Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v11.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Windows Vista Retail9000 v.11
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Windows Vista Retail9000 v.11

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bimdark Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Windows Vista Retail9000 v.11
    Posted: 12 Ekim 2006 at 09:57
Mikro v.11 kullanıyoruz ve ben kendi terminalime windows vista (TM) RC1 Build 5728 kurdum. Kuruluşta herhangi bir hata vermiyor. Server a da bağlanıyor ama tam programı açarken şu hatayı veriyor.

Cannot open file "C:\Program Files\Mikro\v11x\MikroHaber.inf". The system cannot find the file specified.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı veya mikro yetkilileriAngry
Bilgi Güçtür...
Back to Top
Administrator View Drop Down
Yönetici
Yönetici

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Administrator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Ekim 2006 at 10:46
Merhaba,

Genel itibari ile halen anlatamadığımız bir durum var ki, burası Mikro Yazılımevi destek platformu değil, Mikro kullanıcılarının bilgi paylaşım alanıdır. Yani burada Mikro Yazılımevi yetkililerinden cevap beklemeyiniz. Vakit buldukça foruma bakabilen kişiler zaten ellerinden gelen yardımı burada yapmaktadır. Eğer destek ve yardım almak istiyorsanız, [email protected] adresine mail atabilir, http://destek.mye.com.tr  adresinde yeni bir kayıt açtırabilir, ya da call center'ı arayabilirsiniz. Dolayısı ile Mikro yetkilierinden yanıt alamıyorum çok kızgınım Angry gibi ifadeler gayet yersiz kalıyor. Çözümü doğru yerde aramak gerekli.

Gelelim ikinci kısıma. Henüz beta aşamasında olan ( release candidate'de beta'dır ) bir işletim sistemi kullanıyorsunuz.  Beta uygulamalar ile ilgili bir açıklama yapmamın anlamı yok sanırım. Ama şunu söyleyebilirim ki, ben Windows Vista RC2 build 5744 ile sorunsuz bir şekilde çalıştırabildim. Windows Vista release olana kadar çıkacak build'ler arasında çalışma farklılıkları gösterebilir.

İyi çalışmalar.
Forum Admin
Back to Top
LuiSchiffer View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LuiSchiffer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Ekim 2006 at 23:39
Registry'deki HKEY_CURRENT_USER\Software\MIKROYAZILIMEVI\GENEL altındaki MikroHaberAktif anahtarını 0 yapın, en azından bu mesajı geçersiniz, ama ben de RC2'de çalıştırabiliyorum.
Back to Top
senolbalo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote senolbalo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Ekim 2006 at 16:44
Bende V12 kurdum sonrasında V11 kurdum R1 5600 de sorunsuz çalışabiliyorum.
Şenol BALO
Genel Koordinatör
EMS Yazılım ve Yönetim Danışanlık Hiz.Ltd.Şti.
http://www.emsyazilim.com
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.719 seconds.