Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v15.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Mikroya db exim ile excel'den barkod aktarımı
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Mikroya db exim ile excel'den barkod aktarımı

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rglr93 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Mikroya db exim ile excel'den barkod aktarımı
    Posted: 21 Aralık 2018 at 16:34
Merhaba elimde stok kodları ve bu kodlara ait barkod numaralarının olduğu bir excel dosyası var.Ben bu excell dosyasını şuanda kullanmış olduğum stokların içine atmak istiyorum.Fakat bu excel dosyasını mikronun okuyabileceği şekilde nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum, sanırım dbexim text export ile mevcuttaki stokları dışarı almam gerek sonra düzenleyip tekrar import yapıcam.Ama export işlemi sırasında bazı parametreler seçmem lazım bunları nasıl seçeceğimi bilemedim ve export yaptığımda benim mevcuttaki database zarar görür mü? teşekkürler
Back to Top
MYERP View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MYERP Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Aralık 2018 at 17:38
Barkod Tanımları tablosunu etkiliyor. 
Ben denedim :(
Back to Top
ozback View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ozback Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Aralık 2018 at 11:49
barkodların numaraları saçmalamaya başlar en iyisi stok kartı açarken barkodunu aç :) 
Hayalleri olmayan toplumların geleceği olamaz..

[email protected]
Back to Top
ERP COZUM View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ERP COZUM Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Aralık 2018 at 18:47
Merhaba,
Öncelikle Stoklar Mikroda İse Dışarı Alın.
Daha Sonra Stok Kodlarının Karşısına Barkod Numaralarını Yerleştirin.
Eximden Barkod Tablosunu Seçerek Tex İmport Seçeneğini Tıklayın.
İlk Satıra bar_stokkodu
İkinci Satıra bar_kodu Seçin.
Detaylar Kısmından Excel Dosyasını (csv Formatı) Seçerek Ayıraç Tipini Noktalı Virgül Ayıraç Karakterini ;
Seçip Devam Diyerek İçeri Atın.
Kolay Gelsin
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.703 seconds.