Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v12.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - mamul ağacı izleme raporu
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

mamul ağacı izleme raporu

Post Reply Post Reply
Author
Yeni Üye
Yeni Üye

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote konuis Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: mamul ağacı izleme raporu
    Posted: 04 Ekim 2007 at 13:28
merhaba

ben maliyet muhasebesi çalışmam için erp9000*12 serisi programda mamul agacını (hammadde+operasyon+malzeme) excele atmaya çalıştım.
istediğim düzende rapor veren bir tek yer var "urun agacı ızleme raporu".
burada x mamulunu uretmek için, sac hammaddemi ve kullanım mıktarını, kesme delme operasyonlarını ve sürelerini, somun yardımcı malzemesini ve miktarını ayrıntılarıyla görebiliyorum. fakat burası farklı bır formatta yazıldıgı ıcın excele veri atamıyorum.birde secim aralıgı verilmemiş.tek tek çagrılıyor.
baska raporlardanda, x mamulu ıcın operasyonların agacını  ayrı raporda- alınan hammadde ve  malzemelerın agacını ayrı raporda alabiliyorum ve manuel bu ıkı raporu birleştirmek imkansız.burada kendimi tutamıyorum.
bir veya birkaç mamulun bütün üretim süreçlerini gösteren bir tek rapor var orasınıda sadece izleyebiliyorum.bu nasıl bir mantık anlamıs degilim.
yardımcı olabilicek birileri varmı?tşk.Cry
Back to Top
ENVER View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ENVER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Ekim 2007 at 10:30
Ouch
ÇAMLICA BARKOD ENVER GÜMÜŞ 0216 441 20 41 0532 203 43 00
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.633 seconds.