık 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin istasyonundaki vardiyaları pompaları takip edecek ise goldpet. ama bir market gibi çalışmayı düşünüyor ve yazarkasasına bilgi vs. gönderecek ise ofis olabilir. yok ön muhasebe ve barkotlu satış yapmak istiyor ise mikrotop olabilir diye düşünüyorum.
|
|
megahertz is nothing performance is every thing
Turgut YILMAZ @thlon MCP,MCTS |
|
![]() |
|
muysal ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06 Kasım 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 409 |
goldpet artık yok bildiğim kadarı ile, series9000 pet serisi düşünmelisiniz. vardiya işlemleri takip etmek için. yok düşünmüyorsanız mikrotop yada mikronom da olur. yazarkasa(entry,sharp, olivetti v.s.) ile haberleşmek için mikrosys, poskasa(inter,ibm,siemens v.s.) haberleşmek için ofis.
satış ı yada bayinizi arayıp bi görüşün
|
|
en sıkı kapattığımda gözlerimi en iyi görüyorlar.
|
|
![]() |
|
NZor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20 Ağustos 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 1248 |
şuan kullandıkları program eta 7.7 dos yazarkasa ise olivetti ol 6010.sanırım yazarkasa oldukça sorunlu çalışmış.örneğin stokları okuttuğunuzda 2,50 olan fiyatı 0,025 olarak okuyormuş sorunu stoklara ikinci fiyat vererek 250,00 yaparak bulabilmişler.
istedikleri stokları barkodu okutarak yazarkasadan çıkartabilmek, pompalara bağlanan yazarkasaları çalıştırabilmek, carileri, vardiyaları ve bankaları işleyip genel muhasebeye entegre etmek.
bu konu bana biraz uzak olduğundan, sizden fikir almak, uygun programı seçmemizde deneyimlerinizden faydalanmak ve çok maliyetli olmayacak çözüm önerilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
sistemde iki pc olacak biri market biri muhasebe departmanına ait olacak.
|
|
![]() |
|
muysal ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06 Kasım 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 409 |
pompalara bağlanan yazarkasaları bağlamak dedin mi ? biraz düşünmek lazım. daha o yazakasaların kendileri bile yeni yeni çalışmaya başladı. back ofis aktarımları ne alemde ; varmıdır yokmudur? çalışma şekilleri nelerdir. mikro bunları entegre eder mi? ne zaman stabil çalışır hala gelir biraz muamma? benim tavsiyem ol-6010 da olduğuna göre mikrosys + mikrogen ile işe başlayıp pompa hesaplarını manuel takip ederek çalışmak. en ekonomik olan yol bu olur diye düşünüyorum
|
|
|
|
![]() |
|
sayın muysal bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.bu konuda biraz araştırma yapalım bakalım ne tür alternatifler üretebiliriz.
|
|
![]() |
|
goldpet sanırım mikronun ve dos sürüm.bu program satılıyormu destek varmı.birde sys nasıl bir program fiyatı nedir?
|
|
![]() |
|
gold pet artık yok. daha önce de yazdım.
mikrosys = mikrotop + (sharp + ibm entry + olivetti yazarkasalarla haberleşme)
|
|
|
|
![]() |
|
sayın muysal evet yazmışsınız teşekkür ederim.bu program mikronun mu eray elektronikin mi nereden arayacağız fiyatı nedir?
|
|
![]() |
|
program mikro nun ama genel dağıtıcı eray elektronik kendi bayinizden alabilirsiniz.
|
|
|
|
![]() |
|
stok_choose ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01 Şubat 2006 Status: Offline Points: 1627 |
Telefonumuz aşağıda sayın NZor yardımcı olmaya çalışırız
![]() |
|
Yavuz
[email protected] |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |