![]() |
Cari Hareket Föyü |
Post Reply ![]() |
Author | |
Nağme ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 27 Eylül 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 30 Eylül 2007 at 13:22 |
Merhabalar;
Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Cari STOK hareket föyünde tahsilatları ve kalan borcu nasıl ekleyebilirim.
Ben müşteriye aldığı malzeme detayı ile birlikte kalan borcunu yaptığı ödemeleri gösterir ekstre vermek istiyorum. Ama ikisi de ayrı ayrı çıkıyor. Ve nokta vuruşlu yazıcı kullanmaktayım. Ancak yazıcıdan ekstre aldığımda hiç okunmuyor. KAralama gibi çıkıyor. Bunun ayarı var mıdır?
Buna çözüm olarak lazer yazıcıdan çıkartıyorum; Laser yazıcıdan düzgün çıkıyor ama renkli baskı yapıyor. Acaba bunu her seferinde düzeltmek yerine tek seferde siyah beyaza nasıl çevirebilirim?
Tabi nokta vuruşludan baskı yapma şansım varsa onu tercih ederim.
YArdımlarınız için derinden teşekkürler.
|
|
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
Gülay ÜNLÜ (www.malimusavirler.org/forum) Dilimiz kimliğimizdir. Lütfen Türkçemizi koruyalım. |
|
![]() |
|
EBRU KAYA ![]() Senior Member ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
bence cari hareket föyüne sorgu eklemek yerine müşteri raporlarından müşteri hesap ekstresi alıp ordan ayarlar ve kriterlerden istediklerini ekleyebilirsin.
|
|
![]() |
|
Nağme ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 27 Eylül 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 13 |
Ebru Hanım teşekkür ederim ama müşteri raporlarını bulamıyorum. O hangi menüde?
|
|
Gülay ÜNLÜ (www.malimusavirler.org/forum) Dilimiz kimliğimizdir. Lütfen Türkçemizi koruyalım. |
|
![]() |
|
tatlıcadı35 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10 Haziran 2005 Location: İZMİR/KSK Status: Offline Points: 2339 |
satış/raporlar/cari extreler...burda isteğin bölümü ayarlar kriterlerden seç ve dosya işleminden kayıt et birdaha değişmesin yani ok yada raporu aldıktan sonra görünümden tüm kullanıcı yada aktif kullanıcı için kaydet var burdan da yapabilirsin.ok
|
|
![]() |
|
Ama yapamadım ben...
Ayarlar kriterlerden bir şey anlamadım.
Acaba en altta bulunan seçeneklerden mi söz ediyorsunuz?
* bordrolar ve hizmetler tek satırda...
* stok hareket detaylı...
...
kısmı mı bahsettiğiniz yer?
|
|
|
![]() |
|
Söze nasıl başlanır bilemiyorum. Bu konuda hep zorluk çekmişimdir. O yüzden söylemek istediklerimi içimden geçtiği gibi bilmenizi isterim.
Sevgili tatlıcadı35'e yani Songül AKDAĞ hanımefendiye milyonlarca kez teşekkür ederim. UZak masa bağlantısı kurarak, değerli vakitini bana ayırıp programın kurdu olacak kadar yardımcı olduğu için. Kendisi gibi tatlı sohbeti ve ilgisi için...
Mikroyu seçtiğim için o kadar çok şanslıyım ki... Böyle tatlı mı tatlı destek hizmeti olduğunu bilsem şimdiye kadar çoktan geçmiştim.
Her şey için bir kez daha bir kez daha BIKMADAN teşekkür etmek istiyorum tatlıcadımız...
İyiki varsın...
Her şey o sımsıcak gönlünden geçtiği gibi olsun...
Ne zaman istersen çayım hazır seni bekliyor olacak...
|
|
|
![]() |
|
tatlıcadı35 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10 Haziran 2005 Location: İZMİR/KSK Status: Offline Points: 2339 |
bende tanıştığımıza çok memnun oldum gülaycım herzaman siz değerli mikro kullanıcı ve dostlarımıza yardım etmek için seve sev burda olucağımdan emin olun.herkese başarılar ve bol kazançlar |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |