![]() |
Hesap kodu kilitleme |
Post Reply ![]() |
Author | |
kkara ![]() Senior Member ![]() Joined: 14 Aralık 2004 Status: Offline Points: 171 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 08 Ekim 2007 at 12:54 |
mikronom v12 kullanmkatyız. önce mikronom 9,52 kulanıyorduk. burada günlük kulanılan kasaları (100,101,121...) muhasebe, hesap planı, hesap tanıtım kartındaki kilit tarihini değiştirdiğimizde o tarihten önceye ait hiç bir kayıdı yapmamıza izin vermiyordu dolayısıyla geriye dönük işlem yapılmıyordu. ama imci v12 de yine aynı işlemi yapıyorum ama kasalar kilitlenmiyor. acaba kullanıcı hak tanımlamalarında mı bir eksikliğim var yoksa v12 de bu işlem yapılamıyor mu?
|
|
|
|
![]() |
|
ceceyp_ceceyp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 2192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi çalışmalar,
konuyu örnekleyerek yazarsanız çözüm üretilmesi daha da kolaylaşacaktır. kolay gelsin. |
|
Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın
Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. email : [email protected] Tel: 02623213495 fax: 02623223400 |
|
![]() |
|
kkara ![]() Senior Member ![]() Joined: 14 Aralık 2004 Status: Offline Points: 171 |
9,52 de muhasebe, hesap planı, hesap tanıtım kartında kilit tarihi diye bir yer var. Bu tarihe hangi tarihi yazarsanız o tarihten önceye ait işlem yapmıyor. bu da diğer kullanıcıların geriye dönük işlem yapmasını engelliyor. 100 kasa hesabının kilit tarihini 14/10/2007 olarak değiştirip kayıt ettiğimizde 14' üne ve ondan önceki herhangi bir tarihe kayıt yapamazsınız. hangi hesabın kilit tarihini değiştirirseniz o hesaba kilit tarihinden önceki bir tarihe kayıt yaptırmaz veya kayıtlı olan evrağı değiştirmenize izin vermez. akşam işyeri kapanırken kasaları (100,101, 121,108,102 v.s.) kilitlenir ve personelin üzerindeki para veya değerli kağıtlar toplanmak sureti ile kasa hesabının takibi yapılmış olur. 9,52 den sistem aktarılmasına rağmen yukarıdaki bahsettiğim ve 9,52 de uyguladığım sistemi v12 de uygulayamamaktayım.
|
|
|
|
![]() |
|
benim gibi günlük kasa takibi yapanlar için çok önemli bir konu. yardımlarınızı bekliyorum. tşk. ederim. |
|
|
|
![]() |
|
aysberg50 ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 14 Ekim 2005 Location: Turkey Status: Offline Points: 62 |
merhaba arkadaşlar mıkronun hem 9 hemde 12 ver de mıkrokurun ıcınde ver 9 ıcın kullanım tarıhlerı var oradan geırbılırısınız ver 12 ıcınde yıne mıkrokurun ıcınde 501110 fırma taınıtım krının ıcınde malı yıl genel parametrelerının ıcınde programda degısıklık yapılacak ılk ve son tarıhler var buradan kullana bılırısınız
ıyı calısmalr
|
|
![]() |
|
ben sadece kasaların kilitlenmesini istiyorum. carileri değil. |
|
|
|
![]() |
|
ÖNEM ![]() Yeni Üye ![]() Joined: 30 Mayıs 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 32 |
hesap tanıtım kartında kilit tarihi verin ve mikrokurda kullanıcı hak tanımlama kullanıcı seçin özel tarih kullanımı bölümüne girin orada ilgili seçene ği seç ve kaydet
|
|
![]() |
|
MuratSakarya ![]() Yönetici ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye, Isyanb Status: Offline Points: 1919 |
Belirttiğiniz durumu arkadaşlarım da oluşturamadı. Entegre bir firmada, herhangi bir kasa kartına bağlı muhasebe hesabına verdiğimiz kilit tarihi öncesine o kasayı ilgilendiren kayıt yapamadık.
|
|
![]() |
|
acaba enteğrasyonda mı bir problem var ? onu incelemem lazım |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |