![]() |
Ödeme planı |
Post Reply ![]() |
Author | |
muhammedNur ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 25 Haziran 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 31 Ekim 2007 at 10:17 |
iyi günler arkadaşlar ben mye-erp kullanıcısıyım fatura girdikten sonra carinin raporuna baktıgımda ödeme vadesini günün tarihine göre alıyor acaba ben bu ödeme vadesini belge tarihine göre ayarlayabilirmiyim...
yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar İYİ ÇALIŞMALAR...
|
|
MUHAMMED
|
|
![]() |
|
tutkun082 ![]() Senior Member ![]() Joined: 11 Mayıs 2006 Location: Turkey Status: Offline Points: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence tam tersini düşünmelisin
muhakkak bir kurgu vardır ama özel bi sorgu gerekir bence diye düşünüyorum |
|
![]() |
|
ceceyp_ceceyp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15 Haziran 2004 Location: Türkiye Status: Offline Points: 2192 |
iyi çalışmalar,
ödeme planını peşin olarak değilde g ile gün belirtmeniz gerekir; G30, G60... bunları belirtmezseniz günün tarihini alacaktır. kolay gelsin. |
|
Kazandığında Paylaşmıyorsan Kaybettiğinde de Paylaşamazsın
Kurumsal Teknik Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. email : [email protected] Tel: 02623213495 fax: 02623223400 |
|
![]() |
|
LuiSchiffer ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13 Ekim 2004 Location: Turkey Status: Offline Points: 1332 |
v12 için yazayım : Kur'dan Akış parametreleri / Cari parametreleri sekmesinde 2. parametreyi inceleyin.
|
|
![]() |
|
muhammedNur ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Joined: 25 Haziran 2007 Location: Turkey Status: Offline Points: 22 |
çok saolun kurdan cari paremetrelerdeki işimi gördü çok sağ olun arkadaşlar ... iyi çalışmalar
|
|
MUHAMMED
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |