![]() |
Ba Bs formu |
Post Reply ![]() |
Author | |
MERAL ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 27 Eylül 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 27 Eylül 2006 at 14:02 |
Ba Bs formlarına hiç bir bilgi aktaramıyorum boş beyan çıkıyor sadece lütfen yardımcı olun. |
|
![]() |
|
eydief ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03 Ocak 2005 Location: Balıkesir Status: Offline Points: 1338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<font color=BLUE>mazeret değil. çözüm üretin !!!
[/COLOR] |
|
![]() |
|
tugba ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 27 Eylül 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 13 |
merhaba,
9,25 versiyonunu kullanıyorum. Benim sorum da Ba Bs formlarına nasıl dökeceğim? muhasebe modülü altında yıllık bildirim altında A formu ve B formu diye bişey var ama açınca "formul harici bilgiler parametrelerden girilmiş olmalıdır" diye bir uyarı veriyor. Ne yapmam gerekiyor?
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
eydief ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03 Ocak 2005 Location: Balıkesir Status: Offline Points: 1338 |
Tuğba hanım
bu linki incelemediniz mi?
|
|
<font color=BLUE>mazeret değil. çözüm üretin !!!
[/COLOR] |
|
![]() |
|
tugba ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 27 Eylül 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 13 |
Merhaba,
İnceledim, yapmaya çalıştım ama öncelikle SRV kodu diye bir kod yok bende. öyle bir kodla giriş yapamıyorum. mikrokur'a girerken otomatik olarak gelen 1 diye bir kod var. 1 ile girip denedim. ama hiçbişey değişmedi. Hala eskisi gibi A formu ve B formu olarak gözüküyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() Misafir ![]() |
Merhabalar,
Kullanmakta olduğunuz mikbüro programının arşiv tarihi nedir ?
İyi çalışmalar...
|
|
![]() |
|
nerden bakılıyor arşiv tarihine desem? |
|
![]() |
|
Merhaba,
buldum. 27.01.2005
iyi çalışmalar,
|
|
![]() |
|
Guests ![]() Misafir ![]() |
Merhabalar, Sizin öncelikle program arşivinizi yenilemeniz gerekir.Program arşiviniz baya eski kalmış bunu yenilerseniz BA-BS formları programınıza gelecektir. Bunun için bayinizden destek almanızı öneririm.
İyi çalışmalar...
|
|
![]() |
|
İyi akşamlar...
|
|
![]() |
|
MuratSakarya ![]() Yönetici ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye, Isyanb Status: Offline Points: 1919 |
Yenilemek öyle zor bir iş değil. İlk seferinde bir aksiliği önlemek için bayinizden destek almanız önerilir. Elle yapıpı kurtulamayacağınız durumlar olacaktır, birgün mutlaka yenileyeceksiniz, kaçış yok.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |