Mikro Yazılım Homepage
Forum Home Forum Home > Mikro Ürünleri ile ilgili Forumlar > v15.xx ve Önceki Sürümler > v12.xx programları
  New Posts New Posts RSS Feed - Hesap kodu kilitleme
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Hesap kodu kilitleme

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kkara Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Hesap kodu kilitleme
    Posted: 08 Ekim 2007 at 12:54
mikronom v12 kullanmkatyız. önce mikronom 9,52 kulanıyorduk. burada günlük kulanılan kasaları (100,101,121...) muhasebe, hesap planı, hesap tanıtım kartındaki kilit tarihini değiştirdiğimizde o tarihten önceye ait hiç bir kayıdı yapmamıza izin vermiyordu dolayısıyla geriye dönük işlem yapılmıyordu. ama imci v12 de yine aynı işlemi yapıyorum ama kasalar kilitlenmiyor. acaba kullanıcı hak tanımlamalarında mı bir eksikliğim var yoksa v12 de bu işlem yapılamıyor mu?
Back to Top
ceceyp_ceceyp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ceceyp_ceceyp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Ekim 2007 at 03:30
iyi çalışmalar,

konuyu örnekleyerek yazarsanız çözüm üretilmesi daha da kolaylaşacaktır.

kolay gelsin.
Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın

Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.

email : [email protected] Tel: 02623213495

fax: 02623223400
Back to Top
kkara View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kkara Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Ekim 2007 at 09:28
9,52 de muhasebe, hesap planı, hesap tanıtım kartında kilit tarihi diye bir yer var. Bu tarihe hangi tarihi yazarsanız o tarihten önceye ait işlem yapmıyor. bu da diğer kullanıcıların geriye dönük işlem yapmasını engelliyor. 100 kasa hesabının kilit tarihini 14/10/2007 olarak değiştirip kayıt ettiğimizde 14' üne ve ondan önceki herhangi bir tarihe kayıt yapamazsınız. hangi hesabın kilit tarihini değiştirirseniz o hesaba kilit tarihinden önceki bir tarihe kayıt yaptırmaz veya kayıtlı olan evrağı değiştirmenize izin vermez. akşam işyeri kapanırken kasaları (100,101, 121,108,102 v.s.) kilitlenir ve personelin üzerindeki para veya değerli kağıtlar toplanmak sureti ile kasa hesabının takibi yapılmış olur. 9,52 den sistem aktarılmasına rağmen yukarıdaki bahsettiğim ve 9,52 de uyguladığım sistemi v12 de uygulayamamaktayım.
Back to Top
kkara View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kkara Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Ekim 2007 at 08:42

benim gibi günlük kasa takibi yapanlar için çok önemli bir konu. yardımlarınızı bekliyorum. tşk. ederim.

Back to Top
aysberg50 View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote aysberg50 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Ekim 2007 at 10:46
merhaba arkadaşlar mıkronun hem 9 hemde 12 ver de mıkrokurun ıcınde ver 9 ıcın kullanım tarıhlerı var oradan geırbılırısınız ver 12 ıcınde yıne mıkrokurun ıcınde  501110 fırma taınıtım krının ıcınde malı yıl genel parametrelerının ıcınde programda degısıklık yapılacak ılk ve son tarıhler var buradan kullana bılırısınız
ıyı calısmalr

Back to Top
kkara View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kkara Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Ekim 2007 at 11:07

ben sadece kasaların kilitlenmesini istiyorum. carileri değil.

Back to Top
ÖNEM View Drop Down
Yeni Üye
Yeni Üye

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ÖNEM Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Ekim 2007 at 13:59
hesap tanıtım kartında kilit tarihi verin ve mikrokurda kullanıcı hak tanımlama kullanıcı seçin özel tarih kullanımı bölümüne girin orada ilgili seçene ği seç ve kaydet
Back to Top
MuratSakarya View Drop Down
Yönetici
Yönetici

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MuratSakarya Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Ekim 2007 at 13:17
Belirttiğiniz durumu arkadaşlarım da oluşturamadı. Entegre bir firmada, herhangi bir kasa kartına bağlı muhasebe hesabına verdiğimiz kilit tarihi öncesine o kasayı ilgilendiren kayıt yapamadık.
Back to Top
kkara View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kkara Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Ekim 2007 at 18:12

acaba enteğrasyonda mı bir problem var ? onu incelemem lazım

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.06
Copyright ©2001-2023 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.734 seconds.