![]() |
Sql cari föy hatası |
Post Reply ![]() |
Author | |
eminsevgili ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 04 Ocak 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 24 Temmuz 2006 at 17:37 |
Merhaba arkadaşlar
Benim sorunum herhangi bir carinin satıcı firma hareket föyünden
hareketlerini görmek istediğimde karşıma aşağıdaki hatayı veriyor bu hata ile ilgili olarak sql de nasıl bir çalışma yapmam gerekir yardım edebilirseniz sevinirim.
hata :
Select * from dbo.fn_carifoy(1"s041"0
'20060101'
20063112')
Sql cümlesi açılamadı
şeklinde bir hata büyük ihtimalle bir tarihte o firma nın hareketlerinden birinde fatura çek vs hatalı işlenmiş onu bulup hatayı düzeltme işlemini nasıl yapmam gerekir. Teşekkürler kolay gelsin.
|
|
Emin Çalışkan
IT,Sistem,Network |
|
![]() |
|
ceceyp_ceceyp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 2192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi çalışmalar,
kuruluş programından (mikrokur\veritabanı surum yukseltme ve yönetım\tablolar surum yukseltme\ fonksiyon ve görünüm ile rapor jeneratorleri menülerini) veritabanı bakım onarım işlemlerini yapınız. kolay gelsin. |
|
Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın
Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. email : [email protected] Tel: 02623213495 fax: 02623223400 |
|
![]() |
|
B_Apro ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 12 Mart 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu olay benimde başıma geldi. O carinin girilmiş olan faturalarında ödeme şekli alanına bazı rakamlar geldiği için föyde bu şekilde hata verdiriyor.
Size tavsiyem föyde öncelikle hangi ayın faturalarında bu hatayı verdiğini tarih aralıkları girerek tespit edin ve o aydaki carinin faturalarına girerek ödeme faturadaki ödeme şekli alanını kontrol edin, hatalı olanları zaten enter ile üzerinden geçince düzeltiyor bu şekliyle kayıt edince problem düzeliyor.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |