![]() |
Peki ama kaç kullanıcı? |
Post Reply ![]() |
Author | ||
dreamwasher ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 13 Eylül 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13 Eylül 2007 at 23:44 |
|
merhabalar,
mikro 9.52 kullanıcısıyım. 12'ye geçiş yapmak istiyoruz ama kullanıcı sayısı konusunda net bir bilgi sahibi olamadım.Yani versiyon 12'nin desteklediği veya benim sahip olabileceğim maksimum kullanıcı sayısı nedir? Ben 17-18 kullanıcı tanımlamak istiyorum, mümkün müdür? Yardımcı olursanız sevinirim.
|
||
![]() |
||
senolbalo ![]() Senior Member ![]() Joined: 31 Ocak 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle kullanıcı sayısından kastınız nedir onu bilmek lazım.Programda İstediğiniz kadar kullanıcı tanımlayabilirsiniz ancak elinizdeki lisans sayısı kadar kullanıcı aynı anda sisteme kayıt girebilir. Mikro'da aynı anda kayıt girebilecek (yani satın alabileceğiniz) maksimum kullanıcı sayılarıda Seri'ler bazında ayrıştırılmıştır.
Hesapçı için 1 Kullanıcı
Ekonomik Seri İçin 1+5 =6 Kullanıcı
Standart Seri İçin 1+10 =11 Kullanıcı
Enerji İçin 1+20 = 21 Kullanıcı
Series9000 İçin ise bu sayı sınırsız olarak belirlenmiştir.
Sonuç olarak istediğiniz kadar Kulanıcı tanımı yapabilirsiniz ancak bunlarda en fazla bulunduğunuz seride izin verilen kadar kullanıcı aynı anda programa girebilir.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
|
||
Şenol BALO
Genel Koordinatör EMS Yazılım ve Yönetim Danışanlık Hiz.Ltd.Şti. http://www.emsyazilim.com |
||
![]() |
||
dreamwasher ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 13 Eylül 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 5 |
|
Kullanıcı sayısından kastım "Aynı anda sisteme girebilecek maksimum kullanıcı sayısı" Lisans parasını da verip aynı anda 18 kişinin Mikro'ya bağlanmasını istiyorum.Standart Seri'de (v.12) bu mümkün müdür?
Teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
NZor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20 Ağustos 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 1248 |
|
okumadan yazdınız herhalde.
|
||
![]() |
||
|
Okudum ama bu işin bir çözümü yok mu? Yani 11 kullanıcı az değil mi? 11 kullanıcıdan daha fazla kullanabilen birileri vardır belki...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() Misafir ![]() |
|
Merhabalar, 11 kullanıcıdan fazla kullanmak istiyorsanız 9000 serisine geçmeniz gerekiyor. Zaten size 1+10 kullanıcıdan fazla lisans verilmiyor. Sİz almak istesenizde şifre vermiyorlar. İyi çalışmalar... |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |