![]() |
Windows Vista Retail9000 v.11 |
Post Reply ![]() |
Author | |
bimdark ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 12 Haziran 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 12 Ekim 2006 at 09:57 |
Mikro v.11 kullanıyoruz ve ben kendi terminalime windows vista (TM) RC1 Build 5728 kurdum. Kuruluşta herhangi bir hata vermiyor. Server a da bağlanıyor ama tam programı açarken şu hatayı veriyor.
Cannot open file "C:\Program Files\Mikro\v11x\MikroHaber.inf". The system cannot find the file specified.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı veya mikro yetkilileri
![]() |
|
Bilgi Güçtür...
|
|
![]() |
|
Administrator ![]() Yönetici ![]() ![]() Joined: 01 Ekim 2003 Location: Turkey Status: Offline Points: 139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Genel itibari ile halen anlatamadığımız bir durum var ki, burası Mikro Yazılımevi destek platformu değil, Mikro kullanıcılarının bilgi paylaşım alanıdır. Yani burada Mikro Yazılımevi yetkililerinden cevap beklemeyiniz. Vakit buldukça foruma bakabilen kişiler zaten ellerinden gelen yardımı burada yapmaktadır. Eğer destek ve yardım almak istiyorsanız, [email protected] adresine mail atabilir, http://destek.mye.com.tr adresinde yeni bir kayıt açtırabilir, ya da call center'ı arayabilirsiniz. Dolayısı ile Mikro yetkilierinden yanıt alamıyorum çok kızgınım
![]() Gelelim ikinci kısıma. Henüz beta aşamasında olan ( release candidate'de beta'dır ) bir işletim sistemi kullanıyorsunuz. Beta uygulamalar ile ilgili bir açıklama yapmamın anlamı yok sanırım. Ama şunu söyleyebilirim ki, ben Windows Vista RC2 build 5744 ile sorunsuz bir şekilde çalıştırabildim. Windows Vista release olana kadar çıkacak build'ler arasında çalışma farklılıkları gösterebilir.
İyi çalışmalar.
Forum Admin |
|
![]() |
|
LuiSchiffer ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Ekim 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 1332 |
Registry'deki HKEY_CURRENT_USER\Software\MIKROYAZILIMEVI\GENEL altındaki MikroHaberAktif anahtarını 0 yapın, en azından bu mesajı geçersiniz, ama ben de RC2'de çalıştırabiliyorum.
|
|
![]() |
|
senolbalo ![]() Senior Member ![]() Joined: 31 Ocak 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 443 |
Bende V12 kurdum sonrasında V11 kurdum R1 5600 de sorunsuz çalışabiliyorum.
|
|
Şenol BALO
Genel Koordinatör EMS Yazılım ve Yönetim Danışanlık Hiz.Ltd.Şti. http://www.emsyazilim.com |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |