![]() |
Vpn ile mikro kullanımı |
Post Reply ![]() |
Author | |
Hilmi ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 18 Aralık 2012 Status: Offline Points: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 18 Eylül 2018 at 19:36 |
Merhaba,
Lan-to-lan VPN kullanarak çalışabilir miyiz denemesini SSL VPN tek kullanıcı olarak yaptım. Draytek modem 16mbps-1mbps - server 4,5g telefon ile internet bağlantısı - client Her iki taraftada donanımsal sıkıntı yok. Client tarafında (LAN için) sıkıntısız mikro çalışmakta. internet sıkıntısız çalışıyor. Programın açılışı ortalam 1 dak. Databese seçip girmek ortalama 1 dak. Yaklaşık 2000 stok 400 cari F10 ortalamaları 8 san. Evrak geçişleri 1-4 san. Evrak içi etkileşimli geçişler 1-3 san. Ortalama 300-700 kbps gibi bir bandwidth kullanımı Tek kullanıcı için. 10 dak. bir kullanım 2 kere giriş bir kaç 5-10 satırlık fiş gezinme 5-10 satırlık 1 fiş kayıt ve silme işlemi 24 mb gibi bir sonuç. Bu değerlere bakıldığında üstüne gitmenin pekte mantıklı olmadığı kanısına vardım. Sormak istediğim VPN ile kullanan var mı? Önerisi yada bu işi ben halledebilirim diyen bir arkadaş var mı? Vakit ayırdığınız için teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.
|
|
![]() |
|
eftalyilmaz ![]() Groupie ![]() Joined: 09 Ocak 2014 Status: Offline Points: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, ben de VPN ile kullanıyorum Hız olarak yavaş. Hele V16 daha da yavaş.
|
|
![]() |
|
Cenk Bilgisayar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Mayıs 2011 Location: İSTANBUL Status: Offline Points: 1941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Client olarak VPN kullanarak bağlandığında oldukça yavaş. Tüm data geçişi internet üzerinden oluyor. Ancak VPN ile bağlantı kurup karşı bilgisayarda Uzak masa üstü çalıştırırsan sadece ekran görüntüsü aktarılacaktır. sağlıklı çalışan 1Mbit lik bir hatta 3 kullanıcı rahatlıkla çalışıyor. 4.cü kullanıcı bağlandığında sistem yavaşlıyor.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |