Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v12.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Cari Hareket Föyü
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Cari Hareket Föyü

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nağme Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Cari Hareket Föyü
    Posted: 30 Eylül 2007 at 13:22
Merhabalar;

Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Cari STOK hareket föyünde tahsilatları ve kalan borcu nasıl ekleyebilirim.

Ben müşteriye aldığı malzeme detayı ile birlikte kalan borcunu yaptığı ödemeleri gösterir ekstre vermek istiyorum. Ama ikisi de ayrı ayrı çıkıyor. Ve nokta vuruşlu yazıcı kullanmaktayım. Ancak yazıcıdan ekstre aldığımda hiç okunmuyor. KAralama gibi çıkıyor. Bunun ayarı var mıdır?

Buna çözüm olarak lazer yazıcıdan çıkartıyorum; Laser yazıcıdan düzgün çıkıyor ama renkli baskı yapıyor. Acaba bunu her seferinde düzeltmek yerine tek seferde siyah beyaza nasıl çevirebilirim?

Tabi nokta vuruşludan baskı yapma şansım varsa onu tercih ederim.

YArdımlarınız için derinden teşekkürler.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
Gülay ÜNLÜ
(www.malimusavirler.org/forum)
Dilimiz kimliğimizdir. Lütfen Türkçemizi koruyalım.
Back to Top
EBRU KAYA View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote EBRU KAYA Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Eylül 2007 at 13:38
Merhaba
bence cari hareket föyüne sorgu eklemek yerine müşteri raporlarından müşteri hesap ekstresi alıp ordan ayarlar ve kriterlerden istediklerini ekleyebilirsin.
Back to Top
Nağme View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nağme Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Eylül 2007 at 13:41
Ebru Hanım teşekkür ederim ama müşteri raporlarını bulamıyorum. O hangi menüde?
Gülay ÜNLÜ
Back to Top
tatlıcadı35 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tatlıcadı35 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Eylül 2007 at 14:03
satış/raporlar/cari extreler...burda isteğin bölümü ayarlar kriterlerden seç ve dosya işleminden kayıt et birdaha değişmesin yani ok yada raporu aldıktan sonra görünümden tüm kullanıcı yada aktif kullanıcı için kaydet  var burdan da yapabilirsin.ok
Back to Top
Nağme View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nağme Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Eylül 2007 at 14:06
Ama yapamadım ben...
Ayarlar kriterlerden bir şey anlamadım.

Acaba en altta bulunan seçeneklerden mi söz ediyorsunuz?

* bordrolar ve hizmetler tek satırda...
* stok hareket detaylı...
...

kısmı mı bahsettiğiniz yer?

Gülay ÜNLÜ
Back to Top
Nağme View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nağme Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Eylül 2007 at 15:15
Söze nasıl başlanır bilemiyorum. Bu konuda hep zorluk çekmişimdir. O yüzden söylemek istediklerimi içimden geçtiği gibi bilmenizi isterim.

Sevgili tatlıcadı35'e yani Songül AKDAĞ hanımefendiye milyonlarca kez teşekkür ederim. UZak masa bağlantısı kurarak, değerli vakitini bana ayırıp programın kurdu olacak kadar yardımcı olduğu için. Kendisi gibi tatlı sohbeti ve ilgisi için...

Mikroyu seçtiğim için o kadar çok şanslıyım ki... Böyle tatlı mı tatlı destek hizmeti olduğunu bilsem şimdiye kadar çoktan geçmiştim.

Her şey için bir kez daha bir kez daha BIKMADAN teşekkür etmek istiyorum tatlıcadımız...

İyiki varsın...

Her şey o sımsıcak gönlünden geçtiği gibi olsun...

Ne zaman istersen çayım hazır seni bekliyor olacak... 
Gülay ÜNLÜ
Back to Top
tatlıcadı35 View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tatlıcadı35 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Eylül 2007 at 15:20

bende tanıştığımıza çok memnun oldum  gülaycım herzaman siz değerli mikro kullanıcı ve dostlarımıza yardım etmek için seve sev burda olucağımdan emin olun.herkese başarılar ve bol kazançlar

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.906 seconds.