![]() |
F10 Masraf Kodu Yavaşlığı |
Post Reply ![]() |
Author | |
gökhangökhan ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 01 Mart 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Eylül 2007 at 16:03 |
Merhaba Arkadaşlar,
Mikronom 12.XX kullanıyorum. Benim sorunum masraf işlerken, hesap kodlarını çağırmak için neredeyse bir dakikaya yakın bir süre beklemem. Masraf kodlarımı çağırırken neden bu kadar çok bekliyorum. Sebebi ne olabilir. Bunu ortadan kaldırmak için neler yapmamız gerekir.
Server 2003 kullanıyoruz.
Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
|
|
![]() |
|
Aksilisa ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Ocak 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 233 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
aynı sorunu yaşadım, şöyle yaptım, Kurtan Program Akış Parametrelerinden (091400) Genel Parametrelerden 3-Cari F10'unda detay'ı "Göstermesin" yaptım. F10 yapınca bakiye görünmüyor ve bakiye görmek için Alt+1 Carilerde yapıyorum. Masraftaki bu sorunda kalkmış oldu, yada CHOose'sini değiştir. Bunu değiştirirsen her güncellemede yeniden değiştirmen gerekir.
İyi Çalışmalar.
Mustafa PERÇİN
|
|
![]() |
|
gökhangökhan ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 01 Mart 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 79 |
Teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi , mikro telefondan da destek alarak bu işi hallettik. Destek ve bilgi paylaşımı için teşekkürler... |
|
![]() |
|
mikrotim ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05 Temmuz 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 280 |
Arkadaşlar exe problemi haberiniz olsun.
exe tarihi 21.08.2007
ya eski exe'yi yükleyin yada yeni exe çıkmasını bekleyin...
|
|
ayakta ölmek,dizüstü yaşamaktan iyidir.
|
|
![]() |
|
10 09 2007 tarihli exe ler mi problemli. yoksa 21 08 2007 tarihli olanmı.. yeni exe çıkmayı bekleyin ibaresi kafamı karıştırdı. |
|
![]() |
|
mikrotim ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05 Temmuz 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 280 |
21.08.2007 exe problemli.
|
|
|
|
![]() |
|
LuiSchiffer ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Ekim 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 1332 |
Problem ne ki? 21.08'de alt firmamız çalışıyor, bana ulaşan bilgi yok...
|
|
![]() |
|
tatlıcadı35 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10 Haziran 2005 Location: İZMİR/KSK Status: Offline Points: 2339 |
bence de arkadaşlar aldığınız hata var ise buraya yazın.ok
|
|
![]() |
|
Aksilisa ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Ocak 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 233 |
Merhaba gökhangökhan bey,
F10 ile ilgili Destekten ne yapman söylediğini benimlede paylaşırmısın?
[email protected] yada burada bana yazarsan sevinirim.
İyi çalışmalar.
Mustafa PERÇİN
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar daha önce yazdım.exe problemi var
21.08.2007 tarihli exe hatalı,ya eski exe yi geri yükleyin yada son exe yi yükleyin..
|
|
|
|
![]() |
|
Merhaba; Güncelleyince bu sorun hallolacack mı? bir deneyeyim.
Sağol;
|
|
![]() |
|
Öncelikle, masraf kodunun F10 Tuşundan bahsettiğimizi belirtmek istiyorum.
Bunun için öncelikle masraf kodlarını F10 la çağırırken " * " kullanılmasını tavsiye ettiler. Sonra yanındaki bakiye adet vs. gibi kolonlar varsa kaldırılmasını istediler.
Mikronomdan kapalı alınan masraf fişine girip F10 ekranını çağırdığımız zaman ALT + X tuşuna bastığımızda karşımıza çıkan MASRAF_HESAPLARI_CHOOSE yanındaki rakamı not alıyoruz. daha sonra DB Analizde masraf hesaplarını bulup ilgili choose nin üstünde farenin sağ tuşuna basıyoruz. Tablo görünüm detayını seçiyoruz. Onayla diyoruz. Yerine Kullanılacak Görünüm seçeneğinden sonu 2 ile biten choose seçiyoruz. ortada bir kutucuk çıkıyor o kutucuğu tıklıyoruz. Onayla diyoruz sonra. Onaylama işlemi gerçekleştikten sonra kapat diyoruz. Böylece işlemi tamamlamış oluyoruz.
Olay bu.. Umarım yardımcı olur. Eğer yeterli olmazsa yazarsınız ve daha iyi yardımcı olmaya çalışırım.
İyi çalışmalar..
|
|
![]() |
|
Merhaba;
Teşekkür ederim.Yeterli, genel anlamda değişen birşey yok.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |