![]() |
Geçici vergi beyanname entegre |
Post Reply ![]() |
Author | |||
enginx.xyz ![]() Senior Member ![]() Joined: 03 Ağustos 2016 Status: Offline Points: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 02 Ağustos 2018 at 15:26 |
||
Entegrasyonu genel anlamda kurdum bilgilileri çektiremediğim 3 yer konusunda yardımcı olur musunuz? nasıl yapar bilgileri getiririz.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mkutlu ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04 Mart 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 609 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kesilen son faturayı entegre almıyor.
|
|||
MK
|
|||
![]() |
|||
gecekondu ![]() Senior Member ![]() Joined: 16 Ekim 2012 Status: Offline Points: 119 |
||
Abi yavaş, öyle pat diye söylenir mi? Adamın yüreğine inecek mazallah.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mkutlu ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04 Mart 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 609 |
||
Bu günlerde o kadar fazla yoğunuz ki arkadaş fazla uğraşmasın diye yazdım. Malum Ağustos ayı 15 çekiyor... |
|||
MK
|
|||
![]() |
|||
enginx.xyz ![]() Senior Member ![]() Joined: 03 Ağustos 2016 Status: Offline Points: 283 |
||
Yeni kullanıcısı değilimde artık tamamen entegre yapayım diye uğraşıyorum ama bazı şeyler olmuyori faturaya gelip bu son fatura falanda diyemiyoruz sanırım, diğer ekran görüntüleri konusunda bilginiz var mıdır ?
|
|||
![]() |
|||
||
Mahsup miktarı bu zamana kadar manuel girdim. Entegre edilmiyor diye biliyorum.
Kesinti yolu ile ödenen vergilerde Smmm modülünde geliyor. Eğer makbuzları oradan keserseniz. Kurumlarda bu zamana kadar hiç denemedim. Smmm modülündeki kısmı da önceden kullanmıştım şimdi kullanmıyorum. Mikro gelir vergilerini güncelleyinceye kadar ben beyannameleri bitiriyorum. Kusura bakma fazla yardımcı olamadığım için.
|
|||
MK
|
|||
![]() |
|||
||
Mikro sağolsun herşeyi otomasyon yaptırmıyor illaki manuel birşeyler olacak dokunacaksın yoksa tadı çıkmıyor
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |