![]() |
Bir cariye, belirli ürünler için sabit indirim |
Post Reply ![]() |
Author | |
baki_55 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 23 Kasım 2018 Status: Offline Points: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 28 Kasım 2018 at 09:38 |
Arkadaşlar, merhaba.
Umarım yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır. 500 civarı carimiz var satış yaptığımız. Bunların kimi, bayi kimi satış noktası, kimi dağıtımcı. Yaklaşık 1000 kalemde ürünümüz var. Ürünlerden bazıları sadece bayilere satış yapılıyor. Bazıları her ikisine de. Şimdi benim yapmam gereken; A carisine xxxxxx ürünü sipariş girildiğine; otomatik %60 indirim uygulansın. yyyyyy ürünü girildiğinde ise; %55 indirim uygulansın... Bunu nasıl yapabilirim? (032100) Satış şartları fişi var. Burda Cariyi seçip, ürünleri girip, %60 indirim tanımladığımda; direk indirimli fiyat geliyor. Ben indirim oranının görülmesini istiyorum. Acemiyim, araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olacağınızı ümit ediyorum. |
|
![]() |
|
stok_choose ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01 Şubat 2006 Status: Offline Points: 1627 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrokur /Program akış parametreleri 091400/
stok parametreleri / 23. parametre /Satış şartından brüt fiyat ve iskonto gelsin
|
|
Yavuz
[email protected] |
|
![]() |
|
baki_55 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 23 Kasım 2018 Status: Offline Points: 23 |
Buraya nerden gireceğiz. a
091400 kodu ile bir bağlantı açılmıyor. |
|
![]() |
|
Maral Anadol ![]() Yönetici ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: İstanbul Status: Offline Points: 773 |
Merhaba sayın baki_55,
Kuruluş programından 091400 çalıştıracaksınız. İyi çalışmalar
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |