Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v12.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Peki ama kaç kullanıcı?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Peki ama kaç kullanıcı?

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dreamwasher Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Peki ama kaç kullanıcı?
    Posted: 13 Eylül 2007 at 23:44
merhabalar,

mikro 9.52 kullanıcısıyım. 12'ye geçiş yapmak istiyoruz ama kullanıcı sayısı konusunda net bir bilgi sahibi olamadım.Yani versiyon 12'nin desteklediği veya benim sahip olabileceğim maksimum kullanıcı sayısı nedir? Ben 17-18 kullanıcı tanımlamak istiyorum, mümkün müdür? Yardımcı olursanız sevinirim.

Back to Top
senolbalo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote senolbalo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Eylül 2007 at 08:12

Öncelikle kullanıcı sayısından kastınız nedir onu bilmek lazım.Programda İstediğiniz kadar kullanıcı tanımlayabilirsiniz ancak elinizdeki lisans sayısı kadar kullanıcı aynı anda sisteme kayıt girebilir.

Mikro'da aynı anda kayıt girebilecek (yani satın alabileceğiniz) maksimum kullanıcı sayılarıda Seri'ler bazında ayrıştırılmıştır.
Hesapçı için 1 Kullanıcı
Ekonomik Seri İçin 1+5 =6 Kullanıcı
Standart Seri İçin 1+10 =11 Kullanıcı
Enerji İçin 1+20 = 21 Kullanıcı
Series9000 İçin ise bu sayı sınırsız olarak belirlenmiştir.
Sonuç olarak istediğiniz kadar Kulanıcı tanımı yapabilirsiniz ancak bunlarda en fazla bulunduğunuz seride izin verilen kadar kullanıcı aynı anda programa girebilir.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
Şenol BALO
Genel Koordinatör
EMS Yazılım ve Yönetim Danışanlık Hiz.Ltd.Şti.
http://www.emsyazilim.com
Back to Top
dreamwasher View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dreamwasher Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Eylül 2007 at 11:41
Kullanıcı sayısından kastım "Aynı anda sisteme girebilecek maksimum kullanıcı sayısı" Lisans parasını da verip aynı anda 18 kişinin Mikro'ya bağlanmasını istiyorum.Standart Seri'de (v.12) bu mümkün müdür?
Teşekkür ederim.
Back to Top
NZor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NZor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Eylül 2007 at 12:00
Originally posted by senolbalo senolbalo wrote:

Mikro'da aynı anda kayıt girebilecek (yani satın alabileceğiniz) maksimum kullanıcı sayılarıda Seri'ler bazında ayrıştırılmıştır.

Hesapçı için 1 Kullanıcı
Sonuç olarak istediğiniz kadar Kulanıcı tanımı yapabilirsiniz ancak bunlarda en fazla bulunduğunuz seride izin verilen kadar kullanıcı aynı anda programa girebilir.

okumadan yazdınız herhalde.
Back to Top
dreamwasher View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dreamwasher Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Eylül 2007 at 12:10
Originally posted by NZor NZor wrote:

Originally posted by senolbalo senolbalo wrote:

Hesapçı için 1 Kullanıcı

okumadan yazdınız herhalde.

Okudum ama bu işin bir çözümü yok mu? Yani 11 kullanıcı az değil mi? 11 kullanıcıdan daha fazla kullanabilen birileri vardır belki...
Back to Top
Guests View Drop Down
Misafir
Misafir
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Eylül 2007 at 13:40

Merhabalar,

11 kullanıcıdan fazla kullanmak istiyorsanız 9000 serisine geçmeniz gerekiyor. Zaten size 1+10 kullanıcıdan fazla lisans verilmiyor. Sİz almak istesenizde şifre vermiyorlar.

İyi çalışmalar...

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.875 seconds.