![]() |
Mikro V9.52 Türkçe Karakter Sorunu |
Post Reply ![]() |
Author | |
wonderfull-_-bo ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 10 Kasım 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Kasım 2006 at 10:32 |
S£Lamlar, Ben dos modunda döküm alırken türkçe karakterlerini çıkartmıyor. i harflerini y olarak ve başka harfleride değişik çıkartıyor. Ne yapmam gerekir. Şimdiden Tşk eDerim. Yazıcı : star za250
|
|
£nv£R £s£nc£Li
|
|
![]() |
|
wonderfull-_-bo ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 10 Kasım 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap verecek biri varmı acaba?
|
|
£nv£R £s£nc£Li
|
|
![]() |
|
dinazor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17 Ağustos 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 245 |
prınter ne marka buyuyk ihtimal prınter setup ında sorunvar turkce karakterlerı tanımıyor
|
|
MİKRO YAZILIM MERSİN
|
|
![]() |
|
star za 250 çok acil lasım ya defter dökeceğim |
|
£nv£R £s£nc£Li
|
|
![]() |
|
dinazor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17 Ağustos 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 245 |
bılgısyarcınız prınter setup bını ayarlıyabılır.bu sorun prınter ıle ılgılı wındovostan turkce alabılırsınız bu cozumdegıldır.dos setabınında yapılması gereklı
|
|
MİKRO YAZILIM MERSİN
|
|
![]() |
|
ya hepsi servise çıkmış ben yapamazmıyım bunu hem windowstan olacağını zannetmiyorum çünkü word excelden düzgün alabiliyorum sadece mikro 9 dan düzgün alamıyorum. 11den ve 8,53 dende alıyorum
|
|
£nv£R £s£nc£Li
|
|
![]() |
|
8.53 ten alabılıyorsanız 9 danda almanız gerekır.ama dokuzda mıkrokurda surum yukseltmede dos wındows turkce karakter cevırmeyı calıstırdınızmı?
|
|
MİKRO YAZILIM MERSİN
|
|
![]() |
|
müfit ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09 Kasım 2006 Status: Offline Points: 314 |
sorununuz yazıcıdan kaynaklanıyor, destek almanız şart.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |